- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.701
Evet canım sürpriz olduHayırlı olsun canım benim sürpriz bir gebelik mi oldu hakında hayırlısı olsun❣
Yok canım hatırlamıyorum ama iki gün kadar bir fark vardı. İlişkiden iki gün sonra test yaptım hala pik gibiydi.iwashereonce canım sen kızın için denediğinde ilişkiden kaç saat sonra yumurtan çatlamıştı hatırlıyormusun
Tamam canım teşekkür ederimYok canım hatırlamıyorum ama iki gün kadar bir fark vardı. İlişkiden iki gün sonra test yaptım hala pik gibiydi.
Canım bazıları pikten itibaren 3-4 gün hergün ilişki deniyorlar kız bebekleride oluyır sence bu mantıklı mıYok canım hatırlamıyorum ama iki gün kadar bir fark vardı. İlişkiden iki gün sonra test yaptım hala pik gibiydi.
Ya canım çok tesekkur ederim 2 cocuk istydm hep bi kizim var bide oglum olsun isterim tabiki nasip zaman ayirdin çok tesekkur ederimKarından usg ise tersi oluyor ve o zaman sağa daha yakın duruyor. Bu durumda erkek olması gerekir
Canım yani bu dediğin şekilde erkek ihtimali de çok yüksek gibiCanım bazıları pikten itibaren 3-4 gün hergün ilişki deniyorlar kız bebekleride oluyır sence bu mantıklı mı
Anladım canım elimizden geleni yapıp bol dua edeceğiz inşallah allag sağlıkla bize de nasip ederCanım yani bu dediğin şekilde erkek ihtimali de çok yüksek gibi
Kız yöntemi iki üç gün önceden ilişkiyi kesmek
Ama her zaman nasipteki neyse o oluyor canım
Burda çok gördüm 2-3-4 gün önceden ilişki kesip oğlu olan
Yumurtlama günü deneyen kızı olan
En güzeli yöntemi deneyip bol dua etmek
Oluyorsa inan dualarla oluyor
Ben erkek için yöntem denediğimde gerçekten elimden geleni yapmış olmanın vicdani rahatlığı için denedim ama hep duayla istedim.
Nasilsin canım deneme olacak mı bu ayAnladım canım elimizden geleni yapıp bol dua edeceğiz inşallah allag sağlıkla bize de nasip eder
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın ? Evet canım deneme yapacağım bugün 6. Günüm .inşallah bu güzel ayda allah nasip ederNasilsin canım deneme olacak mı bu ay
Amin canımAnladım canım elimizden geleni yapıp bol dua edeceğiz inşallah allag sağlıkla bize de nasip eder
Biraktim canim silik cikti çünkü 16 veya 17. gündü mayıs basinda adet olcam zaten önümüz aya bakicam sen napiyosunRuveydam2015 canım test yapmaya devam ediyor musun
Çok şükür canim iyiyim Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin aminTeşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın ? Evet canım deneme yapacağım bugün 6. Günüm .inşallah bu güzel ayda allah nasip eder
Canım yılmadan yapacan bi rahatsızlığın varmi kadinsalBiraktim canim silik cikti çünkü 16 veya 17. gündü mayıs basinda adet olcam zaten önümüz aya bakicam sen napiyosun
Yapıyorum canım bir umut bu hafta içi pik olur mu diye çok silik değil ama yavaş ilerliyorBiraktim canim silik cikti çünkü 16 veya 17. gündü mayıs basinda adet olcam zaten önümüz aya bakicam sen napiyosun
Aminn inşallah canımÇok şükür canim iyiyim Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin amin
Yok canim her hangi bisey sadece kizimdan beri korunmaya alışmış olabilir bünye ona bakicaz bende bilmiyorumCanım yılmadan yapacan bi rahatsızlığın varmi kadinsal
Pik olursa bana da haber ver canim hayırlısı bakalımYapıyorum canım bir umut bu hafta içi pik olur mu diye çok silik değil ama yavaş ilerliyor
Tamam canımPik olursa bana da haber ver canim hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?