- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.641
Ne kadar kullansak etki ediyo peki adi ne fiyati eczaneden aldi de miCnm bi arkadaş doktoruna sormuştu doktor bunun 1 tableti 4 muz'a eş değer demişti . 4 muzdaki potasyumu bunun bi tabletinden alabilirsin
İyi oldu söylediğin canım gaz oldu bana günde bir tane içmeye çalışayım iştahımı da kapattı zayıflarım birazCnm bi arkadaş doktoruna sormuştu doktor bunun 1 tableti 4 muz'a eş değer demişti . 4 muzdaki potasyumu bunun bi tabletinden alabilirsin
Kalinor. Evet eczanede aldık yanılmıyorsam fiyatıda 13 gibi bişeydi. Günde bir tane iç işe yarayacaktır. 1 bardak suyun içinde atıp içiyorsunNe kadar kullansak etki ediyo peki adi ne fiyati eczaneden aldi de mi
Kalinor canım 20 liraya aldım. O soda duşu sordum pazartesiye gelir dedi bu aya yeyişmez diye almadım diğer ay netten alacağım daha uygun hemNe kadar kullansak etki ediyo peki adi ne fiyati eczaneden aldi de mi
Durum stabil
Canım altta benim testleri görüyorsun üstteki pik alltakide silik çatlamış olan test böyle olması gerekiyorArkadaşlar bi bakar misiniz lutfeen
Canım birde suya dikkat et ve 3 damla damlat sadece testeNe kadar kullansak etki ediyo peki adi ne fiyati eczaneden aldi de mi
Cnm senin oğlunda testşn nasılken deneme olmuştuCanım altta benim testleri görüyorsun üstteki pik alltakide silik çatlamış olan test böyle olması gerekiyor
Takipteyim canım hayırlısı inşallahbence yarın veya pazar yumurtlarsın canım. Az kalmış.
Canım ilk oğlumda test kullanmadım ama yumurtlama günü olduğuna eminin tek ilişkiydi 2. Oğlumda hem sık ilişki oldu hem pik ken hemde silinince oldu .Cnm senin oğlunda testşn nasılken deneme olmuştu
Takipteyim canım hayırlısı inşallah
İnşallah canımTakipteyim canım hayırlısı inşallah
Anladım cnmCanım ilk oğlumda test kullanmadım ama yumurtlama günü olduğuna eminin tek ilişkiydi 2. Oğlumda hem sık ilişki oldu hem pik ken hemde silinince oldu .
Hmm aynen canim seninkilerde bariz belli benim daha o kadar koyuluga ulasmadiCanım altta benim testleri görüyorsun üstteki pik alltakide silik çatlamış olan test böyle olması gerekiyor
Banada kız yapmak zor geliyor canım . En azından çatlayınca yapılıyor ilişki çok zaman geçmeden hemen spermle yumurta buluşuyor kızda 2-3 gün önceden bırakıyorsun ilişkiyi tutacakmı tutmayacakmı sperm iki gün yaşayacak mıOğlan yapmak çok zor
Canim zaten biraz bekleyip öyle gönderiyorum size net çıksın diyeRuveydam2015 birde 10 dk bekle öyle resmini çek
Evwt tam 3 yapiyorum yaa çok su da içmiyorum 3 saatte yapiyorum testiCanım birde suya dikkat et ve 3 damla damlat sadece teste
Benim catlamama az kaldi 2 3 gün en fazla etki eder mi alayim mi canim senceKalinor. Evet eczanede aldık yanılmıyorsam fiyatıda 13 gibi bişeydi. Günde bir tane iç işe yarayacaktır. 1 bardak suyun içinde atıp içiyorsun
Bende ing karbonatiyla mi yapsam ne diyosunKalinor canım 20 liraya aldım. O soda duşu sordum pazartesiye gelir dedi bu aya yeyişmez diye almadım diğer ay netten alacağım daha uygun hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?