- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.621
Bu yöntemleri uygulayıp erkek tutturan çok var ama tutmayanda varkızlar aranıza yeni katıldım bende erkek bebek düşünüyorumHayırlısıyla bu konuda bende araştırma yaptım yumurtanın çatladıktan ilk 12saat alkali son 12saat asidik olduğunu,test silikleştikten sonra ilişki oluncağını diyeti ve her gün 2maden suyu limon koyup içine karbonatlı su süt ve süt ürünlerini en aza çektim elimden gelen ve araştırdıklarım bunlar fakat en son konuşmanızdaki preceed jelin tam ne işe yaradığını anlamadım Birde önceki yazılarda bebişin cinsiyetini bu yöntemlerle yapıp erkek olduğunu öğrenen var mı?
Bence senin iki güne olurDurum stabil
Kese varsa at anlayan varBen çatlatma ignesiyle hamile kaldim kizlar kizim var hayrlisiyla saglikli bi oglum da olsun isterim keseye gore yorum yapabilecek var mi benim igne oldugundan hergun iliski oldu cinsiyeti etlkiliyomu
O jel kuruluk şikayeti olanlar için. Vajinayı kayganlaştırıyor ki sperm rahatlıkla yumurtaya gidebilsin. Artı ph arttırıyorBirde bu jell ne işe yarıyor?
Teste devam. Ne zaman yapacaksın bir daha ben bugün bıraktım yarın yapıcam artıkBakti ultrasonla ama her hangi bir sorunun yok dedi yumurtlamayi önceden takip etmek lazimdi su an döngünün yarisindaymisim göremezmiş
Teste devam. Ne zaman yapacaksın bir daha ben bugün bıraktım yarın yapıcam artık
Ben yapiyorum canim 3 saatte bir yaa pik olmaya yakin gibi amaTeste devam. Ne zaman yapacaksın bir daha ben bugün bıraktım yarın yapıcam artık
Var mı cidden ahahha benim ki 9haftalık oldu... İkra meyra erkek demisti 6haftalıkken... 12.hafta Dr kontrolüm var bakalm ne olcakKese varsa at anlayan var
Benim bildiğim kese yuvarlaksa kız muz gibi yamuksa erkekVar mı cidden ahahha benim ki 9haftalık oldu... İkra meyra erkek demisti 6haftalıkken... 12.hafta Dr kontrolüm var bakalm ne olcakburaya yazdım ama illa erkek istiyor değilim hayırlısı olsun bu grubu çok takip ediyordum yazayım dedim bu yorum u görünce
Bir de benden haber bekleyenler vardı onları da kesinleşsin haberdar edicem
At bakalım canım. Kalinor aldım bende potasyum takviye içmesi çok zorBen yapiyorum canim 3 saatte bir yaa pik olmaya yakin gibi ama
Canim kese bu kac defa attm yorumlamadi kimse tesekkur ederim 7+4 keseKese varsa at anlayan var
İkra meyra bebek sağdamı solda mı ona bakıyordu Yanılmasam. Bu teoriye göre şekli yuvarlak ve kız. Tabi herkeste tutacak diye bişi yok. Gönlündeki olsun inşallahCanim kese bu kac defa attm yorumlamadi kimse tesekkur ederim 7+4 kese
Attim canim bakin bi heleAt bakalım canım. Kalinor aldım bende potasyum takviye içmesi çok zor
Attim canim bakin bi hele
[/QUOTE ise yariyo muymuş ya bi sürü sey var hangi birini alip kullancaz şaşırdım ne işe yarıyor peki o
Cnm bi arkadaş doktoruna sormuştu doktor bunun 1 tableti 4 muz'a eş değer demişti . 4 muzdaki potasyumu bunun bi tabletinden alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?