- 14 Ağustos 2018
- 21.385
- En iyi cevaplar
- 2
- 81.290
- 598
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Çocuk üzerinden sormadınız. Direkt erkek çocuk üzerinden sordunuz.Bı çok Evliya var sonuçta illa çocuk uzerinden sorduğum için ters geldi galiba en basiti Yuşa Hz gidip dua ediyorsun ev ara iş vs gibi merk ettiğim böyle yapan varmı veya eskilerden duygu gördüğü
Cnku anlattığım gibi bi olay var o yüzden direk başlığa onu yazdımÇocuk üzerinden sormadınız. Direkt erkek çocuk üzerinden sordunuz.
Kaç çocuğunuz - pardon kızınız var ?
Yahu sadece soru da sizin bu eğitimsizlikle yetiştirip insan içine salcağınız cocuklar niye bizimkilerle karsilassin?Kızlar sakin sadece bı soruydu
Yahu sadece soru da sizin bu eğitimsizlikle yetiştirip insan içine salcağınız cocuklar niye bizimkilerle karsilassin?
Sen eğitir öyle salarsinYahu sadece soru da sizin bu eğitimsizlikle yetiştirip insan içine salcağınız cocuklar niye bizimkilerle karsilassin?
Dene belki olurZengin olmak için kime gidiyoruz nolur söyleyin bişi deniycem
Çok şükür gerçekten öyleyiz, şurada bu kadar zihni açık kadını görmek beni umutlandırıyor, feyz almalisin.Bu kadar eleştirmek yerine düzgünce MSj yazan yok aranızda hepiniz profesörsuniz çocuk egitmekte. Bakmakta ....
Yanlışa yanlış demek boynumuzun borcu vesselamBu kadar eleştirmek yerine düzgünce MSj yazan yok aranızda hepiniz profesörsuniz çocuk egitmekte. Bakmakta ....
Yanlış bişi sormadım ama böyle bişi varmı die sordum inanıp inanmamak başka bişi direk şahıs olarak eleştirmek yerine sorunun icerigine cevap verilmiyo şahsi eleştirmek daha kolay geldiYanlışa yanlış demek boynumuzun borcu vesselam
tamam napacaksınız mesela bu bilgiyle ?Yanlış bişi sormadım ama böyle bişi varmı die sordum inanıp inanmamak başka bişi direk şahıs olarak eleştirmek yerine sorunun icerigine cevap verilmiyo şahsi eleştirmek daha kolay geldi
Aslında eleştiri yok sadece bu tür şeyler akli bali insanların inanmayacağı türden ayrıca erkek evlat ayrımı diye bişey yoktur bu herhangi bir dinde bile yokturYanlış bişi sormadım ama böyle bişi varmı die sordum inanıp inanmamak başka bişi direk şahıs olarak eleştirmek yerine sorunun icerigine cevap verilmiyo şahsi eleştirmek daha kolay geldi
Böyle şeylere inanmayın, İstanbul’da bir sürü yer var ziyarete gidilen sirkeci baba, yuşa hazretleri, telli baba vs.Bu kadar eleştirmek yerine düzgünce MSj yazan yok aranızda hepiniz profesörsuniz çocuk egitmekte. Bakmakta ....
Konuyu akrabalarımız la konuştuk bugün konusu geçti genelde yazdığım gibi etrafımda benm çok var başka varmı die merk ettim tek bizim buralardami var veya neden tek erkek kız deil vss vss burda tek erkek için yapiliyomustamam napacaksınız mesela bu bilgiyle ?
Bacım sende üç tane var (Allah bağışlasın ömürleri güzel olsun) anlat hele bacilarina hangi evliyaya gittin neler adadintamam napacaksınız mesela bu bilgiyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?