- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız bi baksana 10 Ocak Doğum tarihim 19 Aralık sat ilişki Ocak 3 ve yumurtlama günüm bi baksan cok sevinirimBen senin çin takvimine bakmışmıydım
Doğum tarihin ne ocak dogumlumusunYok kız bi baksana 10 Ocak Doğum tarihim 19 Aralık sat ilişki Ocak 3 ve yumurtlama günüm bi baksan cok sevinirim
21 yaşındamı hamile kaldın ocak ayında mı ilişki oldu canım eğer öyleyse erkek canımYok kız bi baksana 10 Ocak Doğum tarihim 19 Aralık sat ilişki Ocak 3 ve yumurtlama günüm bi baksan cok sevinirim
Kızında hangi ayda kaldın ve hangi yıldaYok kız bi baksana 10 Ocak Doğum tarihim 19 Aralık sat ilişki Ocak 3 ve yumurtlama günüm bi baksan cok sevinirim
2014 aralık ayı canım o daCanım kızına ne zaman hamile kaldın onada bakayım
Canım eylül 1991 doğumluyumEvet canim yazarmisin
Adet dogum tarihi
Adwt dongu ovulasyon
Ocakta kaldim canim insallh dogru cikarCanım aralıkta kaldıysan kız ocakta kaldıysan erkek bende yorum yapayım dedim
Evet canım inşaallah ya :) doktor kız dedi ama bilemedm21 yaşındamı hamile kaldın ocak ayında mı ilişki oldu canım eğer öyleyse erkek canım
Kızım da sat Nisa’n dı 2015 te hamile kaldım 15 Ocak Doğum tarıhıKızında hangi ayda kaldın ve hangi yılda
Birde sen neler yapmıştın deneme öncesi ve deneme günü
Onada baktım kız çıktıKızım da sat Nisa’n dı 2015 te hamile kaldım 15 Ocak Doğum tarıhı
Fitil kullandınmı eşin ne gibi takviye aldı birde hangi taraftan yum olduDeneme oncesi neler yapmadimki diet ph yukselten icecek ve yiyecekler Ben ve esim bazi takviyelerde almistik ve 4 ocakta ovulasyon gunumdu pikten sonra karbonatli dus yapip tek iliskiyle hamile kaldim suan 12 haftalik hamileyim bakalim nolcak
Kız araya girip kafamı karıştırma ay ben şuan ne güldüm ya sen beni güldürsün Allah ta seni güldürsün canım benim ya
Ay canım inşaallah yanOnada baktım kız çıktı
Ewt canim fitil de kullandim esim e vitamini zinco ve adini unuttugum baska bi takviye almisti hangi taraftan yum oldugunu bilmiyorum canimFitil kullandınmı eşin ne gibi takviye aldı birde hangi taraftan yum oldu
Şuan yerlerdeyim
O zaman kesin erkektir canımEwt canim fitil de kullandim esim e vitamini zinco ve adini unuttugum baska bi takviye almisti hangi taraftan yum oldugunu bilmiyorum canim
Ay canım inşaallah yan
[/
Enm kardeşim varr 2000 Ekim 10 doğumlu Kasım ayında Doğm yaptı nedir onunki sence sat bilmiyorm ama oda bilmiyor