- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.262
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen çok tatlısın küstünmüAşk olsunnn tmm yazmiyomm bi daha birseyy![]()
Kustum tabikideKız sen çok tatlısın küstünmü
Sen hamilemisinKustum tabikide![]()
Yokk canm değilim bu gidişle hamile degilde araştırmaci gazetesi yazar olcam yakındırSen hamilemisin
Yengeç burcusun sen hımmmKustum tabikide![]()
Düşünüyormusun canım çalışıyor musun ilk bebek miYokk canm değilim bu gidişle hamile degilde araştırmaci gazetesi yazar olcam yakındır![]()
Düşünüyorum çin takvimi ile denk getirirp yapcam insallh şubat ayi guzeldi ama kaçırdım catlamada tek ilişki ile olamdi gebelik ewet ilk olacak kismet olursaDüşünüyormusun canım çalışıyor musun ilk bebek mi
InsalhhO zaman kesin erkektir canım
Mayis erkek gibi
Adetinin 14gunune kadar hamile kaldiysan erkek gibiEwt canim bi zahmet banada bakarmisin dogum tarihim temmuz 1985 ama malesef gunu bilmiyoruz unutulmusson adet tarihim 22 aralik
gercekten yanlis anladim ben canim ya aslinda yemek secimi yapmam ama su adetten sonra. belku abartisiz. gunde 5 tane yumurta tuketirdim birde. et eti cok tuketirimHamile kalinca degil canm yanlis sordum sanirim olmadan yedigin ve gunluk normal ne tarz yeme aliskanliklarin vardir hani atiyorum genelde hamur isi yeriz yada sebze yeriz gibi gibi
Tskler canm yemeninde bi etkisi cok yok çünkü yumurtayı onermiyorlar asitik oldugundan sadece beyazini yiyin diyor alkali olmak icin kirmizi et erkek yesin diyorlar falan fistangercekten yanlis anladim ben canim ya aslinda yemek secimi yapmam ama su adetten sonra. belku abartisiz. gunde 5 tane yumurta tuketirdim birde. et eti cok tuketirim
Alıntı yapıyorum ama gözükmüyorHangi ayda hamile kaldı
suan hamile misinz. eger ki hamileseniz size biraz kendi belirtilerimi anlatabilirimTskler canm yemeninde bi etkisi cok yok çünkü yumurtayı onermiyorlar asitik oldugundan sadece beyazini yiyin diyor alkali olmak icin kirmizi et erkek yesin diyorlar falan fistan![]()
Kardeşim dusuk yaptı ve hiç korunması dusukten sonra kanaması bitti sonra hemen hamile kaldı adet görmediHangi ayda hamile kaldı
Selam canım nasılsın? Ben daha beklemedeyım. Insallah gonlumızdekı olur canımHayırlı cumalar kizlarr nasılsınızarlo ne yaptın canjm
Deneme oldumu bu ay cnmSelam canım nasılsın? Ben daha beklemedeyım. Insallah gonlumızdekı olur canım