Erkek çocuk için evliya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
239
58
298
31
Merhaba hanımlar sizden bı bilgi istiyoruz yaşadığımız şehirde veya eskiden büyüklerimizden duydunuz varsa paylaşırsanız memlun olurum bizim oralarda bı Evliya var oraya gidip dua ettiğinde erkek çocuğunuz oluyor derler egerki erkek çocuğunuz olursa ismine Ahmet koymak zorundasınız yoksa o bebeği sizden alınır derler ve çoğu etrafımdaki kişilerin çocuğu ahmettir sizinde etrafinizda varmı bu şekilde yapan varmı

Ayırma deil aslinda demek istedigim bu şekilde olan varmı tek bizim oralarda yoktur die düşünüyorum
Nasıl ayırma değil? Baya baya çocuk erkek olsun diye bir yerlere gidip ismini bile ona göre koyuyorlarmış. Bu ayırmak değil mi?

ne diyon gı

Çocuğu olmayan insanlarda gidip dua ediolar Allah'tan isteniyo Evliya sadece dua edip onun nasibinden
Doğrudan Allah'a dua etmek varken araya evliya, hacı, hoca sokmak ne kadar doğru? Herkesin kendi inancı, benim bir tane kızım var. Hamileyken cinsiyeti benim için en önemsiz şeydi. Adını da içimden geldiği gibi koydum, herkese tavsiye ederim

Bı çok Evliya var sonuçta illa çocuk uzerinden sorduğum için ters geldi galiba en basiti Yuşa Hz gidip dua ediyorsun ev ara iş vs gibi merk ettiğim böyle yapan varmı veya eskilerden duygu gördüğü

Çocuğu olmayan insanlarda gidip dua ediolar Allah'tan isteniyo Evliya sadece dua edip onun nasibinden
Neyin nasibinden pardon ? Cinsiyeti erkek belirler bu da Allahın yaradılışımızda var ettiği mükemmel bir sistem içindedir yalnızca Allahtan medet umulur yalnızca Allah’a dua edilir gidilen evliya ,türbe yalnızca ziyarettir ….

İnanmak inanmamak insanoğluna kalmış bişi saygı duymak gerek
Yoo duymuyorum, cinsiyet ayıran feristahi olsa saygı duymam. Allah akıl fikir versin, sana da çevrenede.
Ben direkt dua edip isteyemiyor muyum ki aracı kullanmam gereksin, Allah isteyin buyurmuyor mu, ar ederim evlat ver yarabbim cinsiyeti şu olsun niyetiyle dua etmeye, evlat yahu evlat.

Yıl olmuş 2025 ve bu cehalet gerçekten çok ürkütücü.

Bı çok Evliya var sonuçta illa çocuk uzerinden sorduğum için ters geldi galiba en basiti Yuşa Hz gidip dua ediyorsun ev ara iş vs gibi merk ettiğim böyle yapan varmı veya eskilerden duygu gördüğü
Kim ne yapıyor bilmiyorum, benim çevremde yok. Bende hiç benzer bir şey yapmadım. Mesela araba almak istiyorum bunun için hiçbir türbeye vs gitmedim. Birikimimi yaparım, duamı ederim bu kadar

Açık şekilde yazdım gerçekten merk ediyorum.
yani anlamak istemedim acıkcası . öncelikle dua Allaha edilir ondan istenilir. bu tarz şeyler hurafe ve Allah korusun şirke kadar gider. kimseden medet beklemeyin ha cok muhterem biridir gidilir fatiha vs okunur ruhuna. ayrıca başlıkta da yazmışsınız “erkek” cocuk için evliya diye. yani nasıl bu kadar korkmuyorsunuz ya . herkes cocuk isterken saglıklı olsun önemli değil der . erkek evladın olur sınanırsın bilinmez hangisinin hayırlı olacagı.

Bu hurafelere inanan akıllar artik nasil bir erkek çocuğu yetiştiripte salar milletin içine düşünemiyorum, safi zarar bir şey olur çıkar, bence olmaasiin gitmeyin, üremeyin, yetistirmeyinnn, kendinizi yetiştirin.

erkek çocuk sevdası batsın ya kuldan medet umulur mu

Gız gızım inanmayın şöyle şeylere yaa

Yıl olmuş 2025 ve bu cehalet gerçekten çok ürkütücü.

Kim ne yapıyor bilmiyorum, benim çevremde yok. Bende hiç benzer bir şey yapmadım. Mesela araba almak istiyorum bunun için hiçbir türbeye vs gitmedim. Birikimimi yaparım, duamı ederim bu kadar

Kızlar sakin sadece bı soruydu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…