Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ateş ölçme yöntemi gebelik öğrenilmiyomus velakin ateş düşmez yüksek seyirde ilerlerse gebelik var denilenilirmis
Evet gecen ay 36.8 deydi hep adet günü 36.4 oldu ve gece oldum bakalim bugün yumurtlamadan sonraki 6.güne girdim çok erken daha

[/QUOTE]
Canim benimde 3 oglum var Allaha emanet kizlarinda yumurtlamaw öncesi olmus ya akinti oluyomuydu yani kiz icin vajina kuru olmasi gerek diye biliyorum

İnstagramda Dr Gökçe Erdoğan var onun sayfasında diyor ki spermi yumurta seçer acaba yumurta spermi neye göre seçiyor fikriniz nedir bu durumda??

Canım henüz erken bence hamileliktir diyebilmek için benim normalde 36.3 le adet oluyorum yumurtlama sonrası 36.8 e çıktı en fazla ama gebe değildim.
Normal yumurtlamadan sonra zaten yükseliyomus önemli olan adet tarihine bi gün kala ve adet günü olan ates sanirim.adetten önceki gün ve adet günü sıcaklık düsmezse hamilelik ama düşerse adet olacaksin demek

Kızlar benim hiç morelim yok haftaya salı gidcm belki doktora. Cinsiyet için bizim Kasım topiğinde kasım annelerin hepsi hemen hemen cinsiyet kız olmuş.

Merhaba erkek bebek için neyle vajinal duş yaptınız acaba birde tuttumu erkek oldumu orgazm olmakla ilgili şeylerde duyuyorum acaba ilgisi varmı

Merhaba erkek bebek için neyle vajinal duş yaptınız acaba birde tuttumu erkek oldumu orgazm olmakla ilgili şeylerde duyuyorum acaba ilgisi varmı
Merhaba
Gebelik tuttu ama biri kimyasal biri düsük oldu. Ocakta ingiliz karbonatli su ile vajinal dus yaptim
Subatta internetten aldigim vajinal dus ile yaptim
Orgazm olmak erkek bebek icin iyiymis evet o an ortami alkali yapio Y spermlerin daha kolay ulasmasini sagliyormus yumurtaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…