- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.041
Tabiki nasip . Rabbim ne isterse o olur çok tesekkur ederimÇoğunlukla doğru çıkıyor tabi Rabbimin dediği olur
Dikkat ettiğin bişey oldu mu erkek için yumurtlama günü vsTabiki cinsiyet belli olunca yazarim canim 7+4 karindan olan usg bu 8.haftamdaki yani çok tesekkur ederim bi kizim var oglumda olsun istiyorum da
Yok kuzum cok şükür valla ilk kızıma bile bı ilişkiyle hamile kaldım hattaCanım sende polikistik over sendromu var mı sende
Hayir canim ilk cocugum kizdi ve ilk ay oldu ama ikinci o kadar kolay olmadi catlatma ignesiyle hamile kaldmDikkat ettiğin bişey oldu mu erkek için yumurtlama günü vs
Koyulasmaya baslamis canim 1 2 gune pik yaoarDaha silik yine kizlar yarin 11 de yapicam tekrar
Hayirlisi olsun Canim gönlündeki olur insaallahHayir canim ilk cocugum kizdi ve ilk ay oldu ama ikinci o kadar kolay olmadi catlatma ignesiyle hamile kaldm
Yaa ay insaallah Canim pik olsun kaçırmayım sonra silik olsun deneyim erkek olsun salih evlat öncelikle tabikiKoyulasmaya baslamis canim 1 2 gune pik yaoar
İnşallah canım inşallah yarın ola hayr olaYaa ay insaallah Canim pik olsun kaçırmayım sonra silik olsun deneyim erkek olsun salih evlat öncelikle tabiki
Haftaya gidcm canım benim hiç gidemedim o zman atarım birde iki hafta sonra cinsiyeti belli oluyor inşanlah o zamanda açıklarım size bende çok merak ediyorum7.yada 8 ile 9. Hafta USG nız varsa bakalım
Sıvı kuralına uyuyor Musun canımDaha silik yine kizlar yarin 11 de yapicam tekrar
Amin evet canim guzel haberlerini bekliyrz insallahYaa ay insaallah Canim pik olsun kaçırmayım sonra silik olsun deneyim erkek olsun salih evlat öncelikle tabiki
Kese görünümüne göre erkege benziyor cnm benim İnşallah kalbindeki olurTabiki nasip . Rabbim ne isterse o olur çok tesekkur ederim
Evet canim 3 saat hic bisey icmedim hatta daha evvel bıraktım içmeyiSıvı kuralına uyuyor Musun canım
Evet canim 3 saat hic bisey icmedim hatta daha evvel bıraktım içmeyi
Akşamları özellikle senin silik çıkıyor neden acabaEvet canim 3 saat hic bisey icmedim hatta daha evvel bıraktım içmeyi
Insaallah canimm Allahin izniyleAmin evet canim guzel haberlerini bekliyrz insallah
Gün boyu işte 3saatte bi test yapmasan bile sıvıya dikkat etmen lazımBirde sabah ilk yaptigim daha koyu oluyo nedense yarinda öyle olur büyük ihtimal
Evet de mi sabah koyu aksam silikAkşamları özellikle senin silik çıkıyor neden acaba
AYnen canım o çekti dikkatimi akşam Lh daha mı düşük oluyor acabaEvet de mi sabah koyu aksam silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?