- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.941
Bilen varsa benimde ovulasyon testimi yorumlayabilir mi
Değerlendiryoruz canımCanım dün yumurtlamışsın bugün çatlamış yumurtan bugünleri değerlendirmişsindir umarım
Bugünü yarını ve diğer günüde değerlendir canımDeğerlendiryoruz canım
Yumurtanin catladigini nasil anliyorsunuz? Ovulasyon takibi yapicam ilk defa..Canım dün yumurtlamışsın bugün çatlamış yumurtan bugünleri değerlendirmişsindir umarım
O kadar riskliyse demmeki benim bebk erkek ne yaptınız hanımlar@Ceymiceyn akşam 20 de test yapsam en geç 20:30 da ilişki olsa 20 saate çatlasa 38 saat geçmiş olacak üstünden risk dersen eğer bu ayı pas geçeceğim canım
Kıyamam yaaa inşanlah olur ya herşeyde bir hayır varTamam canım denemiyorum o zaman bu akşam belki çok daha erken çatlar çok riskli olur . Evet kuzum acalem yok . Eşime sinir oldum ya bir ton kavga ettim senin nazın yüzünden bu ay kaçtı. Çocuk istemiyorum artık demekki sen bir kızın olmasını istemiyorsun neden sadece ben çabalıyorum dedim rest çektim atıyorum testleri çöpe artık bende istemiyorum dedim .ağladıö sinirlerim bozuldu resmen . Eşimde özür diledi çok istediğini Söyledi . Önümüzdeki ay ben ne dersem uyacakmış. Ama yinede bu ay olda sevinirdim . Önümüzdeki aya kaldı umutlar.
Son resim pik olmuş canım hangi gün ki oBilen varsa benimde ovulasyon testimi yorumlayabilir mi
tamam değerlendiricemBugünü yarını ve diğer günüde değerlendir canım
1 mayıstı canımSon resim pik olmuş canım hangi gün ki o
Örnek test atıyorum canım c çizgisi kontrol çizgisi eğer t çizgisi c de. Koyuysa testin ğik yapmış demek yani yumurtladın demek alttaki resim ona örnek. Yumurtladıktan sonra t cizgisi açılmaya başlar c den açık hale gelir o zamanda yumurtan çatladı demek üstteki resim gibi. Bu günleri bol bol değerlendirmek gerek cinsiyet için yapıyorsan mesela erkek bebek için 3-4 gün cinsel pehriz ve yumurtan çatladıktan hemen sonra ilişki öneriliyor eğer kız bebek istiyorsan yumurtan çatlamadan 2-3 gün önce ilişkisi bırakman gerekiyor en son ilişki 2-3 gün öncesi olması gerekiyor. Ben kız bebek için çabalıyorum bı ay tutturamadım benim bu ay kaçtı. Eğer ilk bebek olacaksa yumurrladığın günden itibaren ardı ardına 4 günü değerlendiriyorsun .Yumurtanin catladigini nasil anliyorsunuz? Ovulasyon takibi yapicam ilk defa..
Adetin in ilk gününden itibaren saymaya başlıyorsun 13.üncü gün artık ovulasyon testi idrarınla yapmaya başlıyorsun. C çizgisi t çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama olacak anlamına geliyor.Bende ovulasyon siparis ettim nasil olacak yumurtanin catladigini nasil anlayacagim yardimci olurmusunuz kizlar..sayfa sayisi o kadar cokki okudukca kafam karisti
İnşallah canım üzüldüm bu ayı kaçırdık diye meyse bunda da vardır bir hayır. Senin bebek erkek bence zaten.Kıyamam yaaa inşanlah olur ya herşeyde bir hayır var
Sonra bir daha hiç denemedin mi silindi mi diye1 mayıstı canım
Inşanlah kuzum inşanlah seninde tatlı bir kızın olurİnşallah canım üzüldüm bu ayı kaçırdık diye meyse bunda da vardır bir hayır. Senin bebek erkek bence zaten.
Bence adetin 13. Günü geç canım beniö mesela geçen ay 12. Gün pikti 13. Gün çatladı . O zaman ben kaçırmış olurdum. Döngüsüne göre bence 8. Gün başlanmalıAdetin in ilk gününden itibaren saymaya başlıyorsun 13.üncü gün artık ovulasyon testi idrarınla yapmaya başlıyorsun. C çizgisi t çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama olacak anlamına geliyor.
Inşanlah kuzum inşanlah seninde tatlı bir kızın olur
Işte adet döngüsünü bilen ona göre yapmalı mesela benim adet döngüm 28 ben 7 ay takip ettim hep 14.inci gün yumurtlama akıntısı yaşadım.Bence adetin 13. Günü geç canım beniö mesela geçen ay 12. Gün pikti 13. Gün çatladı . O zaman ben kaçırmış olurdum. Döngüsüne göre bence 8. Gün başlanmalı
Denedim resim ekledimSonra bir daha hiç denemedin mi silindi mi diye
Buraya atarsan yardımcı oluruzBende ovulasyon siparis ettim nasil olacak yumurtanin catladigini nasil anlayacagim yardimci olurmusunuz kizlar..sayfa sayisi o kadar cokki okudukca kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?