- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.921
Vala canim bence bi kac günümüz var gibi duruyoDurum bir öncekiyle aynı canlar.
1 1.5 saat çok az en 3 saat olsun canim testler oyüzden yaniltabili
Erken celallendik 15 inci günü bulur diye düşünmeye başladım yarın 15 te yapıcam testiVala canim bence bi kac günümüz var gibi duruyo
Bende yatmadan yapicam bi yarin devam edicem artik ama iste oncemizi bilmiyoruz temkinli gittikErken celallendik 15 inci günü bulur diye düşünmeye başladım yarın 15 te yapıcam testi
Öyle. Bende eski yazışmaları okuyorum fırsat oldukça ne canlıymış buralarBende yatmadan yapicam bi yarin devam edicem artik ama iste oncemizi bilmiyoruz temkinli gittik
Evet daha yum yokDurum bir öncekiyle aynı canlar.
Olsun canim yaparsın daha sıkma canınıNormalde öyle yapiyodum ama bu gun bi kac video izledim son 1 saat diyodu ona gitti heralde aklım
Tmmdir CanimRuveydam2015 canım test yaptığın zamanlar gün boyu su yada herhangi bi sıvı içmeyi unut her testten 3saat önce sadece yarım bardak su içiyorsun sonra test yapıyorsun sonra yine sadece yarım bardak su. Pik görüp silinme olacak deneme yapacaksın sonra son bi test daha yapıp ohh istediğin kadar su içebilirsin. Bu ay deneme yapmasan bile testleri çok dikkatli yap cnm. Deneme yapacağın ay pik süreni az çok bilmek çok lazım olacak
Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım ama daha çok gebelik için ve pik olduktan sonra 8 saat sonra tekrar test yaptım silikleştikten 6 saat sonra ilişki oldu. Ve sonra diger gece yine degerlendirdim. Bende haftaya doktora gidcm bebegin resmini atayım bakalım yorumlarınız banaRuveydam2015 canım test yaptığın zamanlar gün boyu su yada herhangi bi sıvı içmeyi unut her testten 3saat önce sadece yarım bardak su içiyorsun sonra test yapıyorsun sonra yine sadece yarım bardak su. Pik görüp silinme olacak deneme yapacaksın sonra son bi test daha yapıp ohh istediğin kadar su içebilirsin. Bu ay deneme yapmasan bile testleri çok dikkatli yap cnm. Deneme yapacağın ay pik süreni az çok bilmek çok lazım olacak
Allah gönlüne göre versin inşallahBende ovulasyon testiyle hamile kaldım ama daha çok gebelik için ve pik olduktan sonra 8 saat sonra tekrar test yaptım silikleştikten 6 saat sonra ilişki oldu. Ve sonra diger gece yine degerlendirdim. Bende haftaya doktora gidcm bebegin resmini atayım bakalım yorumlarınız bana
14 de tekrar yap canımKizlar gunaydin bu sabah 11 deki testim tekrar ne zaman yapayim 3 saat değilde arayi biraz acsam mi hala çok koyu değil çünkü
Günaydın canım testin pik e çok yakın bugün bence 4-5 saatte yapabilirsin sıkıntı olmaz pik olduktan sonra 3 saate bir yaparsınKizlar gunaydin bu sabah 11 deki testim tekrar ne zaman yapayim 3 saat değilde arayi biraz acsam mi hala çok koyu değil çünkü
Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım ama daha çok gebelik için ve pik olduktan sonra 8 saat sonra tekrar test yaptım silikleştikten 6 saat sonra ilişki oldu. Ve sonra diger gece yine degerlendirdim. Bende haftaya doktora gidcm bebegin resmini atayım bakalım yorumlarınız bana
Hayırlısını versin Rabbım inşallahBenimde bugün ateşim düşük kesin gebelik yok yani 2 gün sonra adet olurum
En hayırlı zamanda gönlümüzdeki olsun insaalllah CanimBenimde bugün ateşim düşük kesin gebelik yok yani 2 gün sonra adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?