- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.761
Rica ederim canımTeşekkür ederim cnm
Hamilesin baya baya emin değilsen birtane daha yap canım ama hamilesin bayda koyu çıkmış
[/
Kuzum.1ay geçti adetim valla.soktayim ya en son 10gun önce yapmıştım çıkmamıştı şimdi deniyim.bi dedim böyle çıktı valla ya agladm.resmen inş vardr ve erkektr saglikla inşallah yaaa yarn kaç vericem.ins
Aminn canım benim çok.sagol yaa valla şoktayım cok inş erkektr bebişim.tabi öncelikle sağlıklı olması ama aglicam yaaHayırlı olsun Canim bayaaaa hamilesin sağlıkla ilerledim inşallah
Yumurtlamanın n kaçıncı günü bugün canım bayaa net çıkmışAminn canım benim çok.sagol yaa valla şoktayım cok inş erkektr bebişim.tabi öncelikle sağlıklı olması ama aglicam yaa
Kuzum valla.hic.bilmiyorum ki benim.adetm.cok.duzensizdi burdaki cogu kişi biliyor takipte yapmamıştım ovulasyon almistm adet olunca yapıyım.diye ama dün ovulasyan denedim çok.koyu çıktı bugünde gebelik deniyim dedim böyle çıktı işte cnm inş vardr hayirlisiylaYumurtlamanın n kaçıncı günü bugün canım bayaa net çıkmış
İnş canım benim.sagolllHamilesinnnn
Teşekkürler canım benim yaa Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah yarın kan testi vericem.bakalimEvet hamilesiniz tebrikler
Amin cnm benim çok sagolRabbim hayırla nasip etsin inşallah
Etmiştim.cnm zaten geçen aydan oldm.sanirim ben bu ay hiç olmadı ilişki çünkü adetm 1ay geçti resmenH
Hamilesin canım sen bu ay iptal etmemişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?