- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.981
Evet seninle özelden konuştuğumuzda kız diye geçti ilişki durumundan dolayı fakat her vücut farklı işte benim gördüğüm kız Zmaanlaması diye geçtiAllah hepinizin gönlünden ne geçiyorsa, hayırla sağlıkla, kolaylıkla nasip etsin
Amin amin canım tşk ederimEvet seninle özelden konuştuğumuzda kız diye geçti ilişki durumundan dolayı fakat her vücut farklı işte benim gördüğüm kız Zmaanlaması diye geçti
Sağlıkla al kucağına allahım gönlüne göre vermiş
Ben de bu sayfayı bayağı okudum o zaman kimse yazmıyordu. Senin 2. Ye hamile olduğunu felan da okumuştum ben de bayağı yıllarca okudum . Benim de 2 kızım vardı oğlumu doğurdum elhamdülillah sen de sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaAmin amin canım tşk ederimsenn dışına söyleyenlerde vardı hatta Instagramda tahmin yapan bir sayfa vardı oda kız demişti
Herşey Allah'ın takdirinde
AMin canım benim Allah seninkileride bağışlasınBen de bu sayfayı bayağı okudum o zaman kimse yazmıyordu. Senin 2. Ye hamile olduğunu felan da okumuştum ben de bayağı yıllarca okudum . Benim de 2 kızım vardı oğlumu doğurdum elhamdülillah sen de sağlıcakla alırsın inşallah kucağına
AminAMin canım benim Allah seninkileride bağışlasın
Hangi sayfaAmin amin canım tşk ederimsenn dışına söyleyenlerde vardı hatta Instagramda tahmin yapan bir sayfa vardı oda kız demişti
Herşey Allah'ın takdirinde
Hiç bi yöntem yüzde yüz değil ve sonuç olarak nasipteki geliyorKızlar merhaba ben de erkek bebek istiyorum.üç tane kızım var. Bunun için ne yapılabilir? Diyet planlama ile vücut istenilen cinsiyet için hazırlanıyormuş 3-4 ay öncesinden bu ne kadar guvenilir? Ya da direk tüp bebekle mi denense? Kafam çok karışık
Merhaba Ankara’dakki doktor için bilgi verir misinizHiç bi yöntem yüzde yüz değil ve sonuç olarak nasipteki geliyor
Yüzde 95 risk almayın diyorsanız tüp bebek olabilir
Benim yaptığını duyduğum bir doktor var isterseniz isim vereyim fakat cinsiyet için gidip görüşmek gerekiyor tr de yasal olmadığı için telde yada mesajla bilgi vermiyorlar doktor Ankara’da bu arada
Merhaba yazdım özeldenMerhaba Ankara’dakki doktor için bilgi verir misiniz
Neden kafayı yenmis oluyorArkadaşlar kafayı yemişsiniz böyle bir sayfa olduğuna inanmak istemiyorum. Kız erkek ne farkeder yahu erkek olunca başınız göğe mi erecek
Tat dediğiniz çocuk kızı erkeği ne farkeder çocuklar bizim tatmin nesnelerimiz değilNeden kafayı yenmis oluyor
İnsanoğlu değişik tat ister elbette
Herkes biliyor sizin kadar en hayırlısı sağlıklısinin istenecegini
Bende kız istiyorum
Elden gelen yapılır gerisi takdiri ilahi Allah bilir
O zaman neden ayrı yaratilmis kız erkek diyeTat dediğiniz çocuk kızı erkeği ne farkeder çocuklar bizim tatmin nesnelerimiz değil
Mantığa bakın ya, kız ve erkek ayrı yaratıldı diye ikisinden de doğurmak zorunda değilsin elma armut ıspanak ya da beyniniz gibi boş bir salatalık değil çocuklarO zaman neden ayrı yaratilmis kız erkek diye
Elma armutta öyle
O zaman siz hep ıspanak yemeği yapıp armut yiyin
Tam da bu cümleyi başka bir platformda yazdığım için linç yedim. Direkt sildim o uygulamayı okumaya bile tahammül edemedim. Şimdi burda binlerce sayfa boyunca insanlar bunu konuşmuş. Karşıma çıkınca bi bakayım dedim gerçekten akıl alır gibi değil. Elimde olmadan şaşırıyorumTat dediğiniz çocuk kızı erkeği ne farkeder çocuklar bizim tatmin nesnelerimiz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?