- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacak arasını gördü bebeğin ondan sonra ilk çocuğun cinsiyetini sorduCanim nerden anladin mesela tahmin ettigini bisey mi dedi
Anladim canim m hayirlisi olsun 20. Haftayi mi beklicen artikBacak arasını gördü bebeğin ondan sonra ilk çocuğun cinsiyetini sordu
Bizde gördünüz mü dedik birşey söylemek için daha çok erken dedi
Garantici bi doktor bence emin olmadan söylemek istemedi
Ama bi tahmini olduğunu hissettim
Sen ne zaman gidiyorsun canim belli olmustur artikAmin inşallah canım hayırlısı neyse o olur inşallah
Yabancı birkaç video izledim de bu cinsiyet gelişimi ile ilgili 8 e kadar aynı sonra farklılaşma başlıyor diye anlatmışlar hep. Ama bebeğin boyu zaten 3 cm olduğu için doktor farklılaşmanın ne yöne doğru olduğunu anlasa bile çok erken bence de. Usg verdi ama bebeğin bacak arasında kordon var verdiğinde.Cinsiyet organın yeni yeni belirdiği zaman bence anlaması çok zor ama kemik yapısından falan tahmin etmiş olabilir bencede net öğrenmek en iyisi USG almışmıydın 9+4de
Canim sen ne zaman test yapacaksinBasin sagolsun mekani cennet olsun
Valla doktor ne zaman derse canımAnladim canim m hayirlisi olsun 20. Haftayi mi beklicen artik
Anladim canim hayirlisiValla doktor ne zaman derse canım
Amin canım sağol allah razı olsun hepinizden
Çarşamba gidecem nasip olursa bellidir artık canım benim doktorumda bidahakine net söylerim bu haftada söylemiyim demişti en son gittiğimdeSen ne zaman gidiyorsun canim belli olmustur artik
Usgyi atsana bi canımYabancı birkaç video izledim de bu cinsiyet gelişimi ile ilgili 8 e kadar aynı sonra farklılaşma başlıyor diye anlatmışlar hep. Ama bebeğin boyu zaten 3 cm olduğu için doktor farklılaşmanın ne yöne doğru olduğunu anlasa bile çok erken bence de. Usg verdi ama bebeğin bacak arasında kordon var verdiğinde.
Canım burda paylaştıktan sonra silemediğim için paylaşmak istemedimUsgyi atsana bi canım
Evet canim. Hadi hayirlisi insallah canimÇarşamba gidecem nasip olursa bellidir artık canım benim doktorumda bidahakine net söylerim bu haftada söylemiyim demişti en son gittiğimde