Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bi arkadaş yazmış instagramda tahmin yapanlar var diye ordan görünce baktım ben de ne düşünüyorsunuz sizce doğruluk payı var mı

Kızlar benim bu ay hergün test yaptım pik olmadı bu ne demek sizce Yani koyu oldu ama C kadar olmadı

Kızlar bugün soğan suyunda 8.günüm ve benden 2-3 gündür bolca yumurta akı kıvamı akıntı geliyo ozellikle tuvalete gidince test yapiyorum silik niye acaba ya

Çin takvimi için mı sordun son adet tarihini ve doğum tarihini yazarsan hemen hesaplarım matematikçi olunca hemen hesaplayabiliyorum
Çin takvimini otomatik hesaplayıcı ile hesaplıyorum ben de kendim tablodan falan bakarsam karıştırırım diye :) bu dediğim instagramda bazı kullanıcılar tahminde bulunuyormuş neye göre ben de tam bilmiyorum sanırım bazı kişisel bilgilerine göre

Son adet tarihinden ziyade yumurtlama yani dollenmenin olduğu ayı yazmak lazım hamile kaldigin aya...yoksa yanlış çıkar...birde Ocak ve Şubat doğumlu anneler yaşına 2 ekleyecek diğer aylarda dogalar 1 ekleyecek...bunu dışında hesap yapanların ki yanlış cikiyor

Kimisi diyor doğru kimisi yalnış bence gene %50 ihtimal Buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…