Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağlıkla gelsinler canım öyle ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği varsa geliyor nasipteki
Neleri var en önemlisi sağlık şükür sağlıklı ise erkekler annelerini koruyup kollamak için gönderilirmiş dün gördüm bu sözüde çok hoşuma gitti. Aslanların arkanda ezdirmezler seni anacı olurlar öyle düşün

Hayırlsı olsun canım bende çok istedim ama rabbimin dediği oluyor Allah öyle güzel veriyor ki sevgisini içine doğduktan sonra şükürler ediyorsun üzülme hiç sağlıkla gelsinler inşallah

Hayırlsı olsun canım bende çok istedim ama rabbimin dediği oluyor Allah öyle güzel veriyor ki sevgisini içine doğduktan sonra şükürler ediyorsun üzülme hiç sağlıkla gelsinler inşallah
Amin inşallah yok HC uzulmedim ha ck istedim kız ama rabbm bnden daha iyisini biliyor biliyorm çevre bnden daha ck felaket tellallari senaryolar yaziyolar şimdiden

Amin inşallah yok HC uzulmedim ha ck istedim kız ama rabbm bnden daha iyisini biliyor biliyorm çevre bnden daha ck felaket tellallari senaryolar yaziyolar şimdiden
Ne de biliyormusun çevreye eşimin soyadı yürüsün diye erkek istedim şükür önce sağlıklı sonra nasip etti Allahım de kapat çenelerini
Uyuz oluyorum boş konuşana

Elalemin çenesini kapatamayız herkes hep aynı nerde yaşarsan yaşa insanların dedikodu ağzıyla yaptıkları boyunlarına halka olsun inşallah ne çektiğimizi biz biliyoruz rabbim hayırlı evlat versin gerisi önemli değil zaten biz önce hayırlısını ve sağlıklısını istiyoruz Allah herkesin yolunu açık etsin. Sağlıcakla gelsin ikizlerin inşallah canım

Merhaba 2021 den beri sayfayi takip ediyorum. Bir turlu cesaret edemedim denemeye. 1 yil içerisinde 3 deneme olmadi olmadi maalesef gebelik. 2 sinde prolaktin yuksekti. 3. De yuksek degildi. Ama catlama olsun diye hava yemiştim. Ondan olabilir.şuan bu hafta tekrar deneme yapacagim. Sayfayi okuyup deneme yapacaklar varsa burdan konusalim destek olalim birbirimize

merhaba kızlar
Benimde 2 tane kızım var. Eşimle 3. Ye niyetlendik nasipse. Erkek anneleri özellikle söylenilenleri uyguladığınızda bebekler erkek oldu mu ve olması için nelere dikkat ettiniz paylaşırsanız sevinirim

Kızlar merhaba, erkek bebek için sonuç alanlar lütfen kullandığınız kür ilaç ovulasyon testi zamanlaması dua her ne biliyorsanız özet geçer misiniz lütfen lütfen lütfen

Selamün aleyküm kızlar , hemen konuya geçeyim bebeğimin cinsiyetini öğrendikten sonra buraya son kez yazıp vefa etmek istedim. Çünkü yıllardır onu oku bunu oku yok şu bunu uygulamış derken kafam oldu bir milyon. Zaten burasıda eskisi gibi aktif değil olurda bir beklenti içinde olup mesajlara sığınmak isteyen olursa diye yazıyorum.ilk kızıma ne zamam hamile kaldım bilmiyorum çünkü önemi yoktu lakin gönül bu olmayanı ister diyerek buralardaki tüm mesajları okudum bazılarını uygulamaya çalıştım,
2. Kızımda burda arkadaşlarla ovu testlerini yorumlayarak hamile kalmıştım nasip olmadı Allah'a şükür bu güzelligi nasip etti. Zira burda kimin kaç kızı olursa olsun, hiç bir annenin onları sevmediğini istemediğini düşünmüyorum, sadece dünyevi isteklerimiz bitmediği için yine farklı bir duyguyu tatmak istiyoruz. Rabbimin elinde nasipse bir yolunu buluyor

Eşim artık çocuk istemediğini söyledi ikna etmem zamanını aldı bayaneyse şimdi soracaksınız neler uyguladin diye
Takviye,veya beslenme ne bileyim diğer arkadaşların sarfettiği çabayı yapmadım
Sadece Allah'a sığındım çok istedim çok dua ettim , herkesin inancı ibadeti kendine fakat her secdeye gittiğimde hayırlı sağlıklı bir erkek evlat istedim Allah'tan. Şimdi bazıları diyecek işte ne önemi var bunca çocuk sahibi isteyen insanlar varken nankörlük falan
Onlarda düşüncelerind haklı herkesin haklılık payı var , kim he istiyorsa diye hep dua ettim kimseyi unutmadan Allah'a nankörlük etmeden kısacası büyük bir teslimiyet duygusuyla. Bu duygular sadece evlatla ölçülebilecek bişey değil ,evi olan araba arabası olan farklı bişey ister. Yeterki Allah'tan isteyelim verirsede vermezsede baş göz üstüne

Ovu testi kullandım fakat telefonum silindiği için resimler gitti. Hepsini sizinle paylaşmak için arşivlemistim yine bakacağım bulursam atarım. Yanlış değilsem pikim 1 gün sürdü tam 24 saat sonra ilişki oldu.iliskiden bikac saat sonra siliklesti , ve ilişkiden 24 saat sonra tamamıyle testim silinmişti. Zamanlama olarak çok iyiydi yumurtalamistim eminim çünkü aşırı derecede kaşık ağrım vardı sabahında ilişki oldu. Ama diyeceksiniz cokmu bu testlere bel bağladım hayır sadece keşke deneseydim dememek için denedim
Onun dışında derin ilişki oldu başkada bişey yok. Yani ilişkiden aylar önce yada hemen öncesine bişey yiyip içme yada farklı şeyler denemedik. Burdan bazı arkadaşlarda özelden msj atıyorlar onlarada söyledim ben üstünde durup farkli şeyler denemedi diye sizde aynısını yapmayın, madem bir yola girmek istiyorsunuz gerekirse herşeyi deneyin . Ben artık sıkılmıştım nasipse olur kafasındaydim
Tabiki de çok stresli geçti kolay değildi ama değdi elhamdülillah şuan oğluma hamileyim

Hatta Instagramdan burdan takvime göre kız olacak diyende oldu ama bnm içime hep erkek doğdu eşim bile istediğin şeyi hissediyorsun derdi ama annemin içine dogarmis
Gelelim belirtilere bu gebeliğim kızlara göre daha az kusmalı ama daha fazla yorgunluk ve uyku hali vardı. Onun dışında çin takvimi tuttu daha fazlasını yaptım sizde yapin uygulayın demek isterdim ama gerçekten yok. İşin Aslı bol dua teslimiyet. Allah'ın çizdiği yol hep hayırlıdır. Eşim erkek olduğunu duyunca bile çok sevinmedi kızlarına çok düşkün. Ben istedim o dua bile etmezdi Allah neyi uygun görürse o güzeldir derdi. Ama diğer kızlarımda o daha istekliydi sanırım yıllar, babalık ona duygularına çok şey kattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…