- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.061
Aynen normalde de çok çok az iciyorum gün boyu ing karbonatli su içtim cok az dun bu gün o etkiler mi fazla degildi amaGün boyu işte 3saatte bi test yapmasan bile sıvıya dikkat etmen lazım
Test yaptığın günler karbonatlı su ya da soda falan içiyor Muş’un canım
Bence sabahlari artiyo aksam düşer mi bilmem amaAYnen canım o çekti dikkatimi akşam Lh daha mı düşük oluyor acaba
Canım aklında olsun deneme yapacağın ay beklenen pik tarihinden 1 2 gün önce bırak karbonatı sodayı özellikle limonuAynen normalde de çok çok az iciyorum gün boyu ing karbonatli su içtim cok az dun bu gün o etkiler mi fazla degildi ama
Çok tesekkur ederim peki nasil anliyosunuz bebegin konumu kese sekli falanKese görünümüne göre erkege benziyor cnm benim İnşallah kalbindeki olur
Aaa onu bilmiyodum canim aksamlari yatarken karbonatli su falan içiyodum limonuda bilmiyodum o zaman bırakiyorum onlari vala tşk ederim canimCanım aklında olsun deneme yapacağın ay beklenen pik tarihinden 1 2 gün önce bırak karbonatı sodayı özellikle limonu
İdrarı seyreltiyor
Aynı şeyi pH damlası da yapıyor canımAaa onu bilmiyodum canim aksamlari yatarken karbonatli su falan içiyodum limonuda bilmiyodum o zaman bırakiyorum onlari vala tşk ederim canim
Ben bunlari zaten 1 hafta 10 gün kadar kullandim öncesinde bilmiyodum yeterli olur mu bilmem bakalim nasip canim ama icmicem artikAynı şeyi pH damlası da yapıyor canım
Denemeden 2 gün önce bıraksan yeter testleri etkilemesin yanıltır zaten ay boyu içiyorsun yeterli
Hayırlısı canım benimBen bunlari zaten 1 hafta 10 gün kadar kullandim öncesinde bilmiyodum yeterli olur mu bilmem bakalim nasip canim ama icmicem artik
Ben dediklerinden tüketiyorum sürekliCanım aklında olsun deneme yapacağın ay beklenen pik tarihinden 1 2 gün önce bırak karbonatı sodayı özellikle limonu
İdrarı seyreltiyor
Canım sende bırak kaçıncı gün bugün adetinBen dediklerinden tüketiyorum sürekli
13.dü canımCanım sende bırak kaçıncı gün bugün adetin
Teşekkür ederim canim bilmiyodum içmeye devam ederdim hatta soracaktım unuttumHayırlısı canım benim
Geçen ay başıma geldi de o yüzden uyarmak istedim
Yumurta 22mm iken düşün test pik olmadı
O gün bıraktım ertesi gün pik oldu 23mm de, halbuki 18 mm Den sonra test baya koyu çıkıyormuş benim cıkmamıştı
Daha içme cnm13.dü canım
Ne demek canım yarın ne olacak bakalım özellikle alşamTeşekkür ederim canim bilmiyodum içmeye devam ederdim hatta soracaktım unuttum
Sağolasın canımDaha içme cnm
Aynen bende merak ettim şimdi atarim ama sizeNe demek canım yarın ne olacak bakalım özellikle alşam
Tamam canım yarın olur inşallahAynen bende merak ettim şimdi atarim ama size
Rica ederim cnmSağolasın canım
Tmmdir CanimTamam canım yarın olur inşallahNurelifefe ile ikinizide denemeye yollarız
Kız senin yüreğin şişti bi bulaydın piki rahatlayaydınDaha silik yine kizlar yarin 11 de yapicam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?