- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.961
Benimkinden koyuydu sanki ben fazla mi yapiyorum testi yaa gunde 3 4 defa16.30 bekliyorum canım sabahtan birşeyler içtim ondann bekledim canım dün çok silikti benim bugün tek yeter dedim
Yapinca at bakalim Canim16.30 bekliyorum canım sabahtan birşeyler içtim ondann bekledim canım dün çok silikti benim bugün tek yeter dedim
İnşallah canım bu ay öğrenelim de mayısta inşallah deneme fırsatı olurAynen canim en azindan pik i görsek 13. Gün bu gün
Bu ay pik i görüp siligide yakalarsan deneme yapmayacak mısınİnşallah canım bu ay öğrenelim de mayısta inşallah deneme fırsatı olur
Yardımcı olan yokmuKızlar ben hala hastalnmdm yarın doktora gidicm ama sabah 10da su içmiştim yarım bardak smdi ovulasyon yaptm böyle çıktı yaa nerdeyse 10gundr böyle bu test anlamdm gtti ben yaa inş kötü birşey yoktr dua edin olur mu yada tekrar mi yumurtladm acaba
Yapmıycaz diye konuştukBu ay pik i görüp siligide yakalarsan deneme yapmayacak mısın
Baktım şimdi cnm benim ya galiba doğru söylüyorsunYumurtlamadan sonra 12 saat sonrası ortam asidikleşmiyor muydu kız ihtimali var bence tabiki rabbim bilir ph ortamı çok iyidir belki erkek döllenmiştir. Sonucu öğrencince bize yazar inşallah
Yapmıycaz diye konuştukbirazdan atatım canım buralarda ol
Dogru söylüyorsun galiba cnm benim Baktım keşke bu topiğe önce girip baksaydım. Hatta jel satılıyor muş vajinanın ph degerini artırmak içinEvet ilk idrarla yapılmıyor ilk idrarı atıp yarım bardak su sonra 3 saat sonra test yapılabilir
Biz böyle biliyoruz ama rabbim ne derse o. Biz sadece olasılığı arttırmak istiyoruz. Rabbım gönlünüzdekini nasip etsin.Baktım şimdi cnm benim ya galiba doğru söylüyorsun
Benimde bi çok yerde okuduğum asidik olmasiyla ilgiliydi canim tabi vücut yapisi vs önemli belli olmaz gönlündeki olsun insaallahBaktım şimdi cnm benim ya galiba doğru söylüyorsun
Ben silikleştikten 5 saat sonra ilşki oldu. Kafam çok karıştıBu ay pik i görüp siligide yakalarsan deneme yapmayacak mısın
Canim ben adet bittiği günden itibaren günde 1 defa 13.30 da filan yaptim 3 ay ilkinde 19.gün gördüm ikincide 22.gün üçüncü de 18.gün hemen umutsuzluğa kapılma daha erken ben pike yakin koyuluğu gördüğüm andan itibaren 3 saatte bir yaptim çok koyu olduktan sonra 2 saatte 1 yaptimBenimkinden koyuydu sanki ben fazla mi yapiyorum testi yaa gunde 3 4 defa
Ben asidik hiç bir şey yiyp içmedim ve sürekli alkali su içtim faydası olur diye ya galiba bazıları hani yumurtlama gününde oldu kızım oldu diyor ya kesinlikle bu sebeptenBenimde bi çok yerde okuduğum asidik olmasiyla ilgiliydi canim tabi vücut yapisi vs önemli belli olmaz gönlündeki olsun insaallah
Galiba iki yada 3 haftaya cinsiyet belli olur açıklarım burda umarım sizede yardımcı olurumIlk okuduğumda erkek gecti benim icimden nedense ve 5 saatte çok geç değil sanırım mak. 12 saat diye biliyorum
Evet yüksek ihtimalle. Bende yeniyim burada fırsat buldukça geçmişi okuyorum. Tavsiye ederim birçok şey öğreniyoruz arkadaşlardan.Ben asidik hiç bir şey yiyp içmedim ve sürekli alkali su içtim faydası olur diye ya galiba bazıları hani yumurtlama gününde oldu kızım oldu diyor ya kesinlikle bu sebepten
Ben diyet olayinin çok etkili olacağını düşünmüyorum Canim sadece belki ihtimal yani bende ingilizkarbonatli su içiyorum alkali yapsin diye dua et bol bol aliimran 38. Ayeti oku sürekli insallah bu mübarek günlerde salih evlat nasip etsin rabbimBen asidik hiç bir şey yiyp içmedim ve sürekli alkali su içtim faydası olur diye ya galiba bazıları hani yumurtlama gününde oldu kızım oldu diyor ya kesinlikle bu sebepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?