- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.081
Tamam canım rabbim hayırlı evlat nasip etsinHaftaya gidcm canım benim hiç gidemedim o zman atarım birde iki hafta sonra cinsiyeti belli oluyor inşanlah o zamanda açıklarım size bende çok merak ediyorum
Bugünde yok bence ama iki güne olur sanki ne dersinizRuveydam2015 L Laladunya @Bck_bsra444 @Semra54 @sakyuz @Azraam1718
Allah bağışlasın canım, hepimiz için hayırlısı olsun inşAynen bende öyle düşünüyorum ama bi yanimda bu ay deneme yapmak istiyor şiddetle benimde kizim temmuzda 5 ine girecek yas 30
Hiiiic sorma Canim takti mi takiyorum valaKız senin yüreğin şişti bi bulaydın piki rahatlayaydın
Vücudunu dinlemeyi unutma kasık ağrın var mı akıntın var mı baş ağrısı göğüs hassasiyeti yum. Olduğu gün illaki hissettirir kendini anlarsın inş.
Teşekkür ederim. Bugün daha sıkı takip yapıcamCanım ben bu ay deneme yapmadım ama testle yumurta takibi yaptım. Testim tam senin attığın gibiyken bir gün sonra pik olmuştu. O yüzden tavsiyem yarın sabah 10, 11 gibi testini tekrarlaman.
Allah bağışlasın canım, hepimiz için hayırlısı olsun inş ☺
Yaptınmı canim sen bi at bakalim senin nasil benim hala silikTeşekkür ederim. Bugün daha sıkı takip yapıcam
Dikkatli yap canım bulursun inş. Piki. Hepimiz senin gibiydik ilk yaptığımızdaHiiiic sorma Canim takti mi takiyorum valakasik ağrısı 2 3 gun çok oldu su an bel ağrısı var hafif başımda agriyo sürekli daha önce hiç dikkat etmedim acemiyim birazda onuntedirginliği var
De mi ama yaa bi anormallik yok bende pik olmuyo bi turlu bak yukarda 11 deki testim var gordun mü 14. GünümDikkatli yap canım bulursun inş. Piki. Hepimiz senin gibiydik ilk yaptığımızda☺
Canım bu gün adetten sonra kaçıncı gününDe mi ama yaa bi anormallik yok bende pik olmuyo bi turlu bak yukarda 11 deki testim var gordun mü 14. Günüm
Gördüm canım çok silik senin döngün ne? Bikere akşam senin testin koyuya gidiyordu biz öyle olduğunda uyumadan devam ediyoruz gece de. Acaba sen o gece yapmadın kaçırdın mıDe mi ama yaa bi anormallik yok bende pik olmuyo bi turlu bak yukarda 11 deki testim var gordun mü 14. Günüm
14 Canim dongumde 26 27 28Canım bu gün adetten sonra kaçıncı günün
Valla ben senin testleri hiç anlamıyorum canım, adet döngün kac 27 miydiKizlar gunaydin biraz önce yaptim su falan içmedim vala wc den sonra 2 3 yudum sadece
O gece devam ettim aslinda 2 ye kadar ama koyu olmadi yine DeGördüm canım çok silik senin döngün ne? Bikere akşam senin testin koyuya gidiyordu biz öyle olduğunda uyumadan devam ediyoruz gece de. Acaba sen o gece yapmadın kaçırdın mı
Evet 27 28 canim bende anlamıyorum gunde 3 4 test yapiyorum yine olmuyoValla ben senin testleri hiç anlamıyorum canım, adet döngün kac 27 miydi
Neyi yanlış yapıyoruz acaba bugün pik olmasını beklıyordum benEvet 27 28 canim bende anlamıyorum gunde 3 4 test yapiyorum yine olmuyo
Canım sabahları benimde silik oluyorn3 saat sonra tekrar yap onun durumuna göre bugün devam edersinEvet 27 28 canim bende anlamıyorum gunde 3 4 test yapiyorum yine olmuyo
Dediklerinizi uyguluyorum suyu hayatimdan cikardim nerdeyse o dereceNeyi yanlış yapıyoruz acaba bugün pik olmasını beklıyordum ben
Benim tam tersi sabah koyu aksamlari silik oluyo canim ama yine yapayim bakalimCanım sabahları benimde silik oluyorn3 saat sonra tekrar yap onun durumuna göre bugün devam edersin
Böyle olunca bende daha çok susuyorum çay kahve su soda limonataaaaa hep aklımdaDediklerinizi uyguluyorum suyu hayatimdan cikardim nerdeyse o derece
Canım peki 3saat bekliyorsun ya sıkışık oluyor Musun idrar koyu renk oluyor muDediklerinizi uyguluyorum suyu hayatimdan cikardim nerdeyse o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?