Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bugünde yok bence ama iki güne olur sanki ne dersiniz Ruveydam2015 L Laladunya @Bck_bsra444 @Semra54 @sakyuz @Azraam1718

Canım ben bu ay deneme yapmadım ama testle yumurta takibi yaptım. Testim tam senin attığın gibiyken bir gün sonra pik olmuştu. O yüzden tavsiyem yarın sabah 10, 11 gibi testini tekrarlaman.

Aynen bende öyle düşünüyorum ama bi yanimda bu ay deneme yapmak istiyor şiddetle benimde kizim temmuzda 5 ine girecek yas 30
Allah bağışlasın canım, hepimiz için hayırlısı olsun inş

Hiiiic sorma Canim takti mi takiyorum vala kasik ağrısı 2 3 gun çok oldu su an bel ağrısı var hafif başımda agriyo sürekli daha önce hiç dikkat etmedim acemiyim birazda onuntedirginliği var

Teşekkür ederim. Bugün daha sıkı takip yapıcam

Kizlar gunaydin biraz önce yaptim su falan içmedim vala wc den sonra 2 3 yudum sadece

Eklentiler

• 20200420_110913.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 40
Hiiiic sorma Canim takti mi takiyorum vala kasik ağrısı 2 3 gun çok oldu su an bel ağrısı var hafif başımda agriyo sürekli daha önce hiç dikkat etmedim acemiyim birazda onuntedirginliği var
Dikkatli yap canım bulursun inş. Piki. Hepimiz senin gibiydik ilk yaptığımızda

De mi ama yaa bi anormallik yok bende pik olmuyo bi turlu bak yukarda 11 deki testim var gordun mü 14. Günüm
Gördüm canım çok silik senin döngün ne? Bikere akşam senin testin koyuya gidiyordu biz öyle olduğunda uyumadan devam ediyoruz gece de. Acaba sen o gece yapmadın kaçırdın mı

Gördüm canım çok silik senin döngün ne? Bikere akşam senin testin koyuya gidiyordu biz öyle olduğunda uyumadan devam ediyoruz gece de. Acaba sen o gece yapmadın kaçırdın mı
O gece devam ettim aslinda 2 ye kadar ama koyu olmadi yine De

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…