- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.981
Amin canım ben inşanlah hepimizin dileği olur zaten sürekli kuran okuyorum dua ediyorumBen diyet olayinin çok etkili olacağını düşünmüyorum Canim sadece belki ihtimal yani bende ingilizkarbonatli su içiyorum alkali yapsin diye dua et bol bol aliimran 38. Ayeti oku sürekli insallah bu mübarek günlerde salih evlat nasip etsin rabbim
Benim ilk ayim ve ortalama her ay dongum 27 28 gün bu gün 13. Günüm ve eğer düzenli ve uygu bi zaman olursa deneme yapmak istiyorum bu ayCanim ben adet bittiği günden itibaren günde 1 defa 13.30 da filan yaptim 3 ay ilkinde 19.gün gördüm ikincide 22.gün üçüncü de 18.gün hemen umutsuzluğa kapılma daha erken ben pike yakin koyuluğu gördüğüm andan itibaren 3 saatte bir yaptim çok koyu olduktan sonra 2 saatte 1 yaptim
Bendr ona göre denedimBenim bir arkadaşta tam yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki olmuştu ama tabi ovulasyon testi kullanmadan sadece servikal mukus çoğalmış ve 14 inci gün ilişki olmuş şuan oğluna hamile
Peki su an sence kac saatte yapmaliyim testimi atmıştımBenim ilk ayim ve ortalama her ay dongum 27 28 gün bu gün 13. Günüm ve eğer düzenli ve uygu bi zaman olursa deneme yapmak istiyorum bu ay
Yaa bilmiyorum benimde bibarkadasim yum günü ve diger 4 5 gün denemişler oğlan yani nasil denk geliyo ama normalde seyrek ilişki derler asidik falanda olmadi demek kiBendr ona göre denedim
Yani bence kiz olma ihtimali var diyebileceğim bisey yok Canim bu anlatıma göre erkek diger kizlarda yorum yapsin onlar daha çok bilgiliSilikleştikten 5 saat sonra degerlendirdim. ve diger gün gece oldu umarım bir terslik olmamıştır bu son denememdi
Benim ilk ayim ve ortalama her ay dongum 27 28 gün bu gün 13. Günüm ve eğer düzenli ve uygu bi zaman olursa deneme yapmak istiyorum bu ay
Benim ilk ayim ve ortalama her ay dongum 27 28 gün bu gün 13. Günüm ve eğer düzenli ve uygu bi zaman olursa deneme yapmak istiyorum bu ay
Peki su an sence kac saatte yapmaliyim testimi atmıştım
Çok geç değilBen silikleştikten 5 saat sonra ilşki oldu. Kafam çok karıştı
Bencede canm benim ilk tutmuş sa erkek ikinci tutmuş sada kızdır allah ne verdiyse önce hayırlısını versin inşallah sonuçta biz şansımızı denedik gerisi alalha kalmış Allah ol derse oluverir hiç bir şeye Grek bile kalmadanÇok geç değilumarım ph durumu da iyimiştir ilk denemeden tuttuysa erkek ikinci denemden tuttuysa kız olma ihtimali yüksek
Aynen öyle rabbim sağ salim kavuştursun inşallahBencede canm benim ilk tutmuş sa erkek ikinci tutmuş sada kızdır allah ne verdiyse önce hayırlısını versin inşallah sonuçta biz şansımızı denedik gerisi alalha kalmış Allah ol derse oluverir hiç bir şeye Grek bile kalmadan
Birde ben çok araştırdım genelde yumurtlama günü ilişkide erkek bebk çok artıyor muş ama şu asidik ve ph degerini hiç bilmiyordum ögrendigim iyi olduÇok geç değilumarım ph durumu da iyimiştir ilk denemeden tuttuysa erkek ikinci denemden tuttuysa kız olma ihtimali yüksek
Yok evet yarın 11 de yap bidahaBugünde yok bence ama iki güne olur sanki ne dersinizRuveydam2015 L Laladunya @Bck_bsra444 ElifAsel54 S sakyuz Asbei
Testi 5 dk bekletip çek canim yaptıktan sonra oldumu hemen çekersen yaniltir biziBugünde yok bence ama iki güne olur sanki ne dersinizRuveydam2015 L Laladunya @Bck_bsra444 ElifAsel54 S sakyuz Asbei
10 dakika bekledim canım.Testi 5 dk bekletip çek canim yaptıktan sonra oldumu hemen çekersen yaniltir bizi
Aynen bende öyle düşünüyorum ama bi yanimda bu ay deneme yapmak istiyor şiddetle benimde kizim temmuzda 5 ine girecek yas 30Selam kızlar, nasılsınız?
Siteye sıklıkla giremesem de yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.
Bu ay deneme yapan var mı?
Ben virüsten dolayı bu ay erteledim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Yaş da geçiyor. Kızım da 4 yaşında. Bir yanım öbür ay deneme yap diyor, bir yanım dur ortalık karışık diyor .
Kafam karışık velhasıl
Sabah erken kalkıp lavaboya çıkıp su içip tekrar yatsam uyku lh seviyesini etkiler miTesti 5 dk bekletip çek canim yaptıktan sonra oldumu hemen çekersen yaniltir bizi
Ikimizinde ayni canim seninde silik çıkmışBugünde yok bence ama iki güne olur sanki ne dersinizRuveydam2015 L Laladunya @Bck_bsra444 ElifAsel54 S sakyuz Asbei
Canim benim testimede bakar mısın yarin bende 11 ve 15 de yapayim mi ne dersinTesti 5 dk bekletip çek canim yaptıktan sonra oldumu hemen çekersen yaniltir bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?