Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar aranıza yeni katıldım bende erkek bebek düşünüyorum Hayırlısıyla bu konuda bende araştırma yaptım yumurtanın çatladıktan ilk 12saat alkali son 12saat asidik olduğunu,test silikleştikten sonra ilişki oluncağını diyeti ve her gün 2maden suyu limon koyup içine karbonatlı su süt ve süt ürünlerini en aza çektim elimden gelen ve araştırdıklarım bunlar fakat en son konuşmanızdaki preceed jelin tam ne işe yaradığını anlamadım Birde önceki yazılarda bebişin cinsiyetini bu yöntemlerle yapıp erkek olduğunu öğrenen var mı?

Bu yöntemleri uygulayıp erkek tutturan çok var ama tutmayanda var

Ben çatlatma ignesiyle hamile kaldim kizlar kizim var hayrlisiyla saglikli bi oglum da olsun isterim keseye gore yorum yapabilecek var mi benim igne oldugundan hergun iliski oldu cinsiyeti etlkiliyomu

Rabbim hayırlısını versin Elimizden duadan başka bişey gelmez.. herkes gönlündekini yaşasın

Kizlar saat 3 te ki testim azicik silik cikti neden acaba

Eklentiler

• 20200417_150826.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 42
Kese varsa at anlayan var
Var mı cidden ahahha benim ki 9haftalık oldu... İkra meyra erkek demisti 6haftalıkken... 12.hafta Dr kontrolüm var bakalm ne olcak buraya yazdım ama illa erkek istiyor değilim hayırlısı olsun bu grubu çok takip ediyordum yazayım dedim bu yorum u görünce
Bir de benden haber bekleyenler vardı onları da kesinleşsin haberdar edicem

Benim bildiğim kese yuvarlaksa kız muz gibi yamuksa erkek

Arkadaşlar bi bakar misiniz lutfeen

Eklentiler

• 20200417_150826.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…