- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #57.261
2 ağustos 1992Dogum tarihinizide yazin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ağustos 1992Dogum tarihinizide yazin
Cok sagol cnm bnm icin sık giriyosun sende allah razi olsun senden insallah yavrunu saglikla kucagina alirsin akintim bugun basladi yok degil ama tabi onuda gozden kacirmiyom onuda dikkate aliyom evet cinsiyet onemli degil doktorun dedigine gore iki gun sık iliski yap dedi dun gece oldu bu gecede olmasi gerekiyor ama yarin 13. Gun daha ben erken diye dusunuyorum cunku testte yumurtlamayi gormedik dahaŞuan bende çoğunluk senin için giriyorum pik oldunmu oluncanmı diye beklemedeyim. Inan gece yarılarına kadar uykusuz kalıp test yaptık susuz kaldık zor bir süreçti inşallah sende bunu başarıcan ama bu ay ama önümüzdeki ay.Ben akıntıma çok yoğunlaştım ..
en yoğun olduğu gün ve ertesi günü değerlendir, cinsiyet önemli değilse sık ilişki daha garanti senin için 2 gün üst üste .
Canım seni hatirlamaya çalıştım ama hatirlayamadim.bilemiyorum kızmı istiyodun erkekmi2 ağustos 1992
Adet dogum tarihiInsallah hayirlisiyla nasip olur cnm
Canım arkadaşım Ekimde hamile kalmıştı oğluna, şimdi ikinciye de ekimde kaldı doktor kıza benziyor demiş. Sanki buda çok tutmuyor gibiBenim kızımda aralık canım :)
Bu seferki de aralık kız ihtimali yükseliyor sanki
Bilgilerini yeniden yazarmisinSelamünaleyküm kizlar dr anlamadi bir ay sonra gel dedi maalesef
Canım sende doğum tarihiniCanım arkadaşım Ekimde hamile kalmıştı oğluna, şimdi ikinciye de ekimde kaldı doktor kıza benziyor demiş. Sanki buda çok tutmuyor gibi
11 nisan ilkiBilgilerini yeniden yazarmisin
Yeni ultrason rssmi varsa koy
Başka bebeğin varsa onunda adet tarihini şöyle

Doğum tarihini yazmamissin canimUltrason net degil canım
Dr bakarken ben pipi felan gormedim
Dr da soyledim belli olmax dedi 16. Haftada gel dedi
16-04-1989Doğum tarihini yazmamissin canim
Sanki yakaladın gibi akşama dahada koyulaşır hadi bakalımEki Görüntüle 2225107
Kizlar saat 08. 20 de ilk idrari yaptim saat 11 .05 te testi yaptim bugun 13. gunum yazamadim kalemim bitti
Bu akşam pik yapacak canım su içmeden durabilirsin bugün biraz testleri sıklaştırmamız şimdi su ilaç bişey içeceksen iç sonra idrara çık 3 saat sıvı almadan idrarını tut testi 4 gibi tekrar yap canım havuç varsa havuç yiyebilirsinEki Görüntüle 2225107
Kizlar saat 08. 20 de ilk idrari yaptim saat 11 .05 te testi yaptim bugun 13. gunum yazamadim kalemim bitti
Oylemi sevindim cnm ins yakalariz ama simdi bu aksamdami iliski olmasi gerekiyo bu duruma gore ben zaten cumartesi ve pazar birliktelik oldu artik piyasada hizli ve hareketli sperm kalmayacakSanki yakaladın gibi akşama dahada koyulaşır hadi bakalımdikkat edince daha net bdlli oluyor canım akşamı kaçırma sakın
diye korkuyorum yani bi yanimda sevinc digerinde tereddut var