- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.021
Arkadaş3 damlaa
Hamile olabilirmisin?Kızlar ben hala hastalnmdm yarın doktora gidicm ama sabah 10da su içmiştim yarım bardak smdi ovulasyon yaptm böyle çıktı yaa nerdeyse 10gundr böyle bu test anlamdm gtti ben yaa inş kötü birşey yoktr dua edin olur mu yada tekrar mi yumurtladm acaba
Tmm canim çok sağol22 de bidaha yap istersen
Aminnnn insaallahO kadar merak ediyorum ki deneyip doktora gidip cinsiyet öğrenecek olanları gerçekten servikal mukusun diyetin ingiliz karbonatının muzun cinsel perhizin ve tam yumurtalama günü yakalayıp silikleşmeye başladıktan sonra ilişki olanlarıİnşAllah yüzümüz güler inşAllah olur kalplerimizden geçen
Bugünde yok bence ama iki güne olur sanki ne dersinizRuveydam2015 L Laladunya @Bck_bsra444 @Semra54 S sakyuz Asbei
Cnm şuanda aşırı yoğunum pek bakamıyorum. Müsait bi vakitte inşallah başarım. Anlayan yokmu burda
Canım sende kist ihtimali var bence genelde çatlamayıp Kistleşen yumurtan olabilir doktora gittin miNeyse cnm artık sağol yinede ama bu pozitif mi oluyor normalde
Cnm ihtimal var ama testler ngatif çıkıyor hepArkadaş
Hamile olabilirmisin?
Yarn gidicm cnm artk ama kist nasıl olusr ki 1ay ince hittim bugün kontrllerm temizdi sonradan oluşur mu öyleCanım sende kist ihtimali var bence genelde çatlamayıp Kistleşen yumurtan olabilir doktora gittin mi
Ovulayım testi dimi cnmNeyse cnm artık sağol yinede ama bu pozitif mi oluyor normalde
Evet cnm normlde böyle olunca ne oluyorOvulayım testi dimi cnm
ETKiler cnm evetDemekki ondan ben denedim sabah su içip tekrar yattım sonra çok çok silik çıktı
aynen canım öyle yap yarın yine bakalımSa
Bakıyorsun canim sağolasın benim testime musait olunca bakar mısın yarin yapsam diyorum 11 ve 15 de
Takip ediyoruz cnm pik bekliyoruz işteEvet cnm normlde böyle olunca ne oluyor
Yumurtladığında ve çatlamadığında kist oluyor canım zaten bir ay olmuş belki yumurtladın ama çatlayacak boyuta gelemeden kaldı ve çatlamadıYarn gidicm cnm artk ama kist nasıl olusr ki 1ay ince hittim bugün kontrllerm temizdi sonradan oluşur mu öyle
Hmmm anladm.cnm inşallah yoktur ozamn ya korktm şimdi yaYumurtladığında ve çatlamadığında kist oluyor canım zaten bir ay olmuş belki yumurtladın ama çatlayacak boyuta gelemeden kaldı ve çatlamadı
Canım sende polikistik over sendromu var mı sendeHmmm anladm.cnm inşallah yoktur ozamn ya korktm şimdi ya
USG karından mı alttan mı
Erkek olma ihtimali yüksek belli olunca yazarmısın şuan 7. Ahftadasın demi USG ye göre 7,8 ve 9 aylardaki USG önemli daha çokKarindan
7.yada 8 ile 9. Hafta USG nız varsa bakalımGaliba iki yada 3 haftaya cinsiyet belli olur açıklarım burda umarım sizede yardımcı olurum
Tabiki cinsiyet belli olunca yazarim canim 7+4 karindan olan usg bu 8.haftamdaki yani çok tesekkur ederim bi kizim var oglumda olsun istiyorum daErkek olma ihtimali yüksek belli olunca yazarmısın şuan 7. Ahftadasın demi USG ye göre 7,8 ve 9 aylardaki USG önemli daha çok
Çoğunlukla doğru çıkıyor tabi Rabbimin dediği olurTabiki cinsiyet belli olunca yazarim canim 7+4 karindan olan usg bu 8.haftamdaki yani çok tesekkur ederim bi kizim var oglumda olsun istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?