- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.621
Tamam cok güzel takibe devam et canim yumurta günde en az 1 mm en fazla 3 mm büyürmüş 21-22 mm iken de catlar16 mm canim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cok güzel takibe devam et canim yumurta günde en az 1 mm en fazla 3 mm büyürmüş 21-22 mm iken de catlar16 mm canim dedi
İyi ki geldin geldiniz CanlarIyiki geldin![]()
Iyiki geldin![]()
Bende bilmiyorum evet öyle diyorlarK Khvekokusu20 canısı sen daha iyi bilirsin ama bu gülen surat pikte cikmiyrmuydu
Canim ben bu testten hic kullanmadim ama yumurta belli bir büyüklüğe ulastiktan sonra hep böyle gösteriyor diye biliyorum bilen arkadaslar varsa yazarlar. Doktorun soylediginden hareketle daha testi pik yapmaz 16 mm iken pik yapmıyor test 18-19 larda yapiyorK Khvekokusu20 canısı sen daha iyi bilirsin ama bu gülen surat pikte cikmiyrmuydu
Pozitif gösteriyor iste canim pozitifte gülen yüz gösteriyor ben öyle biliyorum suan senin testin pozitif sen en son testi kacta yaptın en son siviyi kacta aldin
Bende bilmiyorum evet öyle diyorlar
Bu testi cok bilmiyorum canim. Cubuk en iyisi iki gün gülen yüz kaldığı oluyormuş ekran da o riskli biraz cubuk testin açılmasına gore denersinÖyle okumuştum canım bende ama K Khvekokusu20 daha iyi bilir emin ve rahat ol :)
18 den sonra cok sivi aldin mi canim beklemis idrarla bi yap istersen tekrar cok sivi aldiysan da 12ye kadar bisey icme idrarini tut 12-1 arasi bi yap bakalimCanim ben birici testimi 16:30 da yaptım iki saat kadar sıvı almadım. Bugün zaten çok sıvı almadım gülen yüzü 18:00 da yaptım
Yok almadım canim18 den sonra cok sivi aldin mi canim beklemis idrarla bi yap istersen tekrar cok sivi aldiysan da 12ye kadar bisey icme idrarini tut 12-1 arasi bi yap bakalim
Idrara sıkışık misin canim. Bak 1 cay bardağı sivi bile etkiliyor cok sivi aldiysan 18 den sonra yapma bekle az dahaSımdı yapayım bi tane Daha
Ben nugun yaptim negatif cikti cook uzuldumCanim sen ne zaman test yapacaksin
Yap ozaman sivi almadiysanHiç sıvı almadım beklerim ben
Kacinci günün 12 miBen nugun yaptim negatif cikti cook uzuldum