Erkek İnfertilitesi erkek infertilitesi başarı öykuleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz keçiboynuzu kürü uyguladık ve evicap kullandı eşim 3 ayda ml 13 milyon iken 18 milyona çıktı harekette A+b 26 iken 46 ya çıktı bizde birde varikosel vardı arkadaşlar ameliyat olmadan önce bile artırmıştı 1 ay sonra ameliyat sonrası değerlere baktırcaz inşallah artmıştır rabbim :Saruboceq:

bizde yakında test yapacaz kısmet olursa,sonuçları hemen yazarım

arkadaslar hıçbır basarı elde edemedınızmı sızlerı beklıyorum lutfen size iyi gelen kurlerı yazın.kızlar sizlerde arasıralaf atın beklıyorum bakın topımız kaybolmasın

tamam canım istediğin laf olsun,iki lafın aramızda lafımı olur.:roflol::roflol:
bişey soracaktım,biz bu kürlere başladık başlayalı bizimki mart kedisi gibi oldu.sırnaşık şeysırnaşık şeybilmem anladınız mı.sizce normalmi.bir kaç arkadaşa sordum normal dediler ama ....

bişey soracaktım,biz bu kürlere başladık başlayalı bizimki mart kedisi gibi oldu.sırnaşık şeysırnaşık şeybilmem anladınız mı.sizce normalmi.bir kaç arkadaşa sordum normal dediler ama ....

normal canım normal bizimki spora gidiyor da enerjisinin birazını orda harcıyor:))

senınkı normal canım eeeevucudunu hızlandırıyorsun esinin kolaymı.buda iyiye işaret .ama benımkınde tık yok daha acaba benımkıne yaramıyormu bu kurler.sen ney ney kullanıyorsun arkadasım

senınkı normal canım eeeevucudunu hızlandırıyorsun esinin kolaymı.buda iyiye işaret .ama benımkınde tık yok daha acaba benımkıne yaramıyormu bu kurler.sen ney ney kullanıyorsun arkadasım

canım biz 2ay keçiboynuzu kürü yaptıkkeçiboynuzu evde bitti ve devam edemedik.şimdi evicap ,herbalistten aldığımız bitkisel kürler,ballısüt ,günlük bir bardak taze sıkılmış portakal suyu fındık fıstık ceviz falan filan.

arkadaslar varikosel ameliyatinin faydasini gordunuz mu? bizimkisi 1.derece cift tarafli varikosel

Kürlerin faydasına inanıyorum.ılaçlar ve keçiboynuzunu 4 ay kullandık ve hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim.Kalp atışı olmadığı için iki gün önce alındı.Allah kimsenin başına vermesin.Ama durmak yok Allahın da izniyle inşallah muradımıza ereceğiz.Keçiboynuzu kürü, ballı çakşır kökü macunu kullanıyorduk ayrıca kavunçekirdeği yağı ve demirdikeni macununu da kullanmayı düşünüyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin ınşallah hepimize.

Kürlerin faydasına inanıyorum.İlaçlar ve keçiboynuzunu 4 ay kullandık ve hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim.Kalp atışı olmadığı için iki gün önce alındı.Allah kimsenin başına vermesin.Ama durmak yok Allahın da izniyle inşallah muradımıza ereceğiz.Keçiboynuzu kürü, ballı çakşır kökü macunu kullanıyorduk ayrıca kavunçekirdeği yağı ve demirdikeni macununu da kullanmayı düşünüyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşallah hepimize.

selam arkadaşım , öncelikle çok geçmiş olsun...sana birkaç sorum olacak eşinin sperm sayısı kaçtı? hangi ilaçları kullandınız? Allah sana tekrar o acı günleri yaşatmasın...

merhabalar.benim eşime de varikosel tanısı konuldu 2005 yılında.sayı ve morfoloji problemi vardı.1 yıl sonra eşim operasyon geçirdi.sonra ki 1 yıl içinde doğal yollardan hamile kalamadım.bunun üzerine çeşitli merkezlerde 2 aşılama ve 4 kez mikroenjeksiyon yapıldı. son denememde küçük mucizem hayatımıza katıldı.4 aydır her sabah onun sesiyle ve gülümsemesiyle uyanıyorum.hiçbir şey imkansız değil lütfen çok isteyin ve birgün olacağına inanın ve asla mücadeleden vazgeçmeyin

merhabalar.benim eşime de varikosel tanısı konuldu 2005 yılında.sayı ve morfoloji problemi vardı.1 yıl sonra eşim operasyon geçirdi.sonra ki 1 yıl içinde doğal yollardan hamile kalamadım.bunun üzerine çeşitli merkezlerde 2 aşılama ve 4 kez mikroenjeksiyon yapıldı. son denememde küçük mucizem hayatımıza katıldı.4 aydır her sabah onun sesiyle ve gülümsemesiyle uyanıyorum.hiçbir şey imkansız değil lütfen çok isteyin ve birgün olacağına inanın ve asla mücadeleden vazgeçmeyin

ne gusel bır duygu ALLH mutlulugunuzu daım etsın

selam arkadaşım , öncelikle çok geçmiş olsun...sana birkaç sorum olacak eşinin sperm sayısı kaçtı? hangi ilaçları kullandınız? Allah sana tekrar o acı günleri yaşatmasın...

İlaçlarımız evicap+prıvıron+virigen di.ama yazdığım gibi kürleri de uyguldık.sperm sayısı önce 16 milyon hareketli %60 morfoloji %50 idi.ilaçlardan sonra sayı düştü 6 milyondu ama hareketli %80 morfoloji %70 idi. son sonuçlar buydu ve hamile kaldım ama bebeği kaybettik. Kürlere devam edicez ama eşim ilaçlara devam etmek istemiyor.

teşekkürler.hamile kaldığım mikroenjeksiyon denemesinden önce eşim 2 ay keçiboyuzu kürü uygulamıştı.sanırım fayda gördük

arkadaş bizlerle bu bilgiyi paylaştıgı için teşekkurler kadınlar kulubu sitesinde bir arkadaşın yazdıgı bilgiler...........................umutsuzluğa kapılmayın hemen, mucizeler bitmiyor. Bakın benim eşimin sperm sayısı 100.000 çıkmıştı, ileri harekeli sıfır, morfoloji ise %1 di. İlk tüp bebek denememizi yaptık sonuç negatif tabi. Neyse ağladık sızladık sonra toparlandık tekrar denemeye karar verdik. Benim iş yerime yakın bitkisel karışımlar satan bir yer vardı, ama aktar falan değil, direk karışımlar satan bir yer. Neyse tesadüfen öylesine bir akşam eşimle girdik ve derdimizi anlattık, bize iki macun bir yağ verdiler düzenli kullanılacak dediler, hatta altı ay düzenli kullanımda normal yolla hamile kalanlar bile varmış Ama biz o kadar kullanamadık tabi çünkü bir ay sonra ikinci tüp bebek denememiz vardı. ilaçlarıma başlamıştım bile. Neyse, eşim bir ay kullandı ve tüp bebek için doktorum yumurta toplama günü spermiyogram istedi ve sonuca şok olmuştuk hepimiz. 100.000 den 1.000.000 çıkmış, %75 ileri hareketli ve morfoloji tamamen normale dönmüştü.Eşimle sadece birbirimize baktık. Doktorum bile inananmadı bir şeymi kullandınız ne yaptınız diye sordu ve cevabımız karşığında şimdi doktorumuz diğer hastalarına reçete gibi yazıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.Buradan yazmak nasıl olur bilmiyorum ama gerekirse yazarım faydası olacağına kesinlikle inanıyorum. Ginseng macunu, tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yağı.
Macunlar yemeklerden yarım saat önce birer tatlı kaşığı, yemekten sonra 1 çay kaşığı kavun çekirdeği yağı ve üzerine bol su içiyor. Deneyin arkadaşlar, ben kendi gözümle gördüm faydasını, neden olmasın?

bu arkadaş kim? birde biz bunu nerden alabiliriz aktarın telefonu felan yokmu

Back
X