Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben hala hastalnmdm yarın doktora gidicm ama sabah 10da su içmiştim yarım bardak smdi ovulasyon yaptm böyle çıktı yaa nerdeyse 10gundr böyle bu test anlamdm gtti ben yaa inş kötü birşey yoktr dua edin olur mu yada tekrar mi yumurtladm acaba

Eklentiler

• IMG_20200419_133227.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
Yumurtlamadan sonra 12 saat sonrası ortam asidikleşmiyor muydu kız ihtimali var bence tabiki rabbim bilir ph ortamı çok iyidir belki erkek döllenmiştir. Sonucu öğrencince bize yazar inşallah
canm benim öyle birşey yok. Yumurtlamadan sonra ortam öncr neyse gene o oluyor aksine daha da alkali hala geliyor çünkü yumurtlama günü servikal mukusun en bol oldugu dönem

Birde ben şöyle biliyorum. Ovulasyon testleri çatlama oldugunu göstermez. Sadece yumurtlamadan 24/36 öncesini ani belirgin bir lh artışıyla gösterir. Yani pik oldugunda yumurta çatlamıyor önümüzdeki sattlerde çatlatacagına dair bilgi veriyor

Ve testleri her sabah aynı saatte ilk idrarla yapıp piki yakalayıp Bir daha da yapmaya gerek kalmıyor. Pik olduktan sonra ki dün tekrar yapılmak istenirse yapılabilir. Ama gün boyu test yaparsanız kafanız düzeniniz allak bullak olur çünkü lh hormanları genelde sabahları çok yükselir.

Yumurtlamadan sonra 12 saat sonrası ortam asidikleşmiyor muydu kız ihtimali var bence tabiki rabbim bilir ph ortamı çok iyidir belki erkek döllenmiştir. Sonucu öğrencince bize yazar inşallah
Mutlaka sonucu sizinle paylaşacam ve İnşallah dilegim olmuşsa. Sizlerede çok yardımcı olcam.

Kizlar 16 daki testim bence bende yumurta yok yine koyu değil

Eklentiler

• 20200419_160511.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 32
Daha erken sabırlı ol canım olacaktır birkaç güne
Sürekli test yapiyorum 3 4 saatte bir kacirmayim diye ama gece yapicam artik bide yatmadan. Bi arakadas yukarda sabah ilk idrarla demis ama ben ilkle olmuyo biliyorum kafam karıştı sen ne diyosun

Mutlaka sonucu sizinle paylaşacam ve İnşallah dilegim olmuşsa. Sizlerede çok yardımcı olcam.
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Burada pik arkası ilk silinmede deneme öneriliyor. Silinmeden sonra süre geçtikçe ortam asidikleşiyor diye biliyorum arkadaşlar yanlış biliyorsam beni düzeltsin

Sürekli test yapiyorum 3 4 saatte bir kacirmayim diye ama gece yapicam artik bide yatmadan. Bi arakadas yukarda sabah ilk idrarla demis ama ben ilkle olmuyo biliyorum kafam karıştı sen ne diyosun
Evet ilk idrarla yapılmıyor ilk idrarı atıp yarım bardak su sonra 3 saat sonra test yapılabilir

Allah gönlünüze göre versin inşallah. Burada pik arkası ilk silinmede deneme öneriliyor. Silinmeden sonra süre geçtikçe ortam asidikleşiyor diye biliyorum arkadaşlar yanlış biliyorsam beni düzeltsin
Bende senin gibi okumuştum canim siligi gördükten sonra çok zaman geçirmemek gerekmis diger kizlar daha iyi biliyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…