- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.741
Hadi insallah canim ❤Ben bu ay denicem çok mutluyum bana yardimci olun tesleri atinca olurmu
Gebe sitesinden bakmıştım orda doğru çıktı benim de son adet tarihi ve doğum tarihini yazmıştım sadeceÇin takvimi çok.dogru çıkıyor kime baktiysam çıktı yaşı ve hamile kaldigin ayı yumurtlama.gununu baz alarak iyi hesaplaman gerekiyor
Ben sahsen inanmiyorummKızlar bi arkadaş yazmış instagramda tahmin yapanlar var diye ordan görünce baktım ben de ne düşünüyorsunuz sizce doğruluk payı var mı
Bu ay yumurtlma olmayacaktir belkiKızlar benim bu ay hergün test yaptım pik olmadı bu ne demek sizce ☹ Yani koyu oldu ama C kadar olmadı
Bu pik değil dediler sizce neBu ay yumurtlma olmayacaktir belki
Bazi aylar olmuyor
Pik değil ama sıkı takiple teste devam edinBu pik değil dediler sizce ne
Bunu gördükten sonra 3 saatte bir test yapman gerekBu pik değil dediler sizce ne
Pik degilBu pik değil dediler sizce ne
Iceri temizleniyor demekki cnmKızlar bugün soğan suyunda 8.günüm ve benden 2-3 gündür bolca yumurta akı kıvamı akıntı geliyo ozellikle tuvalete gidince test yapiyorum silik niye acaba ya
Çin takvimi için mı sordun son adet tarihini ve doğum tarihini yazarsan hemen hesaplarım matematikçi olunca hemen hesaplayabiliyorumKızlar bi arkadaş yazmış instagramda tahmin yapanlar var diye ordan görünce baktım ben de ne düşünüyorsunuz sizce doğruluk payı var mı
Çin takvimini otomatik hesaplayıcı ile hesaplıyorum ben de kendim tablodan falan bakarsam karıştırırım diye :) bu dediğim instagramda bazı kullanıcılar tahminde bulunuyormuş neye göre ben de tam bilmiyorum sanırım bazı kişisel bilgilerine göreÇin takvimi için mı sordun son adet tarihini ve doğum tarihini yazarsan hemen hesaplarım matematikçi olunca hemen hesaplayabiliyorum
Son adet tarihinden ziyade yumurtlama yani dollenmenin olduğu ayı yazmak lazım hamile kaldigin aya...yoksa yanlış çıkar...birde Ocak ve Şubat doğumlu anneler yaşına 2 ekleyecek diğer aylarda dogalar 1 ekleyecek...bunu dışında hesap yapanların ki yanlış cikiyorÇin takvimini otomatik hesaplayıcı ile hesaplıyorum ben de kendim tablodan falan bakarsam karıştırırım diye :) bu dediğim instagramda bazı kullanıcılar tahminde bulunuyormuş neye göre ben de tam bilmiyorum sanırım bazı kişisel bilgilerine göre
Kimisi diyor doğru kimisi yalnış bence gene %50 ihtimal BudaSon adet tarihinden ziyade yumurtlama yani dollenmenin olduğu ayı yazmak lazım hamile kaldigin aya...yoksa yanlış çıkar...birde Ocak ve Şubat doğumlu anneler yaşına 2 ekleyecek diğer aylarda dogalar 1 ekleyecek...bunu dışında hesap yapanların ki yanlış cikiyor
Ben.cevremdekilerin ve benimki doğru çıktı bilmiuorum artikKimisi diyor doğru kimisi yalnış bence gene %50 ihtimal Buda
Bilmiyorum canım benim keşke doğru olsa çin takvimine göre erkek gösteriyor şuanBen.cevremdekilerin ve benimki doğru çıktı bilmiuorum artik
Canım profil resmin çok tatlıBilmiyorum canım benim keşke doğru olsa çin takvimine göre erkek gösteriyor şuan
Teşekür ederim canm benim seninki dha anlamlıCanım profil resmin çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?