Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende ovulasyon siparis ettim nasil olacak yumurtanin catladigini nasil anlayacagim yardimci olurmusunuz kizlar..sayfa sayisi o kadar cokki okudukca kafam karisti

Kıyamam yaaa inşanlah olur ya herşeyde bir hayır var

Yumurtanin catladigini nasil anliyorsunuz? Ovulasyon takibi yapicam ilk defa..
Örnek test atıyorum canım c çizgisi kontrol çizgisi eğer t çizgisi c de. Koyuysa testin ğik yapmış demek yani yumurtladın demek alttaki resim ona örnek. Yumurtladıktan sonra t cizgisi açılmaya başlar c den açık hale gelir o zamanda yumurtan çatladı demek üstteki resim gibi. Bu günleri bol bol değerlendirmek gerek cinsiyet için yapıyorsan mesela erkek bebek için 3-4 gün cinsel pehriz ve yumurtan çatladıktan hemen sonra ilişki öneriliyor eğer kız bebek istiyorsan yumurtan çatlamadan 2-3 gün önce ilişkisi bırakman gerekiyor en son ilişki 2-3 gün öncesi olması gerekiyor. Ben kız bebek için çabalıyorum bı ay tutturamadım benim bu ay kaçtı. Eğer ilk bebek olacaksa yumurrladığın günden itibaren ardı ardına 4 günü değerlendiriyorsun .

Eklentiler

• 5A344A7A-23C8-4948-9BD6-B7DA8AEB9980.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 38
  • BB7B85E8-9747-4B3B-996F-56DA67727EB4.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 41
Bende ovulasyon siparis ettim nasil olacak yumurtanin catladigini nasil anlayacagim yardimci olurmusunuz kizlar..sayfa sayisi o kadar cokki okudukca kafam karisti
Adetin in ilk gününden itibaren saymaya başlıyorsun 13.üncü gün artık ovulasyon testi idrarınla yapmaya başlıyorsun. C çizgisi t çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama olacak anlamına geliyor.

Adetin in ilk gününden itibaren saymaya başlıyorsun 13.üncü gün artık ovulasyon testi idrarınla yapmaya başlıyorsun. C çizgisi t çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama olacak anlamına geliyor.
Bence adetin 13. Günü geç canım beniö mesela geçen ay 12. Gün pikti 13. Gün çatladı . O zaman ben kaçırmış olurdum. Döngüsüne göre bence 8. Gün başlanmalı

Bence adetin 13. Günü geç canım beniö mesela geçen ay 12. Gün pikti 13. Gün çatladı . O zaman ben kaçırmış olurdum. Döngüsüne göre bence 8. Gün başlanmalı
Işte adet döngüsünü bilen ona göre yapmalı mesela benim adet döngüm 28 ben 7 ay takip ettim hep 14.inci gün yumurtlama akıntısı yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…