Erkek çocuk için evliya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bı çok Evliya var sonuçta illa çocuk uzerinden sorduğum için ters geldi galiba en basiti Yuşa Hz gidip dua ediyorsun ev ara iş vs gibi merk ettiğim böyle yapan varmı veya eskilerden duygu gördüğü
Çocuk üzerinden sormadınız. Direkt erkek çocuk üzerinden sordunuz.
Kaç çocuğunuz - pardon kızınız var ?

Bu kadar eleştirmek yerine düzgünce MSj yazan yok aranızda hepiniz profesörsuniz çocuk egitmekte. Bakmakta ....

Yanlış bişi sormadım ama böyle bişi varmı die sordum inanıp inanmamak başka bişi direk şahıs olarak eleştirmek yerine sorunun icerigine cevap verilmiyo şahsi eleştirmek daha kolay geldi
Aslında eleştiri yok sadece bu tür şeyler akli bali insanların inanmayacağı türden ayrıca erkek evlat ayrımı diye bişey yoktur bu herhangi bir dinde bile yoktur

Bu kadar eleştirmek yerine düzgünce MSj yazan yok aranızda hepiniz profesörsuniz çocuk egitmekte. Bakmakta ....
Böyle şeylere inanmayın, İstanbul’da bir sürü yer var ziyarete gidilen sirkeci baba, yuşa hazretleri, telli baba vs.

Ama mesela Yuşa hazretlerinin kabri İstanbul’da sanılsa da aslen mezarının Ürdün’de olduğu söylenir, kimi rivayetlere göre Gaziantep’te, kimi rivayetlere göre Filistin’de gömülü, İstanbul’daki mezarda biri yatıyorsa bile bu kişinin Hz. Yuşa olduğu şüpheli, kaldı ki burada veli bir kul yatıyor diye türbeleştirilen mezarların içi ya boş veya hayvan iskeletleri çıkıyor, birinde at iskeleti bulunmuştu mesela, bir tanesinde de 3 koyunla 1 ineğin iskeleti vardı.

tamam napacaksınız mesela bu bilgiyle ?
Konuyu akrabalarımız la konuştuk bugün konusu geçti genelde yazdığım gibi etrafımda benm çok var başka varmı die merk ettim tek bizim buralardami var veya neden tek erkek kız deil vss vss burda tek erkek için yapiliyomus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…