Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben hamile değilim ilerde düşünüyorum nasipse

Sabirin bana da ikinci ilişki olsun demişti. Gece oldu ilişki ertesi sabah çatlama olmuştu ama testlerim koyuydu bir iliski daha deneyebilirsin dedi. Eşim yoktu diye yapmadım ama bence de arkadaş deneyebilir
Canım sabirin ablayla nasıl konuştun bu konuda çok bilgili olduguna göre bende iki ilişkiyle hamileyim şimdi olsada sorabilecek kafamızdskileri

Evet canlar acilma var. dalgalanma ma gercekten acilma ma bilemiyorum. Iliski oneriyor msnz? Bence asil catlama 11:00-16:00 arasi olmus gibi bir tik acilma var evet... bugin Catlamis yumurtam aksama kadar bir iliski olsa bilemedim ki...
Canım bende senin gibiydim saat 11 de test yaptım piki yakaladım ve sonra saat 7 gibi silikleşmeye başladı silikten 5 saat sonrada ilişki oldu iki hafta sonra ögrencm cinsiyeti inşanlah

Sanki ben çok mu geç kalmışım ne pikten 12 saat sonra ilişki oldu keşke buraya daha önce baksaydım běn sadece netten bakarak yaptım umarım tutmuştur keşke biri şu durumuma bir şeyler dese acaba benim gibi yapıpta oğlu olan var mı

İnstagramda Azeri sayfalar var. Yüzde yüz garanti veritorlar
S sabirin abla çok girmez ama yinede şansını dene. Yoğun olur genelde
instagramda sayfası falan yok mu. Yada buradaki ismi ne

Vaovvv gerçekten mi peki şimdi nerde ulaşabilirmiyiz kendisine keşke buraya bir el atsa yaaa
Cnm benim bahsettiğim 4 yıl önceydi. Oğluma hamile kaldığımda testimi yorumlamıştı. Bayadır girmiyor galiba. Zaten hamilesin ne desin ki sana. 2 hafta sonra öğrenirsin cinsiyeti. Bakalım bende merak ettim bebis ne acaba

Aynn canm benim inşanlah hayırlı haberler alırımda 13 haftalık cinsiyet tam net olmuyor yaa ama genede erkek olsa pipisini çabuk gösterir

Sabirinin İnstagram sayfasının adı nedir??

Kizlar sezeryan doğum yapanlara soruyorum bilgisi olan da yazabilir bu göbek ne zmn iner dogum yapmamış gibiyim ben 1 hafta oldu dogum yapali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…