Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaa benim de simdi erkek dendi iki arkadasin yorumu umarim tutar cunku 2 cocuk istyrm kizim var bu yuzden oglum olsun istiyrm cok mutlu olucaktm
İnşallah olur belki size yapılan tahminler doğrudur hiç strese girmeyin tutan arkadaşlar da vardır illa ki. Ben de sizin gibiyim inşallah nasip olur bize de bizim gibi isteyenlere de

İnşallah olur belki size yapılan tahminler doğrudur hiç strese girmeyin tutan arkadaşlar da vardır illa ki. Ben de sizin gibiyim inşallah nasip olur bize de bizim gibi isteyenlere de
Amin insallah isteyen herkese versin bizim de gonlumuzdeki insallah saglikla hayirla nasip olur 3 4 cocuk dusunmedigmden ikisini tatmak istiyrm ilkinde kizim olsun diye cok istiyodum simdide nasip tabiki sizde iki gebeliginiz arasinda fark varmi kac haftaliksiniz benim ilk gebeligimle tamamen zit seyler yasiyrm bide yas araliginiz kac cok mu soru sordum

Ya arkadaşlar instgrmda bir bayan var ücretli cinsiyet hesabı yapıyor diyorki sen yumurtlamaya ne kadar dikkat etsen de baZen olmaz .cunku yumurtlama günü kız günü mü yoksa erkek günü mü ona bakıyorum mesela son adet tarihini söylüyorsun yumurtlama gününü söylüyorsun atıyorum bu ay %70 kız olur diyor Eğer sende yumurtlamadan sonra 5 gün ilişki olcak diyo.bi bilginizvar mı bunlarla ilgili Doğru mudur

Canım ben inanmıyırum böyle şeylere . Bence en önemlisi yumurtlama zamanı olan ilişki zamanlaması.

O Azeri kadına diyorsan bencede yalan o. Yorumlara kapalı beğeni çok yok. Sadece tutanları paylaşmış

Bence çatlamıştır senin yumurtan artık devam ettin mi testlere?
Evet catlamistir inshallah. Testi devam etmedim ultrasona gittim catlamis dedi sivi var ama korpus luteum de olusmasi gerekti o yok dio. megerse o 1-3 gunde olusuyormus netden edindim bilgileri ama doktorim hemen olusmasi gerekti falan dedi bakalim... hayirlisi... bebegini sag salim kucagina alirsin canim... herkese gonlunden geceni nasip etsin...

Oruç tutmak şu an birşey etkilemez ki
Ortada henüz bebek yok ki yeni deneme yaptın,

Daha ortada bebek yokki. Ki olsa bile ilk haftalar bebek senden beslenmiyor onun için sıkıntı değil. Senden beslendiği zamn sıkıntı olabilir sadece

Kızlar hayirli Ramazanlar ben soğan suyu nasil başlamıştım ya ramazanda bi sahurda 4 de iciyorum bi de iftardan 2 saat sonra olur dimi boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…