Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaslar bende test yaptim carsamba gunu hamileyim ama malum şu durumlardan doktora gidemedim daha yeni şok atlatıyorum cunku kizim daha 20 aylik kafamda bi dunya deli sorular..Ama bu da Allahtan aldiracak halim yokya.. Allaha sukur 1 tane kizim var bide oglum olsa daha ne isterim ki hep hayalim bir oglan bir kizim olmasi nasip..

Ben ilk iki hamileliğimde de tuttum şuanda da tutuyorum. İftardan sonra vitaminlerimi alıyorum. Her ikisi de oruç tuttuğum aylarda çok hızlı gelişmişti. Tevekkül olmak da fayda var. Ama tabi herkesin kendi kararı. Senin daha hamile olup olmadığın belli bile değil.

Canım sen yine iyisin
Benim biri 4 buçuk yaşında biri 8 aylık
Şuan 7 haftalık hamileyim
Hala şoktan tamamen çıkamadım ama vardır Allahın bi bildiği
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Canım sen yine iyisin
Benim biri 4 buçuk yaşında biri 8 aylık
Şuan 7 haftalık hamileyim
Hala şoktan tamamen çıkamadım ama vardır Allahın bi bildiği
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Demee.. o daha zor tabiki ama ne bileyim hic boyle biseyin basima gelecegi aklimin ucundan bile gecmezdi esim ve en yakin arkadasim haricinde kimseye soyleyemedim daha soyleyememde ne yapicagimi bilmiyorum dilerim guzel bir hamilelik sureci geciririz hayirlisi hepimiz icin

Takcam korseyi dikisler biraz daha iyilessin diye bekliyorum suan şalla sariyorum ama cok moralimi bozuyor dogum yapmamis gibi dolanmak ve cok kalir düşüncesi
Canım bence normale döner kendine biraz zaman tanı. Şuan ödem, ilaçlar hepsi vücudunda şişkinlik yapıyor. Zamanla vücut kendini toparlıyor Bebeğin nasıl, kaç kilo doğdu? Sana yardımcı olan biri var mı?

Evet ben epey kabullenemedim ve henüz ailemize söylemedik. Şuan bile zorlanıyorum şimdilik eşim evden çalışıyor da yardım ediyor. Doğunca da yardımcı ayarlayacağız artık yoksa 3 küçük çocuk zor olacak gibi. Gerçi kızım okula gidiyor ama yine de zor benim durumum. Senin yaş aralığı çok iyi bence. Erken değil gerçekten.

Insllah toparlar ya dogum yapmış yuruyus yapıyorum koridordakiler normal mi doğurcan sancin cok mu diye soruyorlardi 4300 dendi 4 kg dogdu cnm annem bana cok yakin gorumcem bakiyo ama sağolsun

Yoo ne gizlemesi ticarete değil kızı vardı bu yöntemle oğlanları tuttu. Ne ticareti instagramda cinsiyet tahmini yapan o değil başka biri

hayırlı olsun canım be
Takcam korseyi dikisler biraz daha iyilessin diye bekliyorum suan şalla sariyorum ama cok moralimi bozuyor dogum yapmamis gibi dolanmak ve cok kalir düşüncesi

canım sonuçta karnımız 9 ayda şişiyor hemen inmesi zaten beklenemez zamanla inecek merak etme özellikle 40 çıktıktan sonra daha hızlıtoparlanıyor

Hayırlı olsun canım benim sürpriz bir gebelik mi oldu hakında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…