Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım altta benim testleri görüyorsun üstteki pik alltakide silik çatlamış olan test böyle olması gerekiyor
Benim ki pike yakin ama de mi az kalmis 3 saatte bir tekrarlamali miyim senin iki test arasindaki zaman nasildi ne zaman siliklesti

Canım altta benim testleri görüyorsun üstteki pik alltakide silik çatlamış olan test böyle olması gerekiyor
Yaa senin testin çok güzel amaa ben siliklesince tek deneme yapicam insaallah yakalayabilirsem sence pik oldugunda da yapayim mi 2 tane oğlun var bişey de bana

Benim ki pike yakin ama de mi az kalmis 3 saatte bir tekrarlamali miyim senin iki test arasindaki zaman nasildi ne zaman siliklesti
Canım ilk ayın olduğu için bu sürenin sende ne kadar olacağını bilmiyoruz herkeste farklıymış senin çok yakın olduğu için temkinli git

Son düzenleme:
Evet canım pike yakın senin testin takibe fevam et bence hatta bana göre pik bile denenilir silinmeyi kaçırma. Benim pik 12.gün saat 15 te idi. Çatlama da 13. Gün saat 11 de oldu.

Yaa senin testin çok güzel amaa ben siliklesince tek deneme yapicam insaallah yakalayabilirsem sence pik oldugunda da yapayim mi 2 tane oğlun var bişey de bana
Ben olsam senin yerinde pikken denemem canım bu ilk ayın . Bence silinince deneme yap . Çünkü ne kadar zamanda yumurtan çatlayacak bilemiyoruz . En azından bu ay olmasa bile yumurtan hangi gün oluyor ne kadar zamanda çatlıyor onu öğrenmiş olursun.

Evet aynen sen en iyisi 12. Haftaya bekle
Kızımı 12de demisti Dr ama garanti olsun diye 16yı bekle demisti.. Ama ben kız hissediyordum onda zaten
Bunu da kız istiyordum ama his yok. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar birde ben size soğan kürü ve hayıt suyunu tavsiye ederim. Soğan kürü rahmi temizliyor bu erkek bebekde önerilen birşey aynı kullanılan fitil gibi. Hayıt suyu ve çayı da hormonları düzenliyor çok faydalı. Ben ikinci oğlumda yapmıştım.

Kızımı 12de demisti Dr ama garanti olsun diye 16yı bekle demisti.. Ama ben kız hissediyordum onda zaten
Bunu da kız istiyordum ama his yok. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
İnşallah gönlündekidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…