Erkek İnfertilitesi erkek infertilitesi başarı öykuleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadsım insallah hepımızın olacak ben ınanıyorum şimdi dunyada bıze sabır testı bu bakalım isyan edıyormuyuz etmıyormuyuz demekkı allahın sevdıgı kullarıyızkı bızı bu teste layık gordu gunahlarımıza kefalet olacak sabrımız ama arkadasım bazen insan nıye ben dıyo hıç bebegın kıymetını bılmeyenlerın 6-7 tane bebgı oluyor bebegını dışarı atanlar oluyor allahım onlara nasıp edıyorda bebek için melıyenlere nıye vermıyor dıyorum am gınede isyan etmıyorum belkıde bundada vardır bır hayır ama dayanması çok zor çevrendekı akrabalarının bebeklerı oluyor ve senın bebegın olmadını bıle bıle senden bebegını esırgıyorlar off offf derdeim desildi fazla lakırtı yaptımm:1no2:

ben çok iyi anlıyorum seni bende hayatta herşeyi zor elde etmişimdir hayat böyle aslında ben çok ama çok olumsuz bu konuda kendi kendimi arkadaşlarımın da yardımıyla olumlu hale getirmeye çalılşıyorum şöyle ki imkansız gibi geliyor ne vardı diyorum bunalrı yaşayacağım aklıma bile gelmezdi ama oldu bende senin gibi düşünüyorum allah sevdiği kullarına dünyada çektirirmiş derler bunalrı yaşadıkça günahlarımız hafiflermiş oraya dah az günahla gidermişiz allah hayırlısını versin dualarımızı kabul etsin bize de yaşatsın o güsel annelik duygusunu çok uzak görünüyo bana daha neler yaşayacağım kim bilir :çok üzgünüm:

arkadasım inan yazını okurken heycanlandım sankı ben yasadım anlattıklarını gebe kaldıgında sperm sayın 800.000mıydı ve hatırlamaya çalış hızın ne kadardı .ve son bır soru daha gebelıkte yazısıryormussunya ondan soruyorum preseed kullandınmı hamıle kaldıgın zaman

ne mutlu senin için allah bebeğinizi size bağışlasın bende hep dua ediyorum hem kendim için hem herkes için Allah istedimi herşey oluyor imkansız diye bir şey yok olmazı bile olduruyor bu tür yazılarda herkese umut veriyor daha çok inandırıyor bir gün bitecek diye ...

arkadaşlar merhaba, ben de hikayemizi anlatmak istedim sizlere;
kadınlar kulübüne yaklaşık 1,5 sene önce, 2008 yazında üye oldum ve gebelik kısmında paylaşımlara başladım, 3-4 ay boyunca bu sefer oldu olacak diye hayaller kurarken eşimin varikosel olduğunu ve sonuçların vahim olduğunu öğrendik. sayı 800.000 hareketsiz %70 civarı falandı. yıkıldık, ne yapacağımızı bilemedik. ameliyattan başka çaremiz olmadığı için 2009 ocakta eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. bir yandan endişelerimiz devam ederken, bir yandan da umudumuzu kaybetmemeye çalışıyorduk. ilk 3 aylık dönemde keçiboynuzu suyunun da sayesinde sayımız 5000.000 civarına yükseldi, harekette de artış vardı ama oranını hatırlayamadım şimdi, ikinci 3 ayda keçiboynuzunu kullanmadık, havuç suyu ve doktorun verdiği ilacı kullandık, ve sayılar yine düştü. neler yaşadığımızı hissedersiniz sanırım :( daha sonra eşim doktora gitmek istemedi, ve kendisi araştırıp iki ilaç aldı biri çinko biri vitamin içerikli, keçiboynuzuna da başladık tekrar, yine olmuyor, ameliyat olduğu da 1 seneye yaklaşıyor, bir sene dolunca ocak 2010da tedaviye başlayalım dedik. adetlerim de bi sorunum olmamasına karşın düzensizdir, aralık sonu gibi olmayı bekliyorum, sancılarım var ama olmadım. 2 ocakta dayanamayıp test yaptım ve sonuç pozitif hayatımın en güzel günü. şu an 13+6 hamileyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar nolur umudunuzu, inancınızı kaybetmeyin. ben 800.000ken bile kaybetmedim, hep inandım, dua ettim. şimdi de dualarım sizlerle. hayırlı zamanı Allah biliyo. hepinize umut dolu günler diliyorum.

ne mutlu senin için allah bebeğinizi size bağışlasın bende hep dua ediyorum hem kendim için hem herkes için Allah istedimi herşey oluyor imkansız diye bir şey yok olmazı bile olduruyor bu tür yazılarda herkese umut veriyor daha çok inandırıyor bir gün bitecek diye ...

şuanda aglamamak içinkendımı zor tutuyorum inan çok duygulandım allah yardımcımız olsun ne diyeyım taktır allahtan kendımız var edemıycemıze gore yalvarmaktan dua etmekten baska çaremızyok

buralara yazı yazmayı sanrıım ben pek beceremiyorum kusura bakma umutlu yanlışlala sana yazmışım

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar.benide aranıza kabul edermisiniz.çünkü bizdede çok sorun var.sperm sayısı düşük ileri hareket yok ,morfoloji %2 .bizde keçiboynuzu ,evicap ,l-arginine vede selçuk kayanın verdiği iki çeşit kapsül şeklinde bitkisel kür kullanıyoz.herbalistin verdiği kürleri kullanalı 2ay oldu.1ay daha kullanacakmışız.faydası olmuşsa mutlaka yazarım buraya.
ben morfolojiden korkuyorum onu düzelten varmı acep.

arkadaş bizlerle bu bilgiyi paylaştıgı için teşekkurler kadınlar kulubu sitesinde bir arkadaşın yazdıgı bilgiler...........................umutsuzluğa kapılmayın hemen, mucizeler bitmiyor. Bakın benim eşimin sperm sayısı 100.000 çıkmıştı, ileri harekeli sıfır, morfoloji ise %1 di. İlk tüp bebek denememizi yaptık sonuç negatif tabi. Neyse ağladık sızladık sonra toparlandık tekrar denemeye karar verdik. Benim iş yerime yakın bitkisel karışımlar satan bir yer vardı, ama aktar falan değil, direk karışımlar satan bir yer. Neyse tesadüfen öylesine bir akşam eşimle girdik ve derdimizi anlattık, bize iki macun bir yağ verdiler düzenli kullanılacak dediler, hatta altı ay düzenli kullanımda normal yolla hamile kalanlar bile varmış Ama biz o kadar kullanamadık tabi çünkü bir ay sonra ikinci tüp bebek denememiz vardı. ilaçlarıma başlamıştım bile. Neyse, eşim bir ay kullandı ve tüp bebek için doktorum yumurta toplama günü spermiyogram istedi ve sonuca şok olmuştuk hepimiz. 100.000 den 1.000.000 çıkmış, %75 ileri hareketli ve morfoloji tamamen normale dönmüştü.Eşimle sadece birbirimize baktık. Doktorum bile inananmadı bir şeymi kullandınız ne yaptınız diye sordu ve cevabımız karşığında şimdi doktorumuz diğer hastalarına reçete gibi yazıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.Buradan yazmak nasıl olur bilmiyorum ama gerekirse yazarım faydası olacağına kesinlikle inanıyorum. Ginseng macunu, tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yağı.
Macunlar yemeklerden yarım saat önce birer tatlı kaşığı, yemekten sonra 1 çay kaşığı kavun çekirdeği yağı ve üzerine bol su içiyor. Deneyin arkadaşlar, ben kendi gözümle gördüm faydasını, neden olmasın?

umutlu canım topiği sen açmışın galiba.ben daha çok erkek infertilitesi yüzünden hamiş kalamayanlar listesi topiğine takılıyodum artık burayada takılırım bu topikte çok güzerlmiş.
ben sana şu yukarıdaki yazıda ginseng macunu,tribulus ballı macun,kavun çekirdeği yağı bunları nerden temin edebiliriz nerede buluruz.yardımcı olursan çok sevinirim.

arkadsım insallah hepımızın olacak ben ınanıyorum şimdi dunyada bıze sabır testı bu bakalım isyan edıyormuyuz etmıyormuyuz demekkı allahın sevdıgı kullarıyızkı bızı bu teste layık gordu gunahlarımıza kefalet olacak sabrımız ama arkadasım bazen insan nıye ben dıyo hıç bebegın kıymetını bılmeyenlerın 6-7 tane bebgı oluyor bebegını dışarı atanlar oluyor allahım onlara nasıp edıyorda bebek için melıyenlere nıye vermıyor dıyorum am gınede isyan etmıyorum belkıde bundada vardır bır hayır ama dayanması çok zor çevrendekı akrabalarının bebeklerı oluyor ve senın bebegın olmadını bıle bıle senden bebegını esırgıyorlar off offf derdeim desildi fazla lakırtı yaptımm:1no2:

canım içinde bulunduğumuz durumu ne kadar da güzel anlatmışın.dediğin gibi canım kesinlikle isyan etmiyoruz,rabbimize sığınıyoruz.hepimiz için sabır ve dayanma gücü diliyorum.olacak inş ama zamanı var demekki.rabbim uzun zaman bekletmez inş.
bende ne zaman bir çocuğa fişşt desem yani sevecek gibi olsam gözümün içine acımaklı acımaklı bakıyolar.ondan sonrada birsürü soru soruyolar ya çıldırıyorum.ne zaman görseler soruyolar yokmu bişey diye.bir hafta sonra görseler yine soruyolar artık bıktım.
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin sabır versin bizlere.

kaç sayıyla hamile kaldığımı açıkçası bilemiyorum arkadaşlar, son sayımımız 2009 ağustosta yapılmış sayı: 4800.000 hız: %60 civarı. ama dediğim gibi son 2-3 ayda yani ekim kasım ve aralıkta keçiboynuzu suyu,çinko ve vitamin içti eşim, ben ne ilaç ne kür, hiç bişey kullanmadım, büyük Allahım ol dedi oldu. darısı hepinizin başına inşallah. sabırlı olun ;)

umutlu canım topiği sen açmışın galiba.ben daha çok erkek infertilitesi yüzünden hamiş kalamayanlar listesi topiğine takılıyodum artık burayada takılırım bu topikte çok güzerlmiş.
ben sana şu yukarıdaki yazıda ginseng macunu,tribulus ballı macun,kavun çekirdeği yağı bunları nerden temin edebiliriz nerede buluruz.yardımcı olursan çok sevinirim.

arkadsım aramıza katıldıgın için çok memnun oldum.bildigin gibi hepımızın derdı aynı.arkadasım macunları herhangı bır aktardan alabılırsın.ben durumu anlattım aktar bunları verdı demır dıkenı macunu kavun çekırdegı yagı ve ayrıyeten keçi boynuzu kuru .sende problemınızı yazarsan sevınırım kullandıgın ilaçlar kurler şifalı bıtkılerden önce ve sonrakı sperm sayını hızını morfolojını .bılıyorsun topıgın amacı bitkilerle degerlerı artan azalan olmusmu dıye arastırıyorum denemeyen varsa burdakı bılgılerden yaralansın dıye cevabını beklıyorum istedıgın zaman topımıze yazbılırsın ben genelde burda takılıyorumkaydirigubbakcemile5

arkadsım aramıza katıldıgın için çok memnun oldum.bildigin gibi hepımızın derdı aynı.arkadasım macunları herhangı bır aktardan alabılırsın.ben durumu anlattım aktar bunları verdı demır dıkenı macunu kavun çekırdegı yagı ve ayrıyeten keçi boynuzu kuru .sende problemınızı yazarsan sevınırım kullandıgın ilaçlar kurler şifalı bıtkılerden önce ve sonrakı sperm sayını hızını morfolojını .bılıyorsun topıgın amacı bitkilerle degerlerı artan azalan olmusmu dıye arastırıyorum denemeyen varsa burdakı bılgılerden yaralansın dıye cevabını beklıyorum istedıgın zaman topımıze yazbılırsın ben genelde burda takılıyorumkaydirigubbakcemile5

canım yazdım ama görmedin herhal.orda ilk msj da yazdım.burayada yazayım.sperm sayısı toplamı 6.5milyon hareket sıfır,morfoloji %2.evicap,l-arginine,herbalist selçuk kayanın verdiği bitkisel kürler keçiboynuzu kürü ceviz ballısüt falan..inş rabbim emeklerimizin karşılığını tez zamanda verir.

kızlar merhaba ben daha çok yeniyim bu sitede size bi tavsiyem olacak selçuk kaya(herbalist) adını duyan varmı bilmiyorum ama bi yakınımız onun ilaclarıyla 1 ayda hamile kaldı eşinin sperm sayısı 1.850 idi sadece bi ayda 30milyon oldu bizde şimdi onun tedavisini uyguluyoruz 1 ay oldu p.tesi günü test yaptıracağız çok merak ediyorum arttımı yazarım size

canım bizde selçuk kayanın verdiği bitkisel kürleri kullanıyoruz.bizimki 2ay oldu ama hala test yapmadık daha.1ay daha kullanacaz.sonuçları mutlaka yaz olurmu.birbirimize umut olalım.

arkadaslar hıçbır basarı elde edemedınızmı sızlerı beklıyorum lutfen size iyi gelen kurlerı yazın.kızlar sizlerde arasıralaf atın beklıyorum bakın topımız kaybolmasın

tamam umutlu laf atarız sana:))
canım birbuçuk asy var daha kürlerimin sonuçlarını almaya en ufak bi değişiklik olsun hemencecik yazıvercem

tamam umutlu laf atarız sana:))
canım birbuçuk asy var daha kürlerimin sonuçlarını almaya en ufak bi değişiklik olsun hemencecik yazıvercem

canım tesekkur ederım laf attıgın için kıymetımı bılın bak baska insanlara bana laf atın dedem:1hug:sagol arkadasım lutfen yazın kurlerınızın sonuçlarını burda 4 gozle beklemekteyım

canım bizde selçuk kayanın verdiği bitkisel kürleri kullanıyoruz.bizimki 2ay oldu ama hala test yapmadık daha.1ay daha kullanacaz.sonuçları mutlaka yaz olurmu.birbirimize umut olalım.

biz keçiboynuzu kürü uyguladık ve evicap kullandı eşim 3 ayda ml 13 milyon iken 18 milyona çıktı harekette A+b 26 iken 46 ya çıktı bizde birde varikosel vardı arkadaşlar ameliyat olmadan önce bile artırmıştı 1 ay sonra ameliyat sonrası değerlere baktırcaz inşallah artmıştır rabbim :Saruboceq:

evikap kaçlık kullandınız arkadaşlar bilgi verirsenievinirim kaçlık günde kaçtane

Back
X