Sag mihir sol erkek derler ewt sag kizmis genelde 5 yigenim var 5 de solda gozukmus sol kasil agrisi olmusGecen birilerinden iliskiden sonra sag tarafına yatarsan bilmem ne sol tarafına yatarsan bilmem ne olurmus diye duydum ama bence Allah ne nasip ettiyse o olurr :)) Allah saglıklı hayırlı sekilde gönlündekini nasip etsin.
Doğrumuymuş öyle bi ortamda konuşuldu ama ben bebeğim olsun da cinsiyet önemli olmadıgı icin dinlemedim bile pekSag mihir sol erkek derler ewt sag kizmis genelde 5 yigenim var 5 de solda gozukmus sol kasil agrisi olmus
Bunun sizinle alakası yok ki cinsiyet baba tarafından belirleniyor çocuk anneden x kromozomu alıyor babadan gelen Yumurtayı dölleyen sperm y kromozlu ise bebek erkek x kromozom ise kız oluyor zamanı yada yöntemi yok bunun yazılanlara da inanmayın tamamen tesadüf bencemerhaba guzel arkadaslar. erkek bebek olmasi icin yumurtlama gunu hesaplaniyormus? bunun dogrulugu varmi acaba ? Bir kizim var Gonul ister ki bir tane de oglum olsun. Fikirlerinizi bildirirseniz sevinirim. Tesekkurler ...
Ayni bende öle dusunuyorum saglikli hayirli evlat olsunda hic bisey önemli degilDoğrumuymuş öyle bi ortamda konuşuldu ama ben bebeğim olsun da cinsiyet önemli olmadıgı icin dinlemedim bile pek
Yine yazıcam ve hep yazmaya devam edeceğim iki kez düşük yaşayan biri olarak sağlıklı olsunda...merhaba guzel arkadaslar. erkek bebek olmasi icin yumurtlama gunu hesaplaniyormus? bunun dogrulugu varmi acaba ? Bir kizim var Gonul ister ki bir tane de oglum olsun. Fikirlerinizi bildirirseniz sevinirim. Tesekkurler ...
CEVAPLADIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM. ama neden sinirleniyosunuz ki ? Allah her kese hayirli evlat versin.erkek ya da kiz Allah ne verdiyse o olur zaten. dunya tatlisi bir kizim var birde oglum olsun isterim. bence burda kizicak bir sey yok. Burda cok duydum yumurtlama gunu hesapliyorlar sormak istedim sadece canimyaa isteğinize saygı duyuyorum ama çokta sinirleniyorum....
erkek kız ne fark eder..
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.. gerçekten kızıyorum böyle konulara...
neden dusuk yapdin canim? bende de oldu dusuk / 7 haftasinda kalbi durdun. sonra bir kizim oldu. benim pihtilasma sorunum varYine yazıcam ve hep yazmaya devam edeceğim iki kez düşük yaşayan biri olarak sağlıklı olsunda...
Ben ne sağa yattım ne sola yattımDoğrumuymuş öyle bi ortamda konuşuldu ama ben bebeğim olsun da cinsiyet önemli olmadıgı icin dinlemedim bile pek
Diyorum ya Rabbim ne nasip ettiyse o. Rabbimin evlat nasip etmesi bile o kadar şükredilcek bişe ki. ❤Ben ne sağa yattım ne sola yattımRabbim nasip etti erkek oldu .. çok şükür bin şükür isteyen herkese nasip etsin Rabbim.. ama benim de bebeğim sağ taraftaydı yerleşme ağrıları da sağ kasktaydı
Benımde pıhtılasma sorunum varmıs canım ıkıncı dusukten sonra genetık testler yapıldı pıhtılasma sorunu cıktı diğer gebeliklerimde kan sulandırıcı ığne ve hap kullanmam gerekıyormus ınsallah saglıkla evlatlarımıza kavusuruz.neden dusuk yapdin canim? bende de oldu dusuk / 7 haftasinda kalbi durdun. sonra bir kizim oldu. benim pihtilasma sorunum var
Allah gercekten akil
ben de hap kullaniyordum canim. gebeliyimin basindan son 32 ci haftaya kimi kullandim. sonra doktor birakmami soyledi. simdi kizim 1yas 10 aylik. iki aydir deniyoruz ikinci bebek icin . Allah isteyen her kadina evladini saglikli kucagina almayi nasib etsin InsallahBenımde pıhtılasma sorunum varmıs canım ıkıncı dusukten sonra genetık testler yapıldı pıhtılasma sorunu cıktı diğer gebeliklerimde kan sulandırıcı ığne ve hap kullanmam gerekıyormus ınsallah saglıkla evlatlarımıza kavusuruz.
Cnm rabbimin isine karisilmaz ama diretme saglikli olsun de annem yillarca erkek die kendini yedi 4 kizi oldu kardeslerim kiz olsun istedi 5 erkek yigenim oldu . Annem simdi dioki iyiki kizim var erkek torununda tadina baktim kizinda saglikli olsun yeterki .
Ikiz besiz kiz erkek hic fark etmez saglikli hayirli evlat olsunda herseye raziyim ben mesela
Bizde de oyle olmus. Babam erkek istemis 4 tane kiz olmusuz))en sonda erkek kardesim oldu. bizden cok kucuk)))
Kesnlikle katlyorm o yüzden isteyen herkese nasp.etsn diye dualarmdalarDiyorum ya Rabbim ne nasip ettiyse o. Rabbimin evlat nasip etmesi bile o kadar şükredilcek bişe ki. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?