Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gün boyu işte 3saatte bi test yapmasan bile sıvıya dikkat etmen lazım
Test yaptığın günler karbonatlı su ya da soda falan içiyor Muş’un canım
Aynen normalde de çok çok az iciyorum gün boyu ing karbonatli su içtim cok az dun bu gün o etkiler mi fazla degildi ama

Aynen normalde de çok çok az iciyorum gün boyu ing karbonatli su içtim cok az dun bu gün o etkiler mi fazla degildi ama
Canım aklında olsun deneme yapacağın ay beklenen pik tarihinden 1 2 gün önce bırak karbonatı sodayı özellikle limonu
İdrarı seyreltiyor

Canım aklında olsun deneme yapacağın ay beklenen pik tarihinden 1 2 gün önce bırak karbonatı sodayı özellikle limonu
İdrarı seyreltiyor
Aaa onu bilmiyodum canim aksamlari yatarken karbonatli su falan içiyodum limonuda bilmiyodum o zaman bırakiyorum onlari vala tşk ederim canim

Aaa onu bilmiyodum canim aksamlari yatarken karbonatli su falan içiyodum limonuda bilmiyodum o zaman bırakiyorum onlari vala tşk ederim canim
Aynı şeyi pH damlası da yapıyor canım
Denemeden 2 gün önce bıraksan yeter testleri etkilemesin yanıltır zaten ay boyu içiyorsun yeterli

Aynı şeyi pH damlası da yapıyor canım
Denemeden 2 gün önce bıraksan yeter testleri etkilemesin yanıltır zaten ay boyu içiyorsun yeterli
Ben bunlari zaten 1 hafta 10 gün kadar kullandim öncesinde bilmiyodum yeterli olur mu bilmem bakalim nasip canim ama icmicem artik

Ben bunlari zaten 1 hafta 10 gün kadar kullandim öncesinde bilmiyodum yeterli olur mu bilmem bakalim nasip canim ama icmicem artik
Hayırlısı canım benim
Geçen ay başıma geldi de o yüzden uyarmak istedim
Yumurta 22mm iken düşün test pik olmadı
O gün bıraktım ertesi gün pik oldu 23mm de, halbuki 18 mm Den sonra test baya koyu çıkıyormuş benim cıkmamıştı

Teşekkür ederim canim bilmiyodum içmeye devam ederdim hatta soracaktım unuttum

Daha silik yine kizlar yarin 11 de yapicam tekrar
Kız senin yüreğin şişti bi bulaydın piki rahatlayaydın
Vücudunu dinlemeyi unutma kasık ağrın var mı akıntın var mı baş ağrısı göğüs hassasiyeti yum. Olduğu gün illaki hissettirir kendini anlarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…