- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.181
Benimde 36.0-36.2 olur adet zamanlari ve yumurtlama zamanları bi kac gündür uyandigim zaman 36.5-36.6 oluyodu bugün aksam ölçtüm dil altindan 36.9-37.0 ciktiEtiket yaptım bakarsın sayfaya
Ateş ölçme yöntemi gebelik öğrenilmiyomus velakin ateş düşmez yüksek seyirde ilerlerse gebelik var denilenilirmisBenimde 36.0-36.2 olur adet zamanlari ve yumurtlama zamanları bi kac gündür uyandigim zaman 36.5-36.6 oluyodu bugün aksam ölçtüm dil altindan 36.9-37.0 cikti
Evet gecen ay 36.8 deydi hep adet günü 36.4 oldu ve gece oldum bakalim bugün yumurtlamadan sonraki 6.güne girdim çok erken dahaAteş ölçme yöntemi gebelik öğrenilmiyomus velakin ateş düşmez yüksek seyirde ilerlerse gebelik var denilenilirmis
Evet bişey solemek için erkenEvet gecen ay 36.8 deydi hep adet günü 36.4 oldu ve gece oldum bakalim bugün yumurtlamadan sonraki 6.güne girdim çok erken daha
Acaba ne zaman catladi yumurta o önemli 23 21 saat öncesi oğlu olan varKızlar yumurtlamadan bıgun önce ilişki yapıp oğlu olan varmı
Ertesi gün 19 saat sonraAcaba ne zaman catladi yumurta o önemli 23 21 saat öncesi oğlu olan var
[/QUOTE]Canim benim 3 kizim var. 3de yumurtalamadan 2-3 gun tek iliskiyle hamile kaldim... bence adet bitimden calismaya basla test birak koyulayinca iliskiyi birak. yani biz gibi piki takibi etmene gerek kalmaz inshallah. canim senin oglanlarda hamilelik belirtileri nasildi bi anlatir msn? mie bulanti oldu mu?
Sperm kalitesine göreİnstagramda Dr Gökçe Erdoğan var onun sayfasında diyor ki spermi yumurta seçer acaba yumurta spermi neye göre seçiyor fikriniz nedir bu durumda??
Canım henüz erken bence hamileliktir diyebilmek için benim normalde 36.3 le adet oluyorum yumurtlama sonrası 36.8 e çıktı en fazla ama gebe değildim.Merhabalar benimde 4 gündür 37.3 seyrediyor. Sizce hamilelik olabilir mi
Peki y ler Ve x ler aynı kalitedeyse y yi seçmesi için burda alkali olma durumu mu etkili acaba?Sperm kalitesine göre
En kaliteli sperm yumurtayı döller
Normal yumurtlamadan sonra zaten yükseliyomus önemli olan adet tarihine bi gün kala ve adet günü olan ates sanirim.adetten önceki gün ve adet günü sıcaklık düsmezse hamilelik ama düşerse adet olacaksin demekCanım henüz erken bence hamileliktir diyebilmek için benim normalde 36.3 le adet oluyorum yumurtlama sonrası 36.8 e çıktı en fazla ama gebe değildim.
Canım aynı kalitede olması durumu diye birşey duymadım hiçPeki y ler Ve x ler aynı kalitedeyse y yi seçmesi için burda alkali olma durumu mu etkili acaba?
Merhaba erkek bebek için neyle vajinal duş yaptınız acaba birde tuttumu erkek oldumu orgazm olmakla ilgili şeylerde duyuyorum acaba ilgisi varmıAdet bittikten 2 gun sonra basla oyleyse iliskiye , gun asiri olsun 11 yada 12.gun iki iliski olsun ayni gun icinde ilki korunmali ikincisi normal, sirkeli suyun zarari oldugunu sanmiyorum direkt sirke ile yikayanlar da var , ama sen 1 litre suyun icine yarim cay bardagi koyabilirsin olcusu baya az olmus olur, tam tersi erkek bebek icin bende 2 ay vajinal dus yaptim ikisinde de gebelik tuttu, o yuzden problem olmaz bence,
MerhabaMerhaba erkek bebek için neyle vajinal duş yaptınız acaba birde tuttumu erkek oldumu orgazm olmakla ilgili şeylerde duyuyorum acaba ilgisi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?