Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynı günmü Yani yumdan 2 gün önce mi 3 ilişki canım anlamadım ben şimdi
Bak şimdi adeti 27 günde bi geliyo 8 9 korunmalı 11 gece korunmasiz yanlış bilmiyosam tekrar sorar yazarım ama bu şekilde
[/QUOTE]
Haaa anladım şimdi canım san yinede sorsana . Bende adet biter bitmez ilişkiye başlayınca bıkıyorum resmen enerjimiz kalmıyor yaş 37 bende bu ay 8-10-11 düşünüyordum ama Senin dediğinde olur canım sorsana kaçk cı gün çatlamış hangi günlee ilişki olmuş tam öğreneyim

Hamile değilsem bende bu ay hemen başlamayacağım ilişkiye enerjini diğer günlere saklayacağım

Bak şimdi adeti 27 günde bi geliyo 8 9 korunmalı 11 gece korunmasiz yanlış bilmiyosam tekrar sorar yazarım ama bu şekilde
Haaa anladım şimdi canım san yinede sorsana . Bende adet biter bitmez ilişkiye başlayınca bıkıyorum resmen enerjimiz kalmıyor yaş 37 bende bu ay 8-10-11 düşünüyordum ama Senin dediğinde olur canım sorsana kaçk cı gün çatlamış hangi günlee ilişki olmuş tam öğreneyim
[/QUOTE]
Yavru qdet biter bitmez deneme atık yumurta olabilir 1 2 gün korunmalı olsun hemde spermler seyrelsin he bide çatı bilmez takvime göre yaptı ovu kullanmadı

Yavru qdet biter bitmez deneme atık yumurta olabilir 1 2 gün korunmalı olsun hemde spermler seyrelsin he bide çatı bilmez takvime göre yaptı ovu kullanmadı
[/QUOTE]
İlİSKİ günleri doğru hatta yazıyoduk şu gece olsun bu gce olmasin diye

[/QUOTE]

Tamam canım çok teşekkür ederim o zaman bende bu ay 8-9-11 deneyeyim sağol

Benim iki oğlum var ikisinde de popom büyümedi sadece sivri bir karnım vardı. Canım kızına nasıl hamile kalmıştın ilişki sıklığı nasıldı anlatırmısın
Canim kizimda akisina birakmistik ilk cocuktu cunku biz sadece bir bebegimiz olsun istiyoduk . yumurtlama döneminde 1er gun arayla ilski oldu o kadar

Merhabalar benimde 4 gündür 37.3 seyrediyor. Sizce hamilelik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…