- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #57.321
11de yap canım o zaman testiniSimdilik yarim saat 40 dk falan oldu keseli cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11de yap canım o zaman testiniSimdilik yarim saat 40 dk falan oldu keseli cnm
10 da yap akıntınıda takib et lavaboya gituginde hayırlısı ile nasib olur inşaAllahTesti saat kacta yapiyim kizlar
Insalah tutunur cnm insalahIçerde sperm kaldıysa var canim dua edelim de ınsllah tutunur bakalim 10 'daki test iyice silindiyse catlamis demektir
Yaparim cnm elimde testim var kacirmak istemiyom bu ayki yumuAkşamda yapacakmısın canım birtanesi daha koyu çikarsa daha var demekk oluyor eğer silik çokmaya devam ederse inşaAllah kaçmaz
4 saat oluyo o zaman cnm11de yap canım o zaman testini
Nasipte var sa herturlu olur cnm bu ovulasyon sadece bi vesile olmus olcak10 da yap akıntınıda takib et lavaboya gituginde hayırlısı ile nasib olur inşaAllah
3-3bucuk saat geçsin canım çok erken yapma inan sıvı etkiliyor testi bazısı pik oldumu su içsem yinede pik çıkıyo diyo ama risk kaçırmamak için dikkatli olmak lazım4 saat oluyo o zaman cnm
Tamam cnm saat 7 30 da kestim siviyi beklerim 11ekadar rabbim insalah bu emegimi bosa cikarmaz olurda olmazsa vardir rabbiimin bir bildigi3-3bucuk saat geçsin canım çok erken yapma inan sıvı etkiliyor testi bazısı pik oldumu su içsem yinede pik çıkıyo diyo ama risk kaçırmamak için dikkatli olmak lazım
İnsallh olur canim hepimizin gonlndeki yasin okudum bugun sana kabul olur insallahLutfen bana da dua edin bebegimi hayirlisi ile İnşaallah erkek olur![]()
Amin inşaallah Allah razı olsun canımİnsallh olur canim hepimizin gonlndeki yasin okudum bugun sana kabul olur insallah
Canım yap bence ucbucuk saat iyi
Tamam cnmCanım yap bence ucbucuk saat iyi
Yaptın mı canımTamam cnm
Evet cnm yaptim dur simdi atacam burayaYaptın mı canım
Google den mi atıyorsun ordan denemedinse ordan dene canımYarim saatir ugrasiyom daha once bole olmamisti yukleyemiyorum bi turlu ya
Gogleden cnm atiyom boyutuda buyuk degil.fotonunGoogle den mi atıyorsun ordan denemedinse ordan dene canım
Bi ara banada oldu canım baya zodlandım giriş yap tekrar öyle at otimatik atıyor dışarı nedenseGogleden cnm atiyom boyutuda buyuk degil.fotonun