- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.661
Canım bilmiyorum ne olacağı belli değil diğer ayada kalabilir vücuttaki asiti düşürür yazıyor az da olsa ph ı yükseltecektir diye düşünüyorumBenim catlamama az kaldi 2 3 gün en fazla etki eder mi alayim mi canim sence
Netten yetismeyecek çünküBende ing karbonatiyla mi yapsam ne diyosun
Olur canım öyle yapBende ing karbonatiyla mi yapsam ne diyosun
Tmmdir canimCanım bilmiyorum ne olacağı belli değil diğer ayada kalabilir vücuttaki asiti düşürür yazıyor az da olsa ph ı yükseltecektir diye düşünüyorum
Valla cnm bilmiyorum etki eder mi. Sen bilirsinBenim catlamama az kaldi 2 3 gün en fazla etki eder mi alayim mi canim sence
Aynen benim bu ay deneme olmazsa alırıö haftaya o eksik kalmasınNetten yetismeyecek çünkü
Benim ki pike yakin ama de mi az kalmis 3 saatte bir tekrarlamali miyim senin iki test arasindaki zaman nasildi ne zaman siliklestiCanım altta benim testleri görüyorsun üstteki pik alltakide silik çatlamış olan test böyle olması gerekiyor
Yaa senin testin çok güzel amaaCanım altta benim testleri görüyorsun üstteki pik alltakide silik çatlamış olan test böyle olması gerekiyor
Benim kızımda kese hep muz gbydi ve kızdıBenim bildiğim kese yuvarlaksa kız muz gibi yamuksa erkek
Dediğim gibi bunlara çok bakma bazısında tutmazBenim kızımda kese hep muz gbydi ve kızdı
Evet... Kese muhabbetine güvenmiyorum zaten de su nub teorisi biraz cezbediyorDediğim gibi bunlara çok bakma bazısında tutmaz
Evet aynen sen en iyisi 12. Haftaya bekleEvet... Kese muhabbetine güvenmiyorum zaten de su nub teorisi biraz cezbediyor
Canım ilk ayın olduğu için bu sürenin sende ne kadar olacağını bilmiyoruz herkeste farklıymış senin çok yakın olduğu için temkinli gitBenim ki pike yakin ama de mi az kalmis 3 saatte bir tekrarlamali miyim senin iki test arasindaki zaman nasildi ne zaman siliklesti
Evet canım pike yakın senin testin takibe fevam et bence hatta bana göre pik bile denenilir silinmeyi kaçırma. Benim pik 12.gün saat 15 te idi. Çatlama da 13. Gün saat 11 de oldu.Benim ki pike yakin ama de mi az kalmis 3 saatte bir tekrarlamali miyim senin iki test arasindaki zaman nasildi ne zaman siliklesti
Ben olsam senin yerinde pikken denemem canım bu ilk ayın . Bence silinince deneme yap . Çünkü ne kadar zamanda yumurtan çatlayacak bilemiyoruz . En azından bu ay olmasa bile yumurtan hangi gün oluyor ne kadar zamanda çatlıyor onu öğrenmiş olursun.Yaa senin testin çok güzel amaaben siliklesince tek deneme yapicam insaallah yakalayabilirsem sence pik oldugunda da yapayim mi 2 tane oğlun var bişey de bana
Evet aynen sen en iyisi 12. Haftaya bekle
Teşekkürker canım bilgiler içinKızlar birde ben size soğan kürü ve hayıt suyunu tavsiye ederim. Soğan kürü rahmi temizliyor bu erkek bebekde önerilen birşey aynı kullanılan fitil gibi. Hayıt suyu ve çayı da hormonları düzenliyor çok faydalı. Ben ikinci oğlumda yapmıştım.
Rica ederim canımTeşekkürker canım bilgiler için
İnşallah gönlündekidirKızımı 12de demisti Dr ama garanti olsun diye 16yı bekle demisti.. Ama ben kız hissediyordum onda zaten
Bunu da kız istiyordum ama his yok. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?