- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.701
Aynen yatmadan yine bi yapicam canimCanım istersen gece yatmadan yap arkadaşlar daha iyi bilirde.
Bana da öyşe geldiBenim koyulasacagi yerde açılıyo sanki git gide
Ya piki gördükten sonraki yaptığımız testte açık olursa hala pik devam ettiği halde aklıma bir sürü kötü senaryo geldiBana da öyşe geldi
Allah korusun yaaaYa piki gördükten sonraki yaptığımız testte açık olursa hala pik devam ettiği halde aklıma bir sürü kötü senaryo geldi
Bana da öyşe geldi
Pik olmamış ki daha. Acaba gece mi çatladıYa piki gördükten sonraki yaptığımız testte açık olursa hala pik devam ettiği halde aklıma bir sürü kötü senaryo geldi
O daha silik çıkarsa bence çstlamıştır koyuysa ümit var inşallah ☺Gece yatmadan tekrar yapicam yani 2 3 saat sonra bi önerin var mi canim üzülüyorum yaa
Ama gecede koyulasmada ki o kadarPik olmamış ki daha. Acaba gece mi çatladı
Valla çok stres yaptim ben asama aşama koyulaşıp silinecek saniyodum çok zormuş gercektenO daha silik çıkarsa bence çstlamıştır koyuysa ümit var inşallah ☺
Tabiki canım ben sürekli bakıyorumValla çok stres yaptim ben asama aşama koyulaşıp silinecek saniyodum çok zormuş gercektenyaptığımı atarim yine bakarsiniz olur mu
Bence bir kaç Ay takip cnm kendini dinle yumurtlamaya yakın ne gibi değişiklikler oluyor not et: bende mesela karın şişliği göğüs hassasiyeti ıslaklık (bir ay çok fazla bir ay daha az) uyku isteği ve kabızlık arıca eşime karşı istek oluyorValla çok stres yaptim ben asama aşama koyulaşıp silinecek saniyodum çok zormuş gercektenyaptığımı atarim yine bakarsiniz olur mu
Insallah saglikli olsunİkra meyra bebek sağdamı solda mı ona bakıyordu Yanılmasam. Bu teoriye göre şekli yuvarlak ve kız. Tabi herkeste tutacak diye bişi yok. Gönlündeki olsun inşallah
Bende öyle sanıyordum ilk yaptığımda. Ama olmuyor bazen öyleValla çok stres yaptim ben asama aşama koyulaşıp silinecek saniyodum çok zormuş gercektenyaptığımı atarim yine bakarsiniz olur mu
Belki kısa sürüyordur bilemeyiz. Ama kaçmamıştır inşallah. Stres yapmaAma gecede koyulasmada ki o kadar
Neden pik olmuyor bi turluuuu acele mi ediyorum kaçırdım mi yoksaaa
G. Gidiyordan canımHayit suyunu nerden aliyoruz canim
Teşekkür ederim canim 9 gibi yapicam bide yatmadan yaparimTabiki canım ben sürekli bakıyorum
Insaallah canim yaaBelki kısa sürüyordur bilemeyiz. Ama kaçmamıştır inşallah. Stres yapma
Evet canim zaten tutturamazsam denemeyeceğimBence bir kaç Ay takip cnm kendini dinle yumurtlamaya yakın ne gibi değişiklikler oluyor not et: bende mesela karın şişliği göğüs hassasiyeti ıslaklık (bir ay çok fazla bir ay daha az) uyku isteği ve kabızlık arıca eşime karşı istek oluyorgibi
Olmazsa diğer ay napalim acemiliğim gitmiş olurBende öyle sanıyordum ilk yaptığımda. Ama olmuyor bazen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?