arkadsım insallah hepımızın olacak ben ınanıyorum şimdi dunyada bıze sabır testı bu bakalım isyan edıyormuyuz etmıyormuyuz demekkı allahın sevdıgı kullarıyızkı bızı bu teste layık gordu gunahlarımıza kefalet olacak sabrımız ama arkadasım bazen insan nıye ben dıyo hıç bebegın kıymetını bılmeyenlerın 6-7 tane bebgı oluyor bebegını dışarı atanlar oluyor allahım onlara nasıp edıyorda bebek için melıyenlere nıye vermıyor dıyorum am gınede isyan etmıyorum belkıde bundada vardır bır hayır ama dayanması çok zor çevrendekı akrabalarının bebeklerı oluyor ve senın bebegın olmadını bıle bıle senden bebegını esırgıyorlar off offf derdeim desildi fazla lakırtı yaptımm:1no2:
ben çok iyi anlıyorum seni bende hayatta herşeyi zor elde etmişimdir hayat böyle aslında ben çok ama çok olumsuz bu konuda kendi kendimi arkadaşlarımın da yardımıyla olumlu hale getirmeye çalılşıyorum şöyle ki imkansız gibi geliyor ne vardı diyorum bunalrı yaşayacağım aklıma bile gelmezdi ama oldu bende senin gibi düşünüyorum allah sevdiği kullarına dünyada çektirirmiş derler bunalrı yaşadıkça günahlarımız hafiflermiş oraya dah az günahla gidermişiz allah hayırlısını versin dualarımızı kabul etsin bize de yaşatsın o güsel annelik duygusunu çok uzak görünüyo bana daha neler yaşayacağım kim bilir :çok üzgünüm: