• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek çoçuk merakı

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
5 günü önce bebeğimin kız olacağını öğrendim.Ben bir evin bir kızıym hep bir kız kardeşim olsun istemiştim sırdaşım dert ortagm ağladığım güldügüm bir omuz...
Doktorum kıza benziyor dediğin de içimde kelebekler ucuşmuştu hayalim gerçek oluyordu ilk eşime söyledim eşim bir kız bir erkek istiyordu. Artık 2 kız babası olucaksın deyince biraz buruklandı sonra da sağlıklı sıhhatli doğusunda erkek kız önemli değil dedi ve o günden sonra herkeze bir kızım daha geliyor diye söyledi.Sağır sultan bile duydu duymayan kalmadı.
Herkez aman artık üçüncü ye (bu arada ben 3 yü düşünmüyorum) olsun hayırlısı daha erken belki değişiklik olur doktor yanlış görmüştür buna benzer saçma sapan yorumlar yapıyorlar hepsine ayrı ayrı cevap vermekten sıkıldım eşime de kızdım herkeze söyleme diye.Bir de riskli bir hamileliğim var sürekli ignelerle ilaçlarla ve yatarak geçiriyorum. Ben büyük kızımın eşyalarının hepsini saklamıstım tekrar kızım olursa aynı anılarla büyüsün diye ama cevremdekilerin dediklerinden hevesim bile kaçtı bebeğim dışlanmaya başlandı gibi hissediyorum kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar hele ki hamileliğin de bunca zorluk çeken biri için...

İçimi döküp rahatlamak istedimm

Benim bir kizim var henuz yeni 2.hamileligimi ogrendim inan gonlumden gecen kiz olmasi cevre zerre umrumda degil cunku benim bir ablam var her gece telefonda en az 1 saat konusuruz dertlesiriz guleriz eyleniriz ablamla benim gbi olmasi isin kizimin da bi kiz kardesi olsn cok istiorm abimde var senede 2 kere belki konusuruz kiz kardes cok baska dustugumde kaldirdi uzuldugumde destek oldu kim beni kirdiysa karsisinda ablami buldu asla hevesim kacti demeyin yarin bir gun buyuyup yoldaş olacaklar onlar birbirilerine❤❤❤

Yok artık abartmayın bence ya
İnsanlar olur olmaz her şeye konuşur zaten
Erkek bile olacak olsaydı insanları memnun etme zorunluluğunuz yok ki
Millet yorum yapıyor diye niye çocuğunuz dışlansın doğunca gayet sevilecek
Eşinizden yana da sıkıntınız yok bence siz nasış kız istiyorsanız o da erkek istiyormuş ama bu kız oldu lanet olsun filan dememiş adam

Biz de 4 kız kardeşiz maalesef bazı insanlar bi eksiklik gibi bakıyor buna.bu çok acımasız geliyor bana.bi abim ya da erkek kardeşim olsun isterdim elbette ama asla var olan bi kardrşime keşke erkek olsaydı demem.

Yok artık abartmayın bence ya
İnsanlar olur olmaz her şeye konuşur zaten
Erkek bile olacak olsaydı insanları memnun etme zorunluluğunuz yok ki
Millet yorum yapıyor diye niye çocuğunuz dışlansın doğunca gayet sevilecek
Eşinizden yana da sıkıntınız yok bence siz nasış kız istiyorsanız o da erkek istiyormuş ama bu kız oldu lanet olsun filan dememiş adam
Haklısınız bende normal de kimseyi takmazdım ama hamilelik den galiba çok üzüldüm

Benim bir kizim var henuz yeni 2.hamileligimi ogrendim inan gonlumden gecen kiz olmasi cevre zerre umrumda degil cunku benim bir ablam var her gece telefonda en az 1 saat konusuruz dertlesiriz guleriz eyleniriz ablamla benim gbi olmasi isin kizimin da bi kiz kardesi olsn cok istiorm abimde var senede 2 kere belki konusuruz kiz kardes cok baska dustugumde kaldirdi uzuldugumde destek oldu kim beni kirdiysa karsisinda ablami buldu asla hevesim kacti demeyin yarin bir gun buyuyup yoldaş olacaklar onlar birbirilerine❤❤❤
Hayalimi yaşıyorsunuz ve inşallah benim de kızlarım sizin gibi olur

Hayirli evlat olsun. Saglikli olsun. Onemli olan o. Ben de hamile iken hep kizim olmasini istiyorsum. Doktor erkek dediginde uzuldugumu anlamis sanirim ki sen erkek dusmani misin demisti bana. Oglum simdi kocaman. Hep hayirlisini dileyin, gerisi bos.

3 kız kardeşiz yaşlarımız arasında 3-4 yıl var ve inanılmaz güzel birşey bu:) Son numaramızı annem öğrenince üzülmüş biraz Babam da benim 3 tane kızım var daha ne isterim diye çok mutlu olmuş:)
Keşke bizi böyle birbirine sımsıkı bağlı 3 kardeş olarak görebilseydi:(

Hayırlısı olsun sağlık olsun da.
Benim ikiz kızlarım var.
Geçen yıl da bir oğlum oldu. Eğer o da kız olsa aşırı sevinirdim. 3 kız annesi olmak hoş olabilirdi.
Çünkü kız düşkünlüğüm var.
Veyahut var sanıyordum 😊
Çünkü oğluma bayılıyorum.İyiki olmuş iyiki😍
Yani kızı erkeği yok aslında, evlat işte.
Sadece bazen gönlümüzde yatan bir aslan oluyor, bir hayalimiz oluyor o kadar.
Üzmeyin canınızı bence.

Ha milletin çenesini de hiç düşünmeyin. İnsanlar bebek cinsiyeti öğrenince ille de yorum yapmak zorunda hissediyor. Hayırlı olsun deyip geçmeyi beceremiyorlar.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Eminim pek çok sevilecektir💝

Bosverin baskalrinin soylediklerine aldiris etmeyin. Iki erkek evladim var. Banada hamileyken ‘aaa neyse belki 3. Kiz olur’ diye yorumlarda bulunanlar oldu’ en komigide beni guya teselli edenler ‘kiz olsaydi belki hayirsiz evlat olacakti’ diyenler 😁 Hic takmayin. Iki kizkardes olacaklar neguzel

Eşim taktı 2. Kız olsun Allah kız olsun...
Dedim Ki
"reis Allah ne verse o olacak nabak gelmiyor sipariş usulü" dedim.
Ha ama benim de aklım kızdaydı şimdi yalan olmasın
....
Gel zaman git zaman doktor ultrasonda bize minicik bir çük gosterdi. Ikinci de erkek dedi.
Eşim bi garip oldu.
Fark etmedim değil oldu...
Hatta Eltimin kızına yoğun sevgi duydu,oyuncaklar elbiseler vs.
Sonra doğum yaptım.
Eşim minik oğluma öyle bir aşık oldu ki anlatamam...
Eşime sorsan onlar benim evimin aslani der..
Her isten geldiğinde biriyle boğuşur diğeri ile oynar..
Onlardan başka hiç bi çocuğa o kadar düşkün olmadı, kız çocuğu aşkı bi anda geçti gitti.

Millet doğurmadan önce bile 3. Kız olur diyordu, sanki 3.'yu doğurmak için an kollayacakmisim gibi.. :)

Demem o ki evet birileri hep bisey söyler...
Sen yeter ki ac ellerini dua et Allaha
Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün vatanına ailesine hayırlı bi evlat olsun diye..
Boşver.

Haklısınız bende normal de kimseyi takmazdım ama hamilelik den galiba çok üzüldüm
Eski konularınıza da baktım da tüm konularınız yerli yersiz kaygılardan oluşuyor neredeyse. Çocuklarınızın selameti için bence bu konuda yardım alın. Belli ki sizi olması gerektiğinden çok etkiliyor.

5 günü önce bebeğimin kız olacağını öğrendim.Ben bir evin bir kızıym hep bir kız kardeşim olsun istemiştim sırdaşım dert ortagm ağladığım güldügüm bir omuz...
Doktorum kıza benziyor dediğin de içimde kelebekler ucuşmuştu hayalim gerçek oluyordu ilk eşime söyledim eşim bir kız bir erkek istiyordu. Artık 2 kız babası olucaksın deyince biraz buruklandı sonra da sağlıklı sıhhatli doğusunda erkek kız önemli değil dedi ve o günden sonra herkeze bir kızım daha geliyor diye söyledi.Sağır sultan bile duydu duymayan kalmadı.
Herkez aman artık üçüncü ye (bu arada ben 3 yü düşünmüyorum) olsun hayırlısı daha erken belki değişiklik olur doktor yanlış görmüştür buna benzer saçma sapan yorumlar yapıyorlar hepsine ayrı ayrı cevap vermekten sıkıldım eşime de kızdım herkeze söyleme diye.Bir de riskli bir hamileliğim var sürekli ignelerle ilaçlarla ve yatarak geçiriyorum. Ben büyük kızımın eşyalarının hepsini saklamıstım tekrar kızım olursa aynı anılarla büyüsün diye ama cevremdekilerin dediklerinden hevesim bile kaçtı bebeğim dışlanmaya başlandı gibi hissediyorum kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz bir anne için çok üüzücü şeyler bunlar hele ki hamileliğin de bunca zorluk çeken biri için...

İçimi döküp rahatlamak istedimm
Neden dışlansın ki bebeğiniz.Bence dışarıdaki insanları takmayın

İki tane yeğenim var biri kız diğeri erkek.Kiz kardeşimin oğlu olacağını öğrendiğimde mutluluktan delirdim erkek çocuğa bı duskunlugum vardı.Dogdu bebisimiz ben tapıyorum tabi:) Neyse kizlar 4 sene sonra kız kardeşim tekrar hamile kaldı bebisin kız olduğunu ogrendik ben çok üzüldüm erkektir o bı daha bakinlar falanlar filanlar ama bebisimiz kız tabi.Dogdu minnosumuz ve ben kafamı taşlara vurdum kendimden utandım Allah'ım yok böyle bir aşk.Oluyorum bebisimize oluyorum erkek çocuk sevdalısı ben kız çocuk manyağı delisi hastası oldum.24 saat telefonla konusuruz goruntulu.Onlar Türkiye de yasamiolar.Birbirimize adeta yapisigiz bütün yıllık izinlerim onlarda gecio ayrilamiorum yavru kusumdan:)Sanırım bütün gardrobunu ben dizdim:)))Ben varsam beraber uyuruz,tuvalete bile gidemem kapıda bekler beni,benden başka kimse banyosunu yaptıramaz.Hatta daha bugün topuklu ayakkabı aldım ona en simlisinden:) Demem o ki bence bu işin kızı erkeği olmaz kendimden utandım bu sebeple.Ve kız çocuğu aşırı aşırı aşırı güzel biseymiss.

Benim babam beş kardeşler ve hepsi erkek çocuğu ve onların sade kız çocukları oldu. Biz 3 kız kardeşiz, en küçük amcamda 1 çocuk o da kız, öbür amcalarimda 3, 4 ve 5 kız var. Bayramlarda, tatillerde babaanneme gittiğimizde, sade kız çocukları olurduk bahçede. Ve babaannem deli olurdu bize sevgisinden. Cıvıl cıvıl kuş gibi şu kız çocukları derdi. Babam bizimle hep gurur duydu. O kadar alışmıştıki biz, sade kızlarla beraber olmaya, benim ilk çocuğum erkek olunca, bir şaşırdık😂. İlk erkek çocuk sülalede.

Benim oğlum var, bir oğlan daha geliyor Allah nasip ederse.. Ben de hep oğlumla daha güzel oynarlar diyerekten istedim yine bir oğlum olmasını.. Allah biliyor öyle diledim hep..
Kim duyduysa, üzülme, birşey değil gibi gereksiz konuşmalar yaptı.. Ben de sizin gibi kızıyorum bu saçma yorumlara..

Back
X