Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ruveydam2015 canım test yaptığın zamanlar gün boyu su yada herhangi bi sıvı içmeyi unut her testten 3saat önce sadece yarım bardak su içiyorsun sonra test yapıyorsun sonra yine sadece yarım bardak su. Pik görüp silinme olacak deneme yapacaksın sonra son bi test daha yapıp ohh istediğin kadar su içebilirsin. Bu ay deneme yapmasan bile testleri çok dikkatli yap cnm. Deneme yapacağın ay pik süreni az çok bilmek çok lazım olacak

Tmmdir Canim

Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım ama daha çok gebelik için ve pik olduktan sonra 8 saat sonra tekrar test yaptım silikleştikten 6 saat sonra ilişki oldu. Ve sonra diger gece yine degerlendirdim. Bende haftaya doktora gidcm bebegin resmini atayım bakalım yorumlarınız bana

Allah gönlüne göre versin inşallah

Kizlar gunaydin bu sabah 11 deki testim tekrar ne zaman yapayim 3 saat değilde arayi biraz acsam mi hala çok koyu değil çünkü

Eklentiler

• 20200419_113211.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 44

Allah gönlüne göre versin canım bence erkek olma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…