- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.641
Benim de kızım da tutuyor siz de netleşince yazın bakalım tutacak mı merak ettim şimdiKizimda tuttu ama simdiki gebeligimde erkek diyo bakalim☺
Tabiki mutlaka yazarm canim keseye gorede yorum yapilabiliyomusBenim de kızım da tutuyor siz de netleşince yazın bakalım tutacak mı merak ettim şimdi
Keseye göre burda Sormuştum Hamileyken o zaman kızımı erkeğe benzetmişlerdiTabiki mutlaka yazarm canim keseye gorede yorum yapilabiliyomus
Yaa benim de simdi erkek dendi iki arkadasin yorumu umarim tutar cunku 2 cocuk istyrm kizim var bu yuzden oglum olsun istiyrm cok mutlu olucaktmKeseye göre burda Sormuştum Hamileyken o zaman kızımı erkeğe benzetmişlerdi
İnşallah olur belki size yapılan tahminler doğrudur hiç strese girmeyin tutan arkadaşlar da vardır illa ki. Ben de sizin gibiyim inşallah nasip olur bize de bizim gibi isteyenlere deYaa benim de simdi erkek dendi iki arkadasin yorumu umarim tutar cunku 2 cocuk istyrm kizim var bu yuzden oglum olsun istiyrm cok mutlu olucaktm
Amin insallah isteyen herkese versin bizim de gonlumuzdeki insallah saglikla hayirla nasip olur 3 4 cocuk dusunmedigmden ikisini tatmak istiyrm ilkinde kizim olsun diye cok istiyodum simdide nasip tabiki sizde iki gebeliginiz arasinda fark varmi kac haftaliksiniz benim ilk gebeligimle tamamen zit seyler yasiyrm bide yas araliginiz kac cok mu soru sordumİnşallah olur belki size yapılan tahminler doğrudur hiç strese girmeyin tutan arkadaşlar da vardır illa ki. Ben de sizin gibiyim inşallah nasip olur bize de bizim gibi isteyenlere de
Aminn canim hayırlı ramazanlarHerkese Hayırlı Ramazanlar dilerim arkadaşlar. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Allah bu mübarek ayın hürmetine herkesin dileğini kabul etsin inşallah
Canım ben inanmıyırum böyle şeylere . Bence en önemlisi yumurtlama zamanı olan ilişki zamanlaması.Ya arkadaşlar instgrmda bir bayan var ücretli cinsiyet hesabı yapıyor diyorki sen yumurtlamaya ne kadar dikkat etsen de baZen olmaz .cunku yumurtlama günü kız günü mü yoksa erkek günü mü ona bakıyorum mesela son adet tarihini söylüyorsun yumurtlama gününü söylüyorsun atıyorum bu ay %70 kız olur diyor Eğer sende yumurtlamadan sonra 5 gün ilişki olcak diyo.bi bilginizvar mı bunlarla ilgili Doğru mudur
O Azeri kadına diyorsan bencede yalan o. Yorumlara kapalı beğeni çok yok. Sadece tutanları paylaşmışYa arkadaşlar instgrmda bir bayan var ücretli cinsiyet hesabı yapıyor diyorki sen yumurtlamaya ne kadar dikkat etsen de baZen olmaz .cunku yumurtlama günü kız günü mü yoksa erkek günü mü ona bakıyorum mesela son adet tarihini söylüyorsun yumurtlama gününü söylüyorsun atıyorum bu ay %70 kız olur diyor Eğer sende yumurtlamadan sonra 5 gün ilişki olcak diyo.bi bilginizvar mı bunlarla ilgili Doğru mudur
Aynen onu diyorum ben de tesadüfen gördüm .yalansa bulaşmayalım hiç.O Azeri kadına diyorsan bencede yalan o. Yorumlara kapalı beğeni çok yok. Sadece tutanları paylaşmış
Evet catlamistir inshallah. Testi devam etmedim ultrasona gittim catlamis dedi sivi var ama korpus luteum de olusmasi gerekti o yok dio. megerse o 1-3 gunde olusuyormus netden edindim bilgileri ama doktorim hemen olusmasi gerekti falan dedi bakalim... hayirlisi... bebegini sag salim kucagina alirsin canim... herkese gonlunden geceni nasip etsin...Bence çatlamıştır senin yumurtan artık devam ettin mi testlere?
Oruç tutmak şu an birşey etkilemez kiherkese hayirli Ramazanlar!!!. Gonlumuzden geceni nasip etsin inshallah bol bol dua edelim dunya icin insanlik icin...
bu arada hanimlar benim gibi deneme yapip ta hamileligi hala ogrenemeyenler oruc tutuyor musunuz? bende tutuyorum ama esim cok tedirgin...
Daha ortada bebek yokki. Ki olsa bile ilk haftalar bebek senden beslenmiyor onun için sıkıntı değil. Senden beslendiği zamn sıkıntı olabilir sadeceherkese hayirli Ramazanlar!!!. Gonlumuzden geceni nasip etsin inshallah bol bol dua edelim dunya icin insanlik icin...
bu arada hanimlar benim gibi deneme yapip ta hamileligi hala ogrenemeyenler oruc tutuyor musunuz? bende tutuyorum ama esim cok tedirgin...
Olur heralde canımKızlar hayirli Ramazanlar ben soğan suyu nasil başlamıştım ya ramazanda bi sahurda 4 de iciyorum bi de iftardan 2 saat sonra olur dimi boyle
Sabitin abla kim. Bende merak ettimCanım sabirin abla herkesin test durumuna göre yorum yapıyordu
Vardır bi bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?