- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.521
Bi korunsaaaCanım kendini takip edebilmen için senin ilacı bırakman lazım mecburen eşin korunacak başka çare yok. Prezervatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi korunsaaaCanım kendini takip edebilmen için senin ilacı bırakman lazım mecburen eşin korunacak başka çare yok. Prezervatif![]()
Planlarından bahset kendimi takip edeceğim de gerçekten istiyorsa mecbur kullanırBi korunsaaa
Gerçekten istiyor prezervatiften midesi bulanıyor. Gerekirse ilişkiye bile girmezPlanlarından bahset kendimi takip edeceğim de gerçekten istiyorsa mecbur kullanır![]()
O zaman geri çekilecek ki ben bu yöntemi hiç güvenilir bulmuyorum .Gerçekten istiyor prezervatiften midesi bulanıyor. Gerekirse ilişkiye bile girmez![]()
Amin cnm yaa inşallahhh inan biz de bunu duymak istiyoruzBenimde günler geçmiyoraz kaldı şurada valla, buraya bende yazarım inşallah erkek iş diye. Allah tüm isteyenlere istediğini versin inşallah ☺
Hayir canim daha belli degilGuzellerim canım senin bebişin cinsiyeti belli mi
İnşallah senden de hayırlı haberler bekliyorum canımHayir canim daha belli degil
Ayy hadi inşallah canım yaaKızlar öyle rüya gördüm ki çok etkilendim gerçek gibiydi, rüyamda ultrasona girmişim erkekmiş bebeği görmedim pipisini gördüm tam şekildeçok sevinmişim mutlu olmuşum gerçek gibiydi, bide bıçakla bi meyve soyuyordum. Bugün büyük kızımın doğum günü ayrıca ☺
Ayy hadi inşallah canım yaakızın sağlıkla büyüsün.hayırlı başarılı yılları olsun.En önemlisi Rabbim hepimizin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
senin kontrol ne zaman
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnmAllah razı olsun kuzum cümlemizin, haftaya canım randevu nasıl olursa artık devlete gidiyorum da
Hadi bakalim insallhBenimde günler geçmiyoraz kaldı şurada valla, buraya bende yazarım inşallah erkek iş diye. Allah tüm isteyenlere istediğini versin inşallah ☺
Ewt canimYani 14. Haftanın içindesin canım
Benimde 5 aralık
Aminnnn canım inşallahhhhh erkektir. Dualarım seninleKizlar yarin Hastaneye gidiyorum ikili test icin ultrasyona giricem ve tam 13+3 oluyorum oncelikle insallh bebegim sagliklidir cunku ilk ultrasyonum ve buyuk ihtimal cinsiyet belli olur ama onlar 16. Haftadan once yaniltmamak icin soylemezler yinede cok israr edicem belki iyi birine denk gelirsem bi ipucu verir lutfen kizlar dua edinde erkek gibi gorunuyo kelimesini duymak istiyorum
Insalh canim yarin gidicem eger soylemezlerse 16 haftalik olunca ozele gidicem ve umarim istedigimi duyarimİnşallah senden de hayırlı haberler bekliyorum canım
Özelde bu haftada bile söylüyorlar cnm. Gitsen kafan rahat eder aslındaInsalh canim yarin gidicem eger soylemezlerse 16 haftalik olunca ozele gidicem ve umarim istedigimi duyarim
Canim haklisin ama turkiyede oyle yasadigim ulke en az 16 olman lazim zaten randevu alirken soruyolar cinsiyet icinse 16 haftani doldurdunmu diyeÖzelde bu haftada bile söylüyorlar cnm. Gitsen kafan rahat eder aslında
Gurbet bu yönden bile zor deseneCanim haklisin ama turkiyede oyle yasadigim ulke en az 16 olman lazim zaten randevu alirken soruyolar cinsiyet icinse 16 haftani doldurdunmu diye