merhaba arkadaşlar,
konuyu burada açtım çünkü bu benim içimde dert olmaya başladı ( her ne kadar Allah başka dert vermesin desem de :) çok mükemmel giden bir ilişkim ve erkek arkadaşım var... erkek arkadaşım benden 1 buçuk yaş küçük... ben bunu sorun etmiyorum o zaten hiç etmiyor... sevgilimin şuan işi yok işe yerleşmek için elinden geleni yapıyor...çünkü benim türkiye şartlarına göre mükemmel sayılabilecek bir işim var ve o da ailemin karşısına çıkabilmek için iş için uğraşıyor... 1.5 yıl oldu ailem ilişkimi bilmiyordu işi olmadan söylemek istememiştim çünkü annem hemen nişan düğün isteyecek diye... ama geçen ay söylemek zorunda kaldım...annem anlayışla karşıladı önemli olanın benim mutluluğum olduğunu sevgiliminde iş bulduktan sonra ailesiyle gelebileceğini tanışabileceklerini ve iyi insanlarsa evlilik yapmam için destekleyeceğini söyledi... ama içimi kemiren şu, ben anneme sevgilimin benden küçük olduğunu söyleyemedim( tanımadan önyargı oluşturmasın kafasında diye...zaten işi yok bi de küçük olduğunu öğrenirse önyargı oluşturur istemez, içten içe üzülür diye söylemedim...
size , özellikle evli arkadaşlara sormak istediğim şu olacak... benim erkek arkadaşım işe yerleştiğinde seneye yaza annem düğün taraftarı olur uzatmayın nişanlılığı diye... ama seneye yaza o daha 23 yaşında olucak... hadi ikna ettik benim ailemi düğünü seneye yaza değil, ondan sonraki yaza yapsak o zaman 24 yaşında olacak... bana da 23-24 yaş bir erkek için evlenmeye erken gibi geliyor... erkek arkadaşım 24 yaşın kendisi için evlenmeye tam uygun olacağını söylüyor ama ben ya evlendikten sonra erken evlendiğine pişman olur evlilikten ve benden soğursa diye krkuyorum...içinde ukte kalırsa diye korkuyorum... sizin eşleriniz evlendiğinizde kaç yaşındaydı ve size 23-24 yaş erkek için evlenmeye uygun mudur ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?