- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.681
Kızlar bu preceed jel çok pahali baktim nette 200 tl civarı
Bunu bi ara anket yapmislar ve cogunluk kiz bebegi olmus diye hatirliyorum
3 saatte bir yapiyorum arayi acayim mi yoksa 3 saat mi gideyimCanım ilk ayın olduğu için bu sürenin sende ne kadar olacağını bilmiyoruz herkeste farklıymış senin çok yakın olduğu için temkinli git
Oğlunda deneme nasil oldu peki pik ve silikte mi yoksa silikte mi sadece ne önerirsinEvet canım pike yakın senin testin takibe fevam et bence hatta bana göre pik bile denenilir silinmeyi kaçırma. Benim pik 12.gün saat 15 te idi. Çatlama da 13. Gün saat 11 de oldu.
Aynen bende öyle düşünüyorum 2 3 gun sonra bile silinebiliyomusBen olsam senin yerinde pikken denemem canım bu ilk ayın . Bence silinince deneme yap . Çünkü ne kadar zamanda yumurtan çatlayacak bilemiyoruz . En azından bu ay olmasa bile yumurtan hangi gün oluyor ne kadar zamanda çatlıyor onu öğrenmiş olursun.
Yumurtlama günlerinden sonra mi kullaniyoruz su an sorun olabilir miKızlar birde ben size soğan kürü ve hayıt suyunu tavsiye ederim. Soğan kürü rahmi temizliyor bu erkek bebekde önerilen birşey aynı kullanılan fitil gibi. Hayıt suyu ve çayı da hormonları düzenliyor çok faydalı. Ben ikinci oğlumda yapmıştım.
3saatte devam et canım yeterince testin var mıydı ilk ay çok gidiyor3 saatte bir yapiyorum arayi acayim mi yoksa 3 saat mi gideyim
Var canim yeter heralde3saatte devam et canım yeterince testin var mıydı ilk ay çok gidiyor
Sen de yapiyo musun ikimizin çok benzer gidiyodu3saatte devam et canım yeterince testin var mıydı ilk ay çok gidiyor
Benim hep pikken olmuştu hem siliken canım.Oğlunda deneme nasil oldu peki pik ve silikte mi yoksa silikte mi sadece ne önerirsin
Soğan kürüme adet bittiktem sonra 7. Gün başlanıyor 15 gün kullanılıyor. Hayıt suyu hergün içiliylr canım. Hamileliği öğrenince bırakıyorsun hayıt suyunu.Yumurtlama günlerinden sonra mi kullaniyoruz su an sorun olabilir mi
Aynen Canim ah bi pik olsa açılma kolaydaRuveydam2015 Nurelifefe
Kizlar pik sürenizi bilmiyorsunuz
Pikken denemeyin, pikten minicik bi acilma olunca yapin denemeyi bence
Hayit suyunu nerden aliyoruz canimSoğan kürüme adet bittiktem sonra 7. Gün başlanıyor 15 gün kullanılıyor. Hayıt suyu hergün içiliylr canım. Hamileliği öğrenince bırakıyorsun hayıt suyunu.
Bugün olmaz gibi geldi bana yarın bakıcam canımSen de yapiyo musun ikimizin çok benzer gidiyodu
Benimde olmayacak sankiBugün olmaz gibi geldi bana yarın bakıcam canım
Benim koyulasacagi yerde açılıyo sanki git gideRuveydam2015 Nurelifefe
Canım istersen gece yatmadan yap arkadaşlar daha iyi bilirde.Benimde olmayacak sanki
Tamam canımRuveydam2015 Nurelifefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?