Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende istiyorum rabbim hayırlı erkek evlat nasip eylesin sizede banada ama bu İngiliz karbonatlı duymamıştım hiç bide ben orgazm olmamak lazım diye duydum erkek çok çabuk bitirecek diye ama artık Allah ne isterse o oluyor diyorum nasip herşey

Allah nasip eder insallah bunlar sadece vesile. Ingiliz karbonatli su iciyoruz normalde de erkek bebek icin ph yukseltiyor.

Kız isteyen şubat ayında deneseydi keşke bu arada galiba kasımda doğum yapacakların % 80 i kız galiba benim kide kız o kadar şanslı olamam herhalde erkek desin doktor

Kızlar benim hiç morelim yok haftaya salı gidcm belki doktora. Cinsiyet için bizim Kasım topiğinde kasım annelerin hepsi hemen hemen cinsiyet kız olmuş.
Evet canım m ben de o topikteyim ve bebeklerin çoğu kız hayırlısı bakalim inşallah biz gonlumuzdekini duyarız sen salı günü kaçıncı haftan oluyor kesin öğrenirsin bu sefer

Evet canım m ben de o topikteyim ve bebeklerin çoğu kız hayırlısı bakalim inşallah biz gonlumuzdekini duyarız sen salı günü kaçıncı haftan oluyor kesin öğrenirsin bu sefer
13+5 falan oluyor ama o topikte ki herkesin kız olunca bende kendimi hazırladım yani artık kız hissediyorum.

Galiba iş %20 lik şansa kaldı ben bir şey araştırdım bence bu cinsiyet belirleme aylara bakıyor

Yani erkek bebek 6 tane çıktıysa 12 tanesinde kız oldu

Nasıl yani canimm
Gebe kalma anında Ay'ın yeri, maskülin veya Yang (Ateş-Hava) ise, çocuk erkek olacaktır; aksine feminen veya Ying (Toprak-Su) ise kız olacaktır. Ay'ın burçlardaki kalış süresi, yaklaşık 2-2.5 gündür. Yani hesaplar buna göre yapılacaktır, Ay Dönemleri'nin iyi hesaplanması sonucunda ortaya çıkarılacak olan Ay Burcuna göre ayarlanacak olan gebelik anı, önceden belirlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…