Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canım ben inşanlah hepimizin dileği olur zaten sürekli kuran okuyorum dua ediyorum

Benim ilk ayim ve ortalama her ay dongum 27 28 gün bu gün 13. Günüm ve eğer düzenli ve uygu bi zaman olursa deneme yapmak istiyorum bu ay

Silikleştikten 5 saat sonra degerlendirdim. ve diger gün gece oldu umarım bir terslik olmamıştır bu son denememdi
Yani bence kiz olma ihtimali var diyebileceğim bisey yok Canim bu anlatıma göre erkek diger kizlarda yorum yapsin onlar daha çok bilgili

Çok geç değil umarım ph durumu da iyimiştir ilk denemeden tuttuysa erkek ikinci denemden tuttuysa kız olma ihtimali yüksek
Bencede canm benim ilk tutmuş sa erkek ikinci tutmuş sada kızdır allah ne verdiyse önce hayırlısını versin inşallah sonuçta biz şansımızı denedik gerisi alalha kalmış Allah ol derse oluverir hiç bir şeye Grek bile kalmadan

Aynen öyle rabbim sağ salim kavuştursun inşallah

Çok geç değil umarım ph durumu da iyimiştir ilk denemeden tuttuysa erkek ikinci denemden tuttuysa kız olma ihtimali yüksek
Birde ben çok araştırdım genelde yumurtlama günü ilişkide erkek bebk çok artıyor muş ama şu asidik ve ph degerini hiç bilmiyordum ögrendigim iyi oldu

Selam kızlar, nasılsınız?
Siteye sıklıkla giremesem de yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.

Bu ay deneme yapan var mı?
Ben virüsten dolayı bu ay erteledim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yaş da geçiyor. Kızım da 4 yaşında. Bir yanım öbür ay deneme yap diyor, bir yanım dur ortalık karışık diyor .
Kafam karışık velhasıl

Aynen bende öyle düşünüyorum ama bi yanimda bu ay deneme yapmak istiyor şiddetle benimde kizim temmuzda 5 ine girecek yas 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…