Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yardımcı olan yokmu Asbei 3 cicek annesi L Laladunya ne diyorsunuz konuyu siz biliyorsunuz cnm

Benimkinden koyuydu sanki ben fazla mi yapiyorum testi yaa gunde 3 4 defa
Canim ben adet bittiği günden itibaren günde 1 defa 13.30 da filan yaptim 3 ay ilkinde 19.gün gördüm ikincide 22.gün üçüncü de 18.gün hemen umutsuzluğa kapılma daha erken ben pike yakin koyuluğu gördüğüm andan itibaren 3 saatte bir yaptim çok koyu olduktan sonra 2 saatte 1 yaptim

Benimde bi çok yerde okuduğum asidik olmasiyla ilgiliydi canim tabi vücut yapisi vs önemli belli olmaz gönlündeki olsun insaallah
Ben asidik hiç bir şey yiyp içmedim ve sürekli alkali su içtim faydası olur diye ya galiba bazıları hani yumurtlama gününde oldu kızım oldu diyor ya kesinlikle bu sebepten

Ilk okuduğumda erkek gecti benim icimden nedense ve 5 saatte çok geç değil sanırım mak. 12 saat diye biliyorum

Ben asidik hiç bir şey yiyp içmedim ve sürekli alkali su içtim faydası olur diye ya galiba bazıları hani yumurtlama gününde oldu kızım oldu diyor ya kesinlikle bu sebepten
Evet yüksek ihtimalle. Bende yeniyim burada fırsat buldukça geçmişi okuyorum. Tavsiye ederim birçok şey öğreniyoruz arkadaşlardan.

Ben diyet olayinin çok etkili olacağını düşünmüyorum Canim sadece belki ihtimal yani bende ingilizkarbonatli su içiyorum alkali yapsin diye dua et bol bol aliimran 38. Ayeti oku sürekli insallah bu mübarek günlerde salih evlat nasip etsin rabbim

Benim bir arkadaşta tam yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki olmuştu ama tabi ovulasyon testi kullanmadan sadece servikal mukus çoğalmış ve 14 inci gün ilişki olmuş şuan oğluna hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…