- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.161
Bak şimdi adeti 27 günde bi geliyo 8 9 korunmalı 11 gece korunmasiz yanlış bilmiyosam tekrar sorar yazarım ama bu şekildeAynı günmü Yani yumdan 2 gün önce mi 3 ilişki canım anlamadım ben şimdi
Haaa anladım şimdi canım san yinede sorsana . Bende adet biter bitmez ilişkiye başlayınca bıkıyorum resmen enerjimiz kalmıyor yaş 37Bak şimdi adeti 27 günde bi geliyo 8 9 korunmalı 11 gece korunmasiz yanlış bilmiyosam tekrar sorar yazarım ama bu şekilde
Yavru qdet biter bitmez deneme atık yumurta olabilir 1 2 gün korunmalı olsun hemde spermler seyrelsin he bide çatı bilmez takvime göre yaptı ovu kullanmadıHaaa anladım şimdi canım san yinede sorsana . Bende adet biter bitmez ilişkiye başlayınca bıkıyorum resmen enerjimiz kalmıyor yaş 37bende bu ay 8-10-11 düşünüyordum ama Senin dediğinde olur canım sorsana kaçk cı gün çatlamış hangi günlee ilişki olmuş tam öğreneyim
Yavru qdet biter bitmez deneme atık yumurta olabilir 1 2 gün korunmalı olsun hemde spermler seyrelsin he bide çatı bilmez takvime göre yaptı ovu kullanmadıHaaa anladım şimdi canım san yinede sorsana . Bende adet biter bitmez ilişkiye başlayınca bıkıyorum resmen enerjimiz kalmıyor yaş 37bende bu ay 8-10-11 düşünüyordum ama Senin dediğinde olur canım sorsana kaçk cı gün çatlamış hangi günlee ilişki olmuş tam öğreneyim
Yavru qdet biter bitmez deneme atık yumurta olabilir 1 2 gün korunmalı olsun hemde spermler seyrelsin he bide çatı bilmez takvime göre yaptı ovu kullanmadı
Korunmalı 1 2 gün adet bitimi deneTamam canım çok teşekkür ederim o zaman bende bu ay 8-9-11 deneyeyim sağol
Canim kizimda akisina birakmistik ilk cocuktu cunku biz sadece bir bebegimiz olsun istiyoduk . yumurtlama döneminde 1er gun arayla ilski oldu o kadarBenim iki oğlum var ikisinde de popom büyümedi sadece sivri bir karnım vardı. Canım kızına nasıl hamile kalmıştın ilişki sıklığı nasıldı anlatırmısın
Teşekkür ederim canımCanim kizimda akisina birakmistik ilk cocuktu cunku biz sadece bir bebegimiz olsun istiyoduk . yumurtlama döneminde 1er gun arayla ilski oldu o kadar
Bu gruba dahil olmak istiyorum ateşim son 4 gündür 37.4 seyrediyor. Anlam veremiyorumGün gün yükseliş yapıyo canim seni ateş ölçme grubuna etiket ediyorum iyi bunlar blki de kızce geliyordur hayırlısı bakalım
Merhabalar benimde 4 gündür 37.3 seyrediyor. Sizce hamilelik olabilir mi36.3
12.gün 36.2 (15 :00 test pik
19.gün 36.6
20.gün 36.6
Canım ateş takibinden anlıyorsun sanırım nasış anlayacağım hamilelik olup olmadığı
Akıntım fazla su gibi ıslak hep ve göğüsüm hassas ve dolgun canım
Öncesi nasıldı ateş o önemli yarın beni etiketleyin sizi gruba etiketlerimBu gruba dahil olmak istiyorum ateşim son 4 gündür 37.4 seyrediyor. Anlam veremiyorum
Önce 36.5 seyrediyordu.Öncesi nasıldı ateş o önemli yarın beni etiketleyin sizi gruba etiketlerim
Adetinin kaçınci günü deneme oldumuÖnce 36.5 seyrediyordu.
16.günü yani Yumurtama günü ve ertesi günü. Bugün adetin 25. Günü.Adetinin kaçınci günü deneme oldumu
Birden 36 seyirlerde olupta 37 çıkış varsa iyidir bu16.günü yani Yumurtama günü ve ertesi günü. Bugün adetin 25. Günü.
Evet aynen boleElifAsel54 böyle etiketleniyor sanırım. Deneme yapıyorum :)
Etiket yaptım bakarsın sayfayaÇok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?