- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.681
Ben ilk iki hamileliğimde de tuttum şuanda da tutuyorum. İftardan sonra vitaminlerimi alıyorum. Her ikisi de oruç tuttuğum aylarda çok hızlı gelişmişti. Tevekkül olmak da fayda var. Ama tabi herkesin kendi kararı. Senin daha hamile olup olmadığın belli bile değil.herkese hayirli Ramazanlar!!!. Gonlumuzden geceni nasip etsin inshallah bol bol dua edelim dunya icin insanlik icin...
bu arada hanimlar benim gibi deneme yapip ta hamileligi hala ogrenemeyenler oruc tutuyor musunuz? bende tutuyorum ama esim cok tedirgin...
Canım sen yine iyisinMerhaba arkadaslar bende test yaptim carsamba gunu hamileyim ama malum şu durumlardan doktora gidemedim daha yeni şok atlatıyorum cunku kizim daha 20 aylik kafamda bi dunya deli sorular..Ama bu da Allahtan aldiracak halim yokya.. Allaha sukur 1 tane kizim var bide oglum olsa daha ne isterim ki hep hayalim bir oglan bir kizim olmasi nasip..
Takcam korseyi dikisler biraz daha iyilessin diye bekliyorum suan şalla sariyorum ama cok moralimi bozuyor dogum yapmamis gibi dolanmak ve cok kalir düşüncesicanım normal göbek zamanla azalacak ve inecek korse takma imkanın varsa tak işe yarıyır
Demee.. o daha zor tabiki ama ne bileyim hic boyle biseyin basima gelecegi aklimin ucundan bile gecmezdi esim ve en yakin arkadasim haricinde kimseye soyleyemedim daha soyleyememde ne yapicagimi bilmiyorum dilerim guzel bir hamilelik sureci geciririz hayirlisi hepimiz icinCanım sen yine iyisin
Benim biri 4 buçuk yaşında biri 8 aylık
Şuan 7 haftalık hamileyim
Hala şoktan tamamen çıkamadım ama vardır Allahın bi bildiği
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canım bence normale döner kendine biraz zaman tanı. Şuan ödem, ilaçlar hepsi vücudunda şişkinlik yapıyor. Zamanla vücut kendini toparlıyorTakcam korseyi dikisler biraz daha iyilessin diye bekliyorum suan şalla sariyorum ama cok moralimi bozuyor dogum yapmamis gibi dolanmak ve cok kalir düşüncesi
Evet ben epey kabullenemedim ve henüz ailemize söylemedik. Şuan bile zorlanıyorum şimdilik eşim evden çalışıyor da yardım ediyor. Doğunca da yardımcı ayarlayacağız artık yoksa 3 küçük çocuk zor olacak gibi. Gerçi kızım okula gidiyor ama yine de zor benim durumum. Senin yaş aralığı çok iyi bence. Erken değil gerçekten.Demee.. o daha zor tabiki ama ne bileyim hic boyle biseyin basima gelecegi aklimin ucundan bile gecmezdi esim ve en yakin arkadasim haricinde kimseye soyleyemedim daha soyleyememde ne yapicagimi bilmiyorum dilerim guzel bir hamilelik sureci geciririz hayirlisi hepimiz icin
Insllah toparlar ya dogum yapmış yuruyus yapıyorum koridordakiler normal mi doğurcan sancin cok mu diye soruyorlardiCanım bence normale döner kendine biraz zaman tanı. Şuan ödem, ilaçlar hepsi vücudunda şişkinlik yapıyor. Zamanla vücut kendini toparlıyor ☺ Bebeğin nasıl, kaç kilo doğdu? Sana yardımcı olan biri var mı?
Oyy maşaAllah canımInsllah toparlar ya dogum yapmış yuruyus yapıyorum koridordakiler normal mi doğurcan sancin cok mu diye soruyorlardi4300 dendi 4 kg dogdu cnm annem bana cok yakin gorumcem bakiyo ama sağolsun
Merhaba arkadaslar bende test yaptim carsamba gunu hamileyim ama malum şu durumlardan doktora gidemedim daha yeni şok atlatıyorum cunku kizim daha 20 aylik kafamda bi dunya deli sorular..Ama bu da Allahtan aldiracak halim yokya.. Allaha sukur 1 tane kizim var bide oglum olsa daha ne isterim ki hep hayalim bir oglan bir kizim olmasi nasip..
Takcam korseyi dikisler biraz daha iyilessin diye bekliyorum suan şalla sariyorum ama cok moralimi bozuyor dogum yapmamis gibi dolanmak ve cok kalir düşüncesi
Aaa ben onu anladım evet bu arada gizlememiş geçen de baktım açamadım keşke görse de bana hakkını helal etseYoo ne gizlemesiticarete değil kızı vardı bu yöntemle oğlanları tuttu. Ne ticareti instagramda cinsiyet tahmini yapan o değil başka biri
Aaa ben onu anladım evet bu arada gizlememiş geçen de baktım açamadım keşke görse de bana hakkını helal etse
Çok tesekkur ederim 7+4karindan usgTabi atabilirsiniz ama ramzi teorisi için 6 ya da 7 haftalık olmalı
Normal doguma gore daha yavas inecek sanirim 9 ay sisimesini yasa sonra inmesi icin beklehayırlı olsun canım be
canım sonuçta karnımız 9 ayda şişiyor hemen inmesi zaten beklenemez zamanla inecek merak etme özellikle 40 çıktıktan sonra daha hızlıtoparlanıyor
Hayırlı olsun canım benim sürpriz bir gebelik mi oldu hakında hayırlısı olsunEvet ben epey kabullenemedim ve henüz ailemize söylemedik. Şuan bile zorlanıyorum şimdilik eşim evden çalışıyor da yardım ediyor. Doğunca da yardımcı ayarlayacağız artık yoksa 3 küçük çocuk zor olacak gibi. Gerçi kızım okula gidiyor ama yine de zor benim durumum. Senin yaş aralığı çok iyi bence. Erken değil gerçekten.
Karından usg ise tersi oluyor ve o zaman sağa daha yakın duruyor. Bu durumda erkek olması gerekirÇok tesekkur ederim 7+4karindan usg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?