Erkek İnfertilitesi erkek infertilitesi başarı öykuleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
k.k. alıntı........arkadaşlar benim eşimde de sayı ve hareket problemi vardı doktor 6 aylık bir tedavi verdi proxeed - Klomen ve E vitamini olarak ama eşim 2 hafta kullandıktan sonra zatürre olup hastanede yatınca bıraktık..

Ben daha önceden Preesed adlı ürünü burda gebelik topiğinde görmüş ve sipariş vermiştim bir de onu denemeyi kafama koymuştum çünkü 6 aylık tedavi bize pahalıya patlayacaktı..Eşim hastaneden çıktı ben evde ovulasyon testleriyle yumurtlama dönemimi yakaladım ve 5 gün üst üstte ilişkide 3 kez preseed kullandım ve 13 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..9 ay korunmamıştık ve 10. ayda meleğimiz geldi darısı başınıza inşallah..

Arkadaşlar diyeceğim şu ki sayı ve hareket probleminiz varsa yani sııfır değilse sonuçlar mutlaka PRESEED kullanmanızı tavsiye ediyorum doktorlarların tüp bebek şansını bile az gördüğü arkadaşlar hamile haberini verdi..

Gebelik bölümünde topiği var ve orda başarı hikayelerini okuyabilirsiniz..Buda bir vesile herşey Allah dan ama o kadar çok şey deniyoruz ki ben inanıyorum burdaki bir çok kişiyede vesile olacaktır inşallah..

Eşimin tahlil sonuçları : 1 ml de 8.600.000 - Hız %65
2 ay sonraki tahlilde : 1 ml de 19.900.000 - Hız % 35 di (Fikir olsun diye yazıyorum)

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

arkadaşlar hıç basarı elde eden yokmu arnızda bakın ben bayabır bılgı topladım yanı sızler kadar sanslı degildim ben keçiboynuzu hakkında sizler gıbı hazır topık karsılamadı beni lutfen eger bildiginiz bir tecrube varsa yazalım topımıze. merak edilenleri paylasalım. en azından bu kurlele basarılı olanlar var diyelım ve bizde deneyelım lutfen arkadaslar

alıntı........Bu yazıyı sperm azlığı olan hasta kardeşlerimiz MUTLAKA okusun. yaklaşık 2 yıllık evliyim. Evliliğimin 3.ayında varikosel ameliyatı oldum. sperm sayısı 2 milyon/ml idi. gerçekten BERBAT bir rakam. ameliyatımı yapan doktorun tavsiyesi tüp bebek yapmamızdı. ben kabul etmedim. 3 ay boyunca klomen adlı ilacı kullanmadım. ama nafile. ameliyatın üzerinden yaklaşık 15 ay geçti, fakat sayıda artma yok. sonunda hocamın önerdiği keçiboynuzu kürünü kullandım. ayrıca kendisinden sperm azlığıyla ilgili olan kürü de satın alıp dediği gibi 3 ay boyunca kullandım. 3 ay sonra sperm testi yaptırdım. sonuç mucize. sayı 2 milyon/ml den 42 milyon/ml ye ulaştı. önceleri sayıda artma olacağına hiç inanmıyordum ama sonuç ortada.bu durumda olan herkese tavsiye ederim. Allah hocamdan razı olsun. selametle kalın

alıntı........Bu yazıyı sperm azlığı olan hasta kardeşlerimiz MUTLAKA okusun. yaklaşık 2 yıllık evliyim. Evliliğimin 3.ayında varikosel ameliyatı oldum. sperm sayısı 2 milyon/ml idi. gerçekten BERBAT bir rakam. ameliyatımı yapan doktorun tavsiyesi tüp bebek yapmamızdı. ben kabul etmedim. 3 ay boyunca klomen adlı ilacı kullanmadım. ama nafile. ameliyatın üzerinden yaklaşık 15 ay geçti, fakat sayıda artma yok. sonunda hocamın önerdiği keçiboynuzu kürünü kullandım. ayrıca kendisinden sperm azlığıyla ilgili olan kürü de satın alıp dediği gibi 3 ay boyunca kullandım. 3 ay sonra sperm testi yaptırdım. sonuç mucize. sayı 2 milyon/ml den 42 milyon/ml ye ulaştı. önceleri sayıda artma olacağına hiç inanmıyordum ama sonuç ortada.bu durumda olan herkese tavsiye ederim. Allah hocamdan razı olsun. selametle kalın

ne güzel bir artis
senin adina çok sevindim
darisi bizlere
ama senin esinde az da olsa sperm vardi
bana gelince esimde 0.

Bu yazı bana çok umut oldu. Bende eşime Ocak ayından itibaren hem keçiboynuzu kürü uyguluyorum hemde yazı da da belirtildiği gibi İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden bu bitkisel çaydan aldık, Ocak ayından beri yine bu çayıda kullanıyor eşim.
Ayrıca beslenme programı yaptım mutlaka dikkat edeceğim şekilde. Bu ayın sonunda eşime test yaptırıcağız. İnşallah sayımız artmıştır.Sonucu sizlerle paylaşıcam.

Arkadaşlar benimki de başarı sayılabilir mi bilmiyorum evet hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmıyor.
Eşimde sperm azlığı teşhiş edildi.4 ay boyunca proviro+virigen+evicap kullandı ayrıca keçiboynuzu kürünü kulandık zeytinyağında kuruincir ve ballı öğütülmüşçakşır kökünü de 2 ay kadar kullandı.Haereketli %80e morfoloji %70e çıktı sayı 6 milyondu 1ccde.4. ayın sonunda hamileydim büyük mutluluk şimdi 9.haftadayımm ama bebekte kalp atışı yok mutluluğumuz yarım kaldı. Kürlerin faydasına inanıyoruz ve devam edicez inşalllah Rabbim en kısa zamanda yeniden sağlıklısını nasip ede inşallah.Çok dua ediyorum hem kendime hem tüm isteyenlere.

Ben bir konuda dA FİKRİNİZİ İSTİYORUM ARKADAŞLAR.Benim gibi eşinde sperm azlığı olan arkadaşımın eşide benim eşimle aynı ilaçları kullandı ve oda 3,5 ay sonra hamile kaldi ama bebeği kaybetti düşük yaptı.benimkinin de kalbi atmıyor aklıma acaba bu kullanılan ilaçlardan kaynaklanmış olabilir mi diye geliyor???
Eşim de artık ilaç kullanmak istemiyor zaten isteksiz içiyordu.Ama Kürlere devam edicez onlara itirazı yok RABBİM BÜYÜK İNŞALLAH KAVUŞURUZ BEBEKLERİMİZE.

ne güzel bir artis
senin adina çok sevindim
darisi bizlere
ama senin esinde az da olsa sperm vardi
bana gelince esimde 0.

arkadasım bu yazdıklarım alıntı stelerden bulup buraya yazıyorum benim degerlerim degil benim deerlerimin artısıda olacak insallah esim yaklasık bır aydır keçiboynuzu kuru kavun çekirdegi yagı ve demir dikeni kullanıyor degerler yukselınce buraya ayrıntısıyla yazacagım

Bu yazı bana çok umut oldu. Bende eşime Ocak ayından itibaren hem keçiboynuzu kürü uyguluyorum hemde yazı da da belirtildiği gibi İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden bu bitkisel çaydan aldık, Ocak ayından beri yine bu çayıda kullanıyor eşim.
Ayrıca beslenme programı yaptım mutlaka dikkat edeceğim şekilde. Bu ayın sonunda eşime test yaptırıcağız. İnşallah sayımız artmıştır.Sonucu sizlerle paylaşıcam.

canım degelerını beklıyorum burayı ıhmal etme tamammı ne kullandıysan ayrıntısıyla yaz kurlerden öncekı ve sonrakı sperm degerlerini sayını tamammı canım arasırada laf atınkı benı takıp ettınızı anlayayım kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar benimki de başarı sayılabilir mi bilmiyorum evet hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmıyor.
Eşimde sperm azlığı teşhiş edildi.4 ay boyunca proviro+virigen+evicap kullandı ayrıca keçiboynuzu kürünü kulandık zeytinyağında kuruincir ve ballı öğütülmüşçakşır kökünü de 2 ay kadar kullandı.Haereketli %80e morfoloji %70e çıktı sayı 6 milyondu 1ccde.4. ayın sonunda hamileydim büyük mutluluk şimdi 9.haftadayımm ama bebekte kalp atışı yok mutluluğumuz yarım kaldı. Kürlerin faydasına inanıyoruz ve devam edicez inşalllah Rabbim en kısa zamanda yeniden sağlıklısını nasip ede inşallah.Çok dua ediyorum hem kendime hem tüm isteyenlere.

arkadasım tabıkı basarı bak degerlerin yukselmış hamıs olabılmısın ama arkadasım kalp atısının olmama sebebı genellıkle kromozom bozuklukları oluyor sperm dolluyor ama spermın deneası bozuksa kalp atısı olmuyor bılgın olsun

Ben bir konuda dA FİKRİNİZİ İSTİYORUM ARKADAŞLAR.Benim gibi eşinde sperm azlığı olan arkadaşımın eşide benim eşimle aynı ilaçları kullandı ve oda 3,5 ay sonra hamile kaldi ama bebeği kaybetti düşük yaptı.benimkinin de kalbi atmıyor aklıma acaba bu kullanılan ilaçlardan kaynaklanmış olabilir mi diye geliyor???
Eşim de artık ilaç kullanmak istemiyor zaten isteksiz içiyordu.Ama Kürlere devam edicez onlara itirazı yok RABBİM BÜYÜK İNŞALLAH KAVUŞURUZ BEBEKLERİMİZE.

arkadasım dusugun sebeblerinden bırı kanın pırtılaşmasının fazla olması pırtılasma fazla olunca bebek beslenemıyor.bu tesın adını vereyım cvd testı açılımını bılmıyorum benımde tup bebek sonrası dusuk oldu bu testı yaptırdım dun sonuç çıkmadı bır haftada çıkıyormuş.kalp atmama sebebıde genelde kromozom bozuklugu nedenıyle oluyormus sperm dolluyor embrıyo olusuyor ama spermın dnası bozuk olunva bebek ouyor olmesede sakat bebek olusuyor bılgınız olsun

arkadaslar basarı hıkayenızı beklıyorum kurlerden öncekı ve sonrakı sperm degerlerinizle bırlıkte naznaz arkadasım degerlerını yazmamışsın ilaçlardan öncekı ve sonrakı yazabılırmısın canım

arkadaslar basarı hıkayenızı beklıyorum kurlerden öncekı ve sonrakı sperm degerlerinizle bırlıkte naznaz arkadasım degerlerını yazmamışsın ilaçlardan öncekı ve sonrakı yazabılırmısın canım

Cevap verdiğin için teşekkür ederim umutlu paylaşmak gerçekten rahatatıyor.
Eşimin ilk spermiyogramında 2-3 canlı sperm olduğu yazıyordu o kadar kötü doktor hemen tüp bebek dedi.Biz bu testten önce 1-2 hafta önce keçiboynuzuna başlamıştık.
İlk testten 10 gün sonra başka bi hastanede 2.testi yaptırdık 1ccde 16 milyon sperm %60 hareketli morfoloji%60 normal çıktı.Ben keçiboynuzunun etkili olduğunu düşünüyorum arada dağlar kadar fark var çünkü.
.Doktor eşime ilaç verdi 3 ay kullan dedi kürlere de devam ettik.
3 ay sonraki test sonucu sayı azalmıştı 1ccde 6 milyon ama hareketli %80 çıktı morfoloji de %70 normaldi.
Bu sonuçla hamile kaldım ama kalbi atmıyor maalesef.Hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim.

kızlar bana bilidğiniz kadarıyla sadece bu kısmı yorumlaya bilirmisiniz
6 milyon yoğunluk
% 40 ileri hareketlilil
% 30 yavaş hareketlilik aklımda bunlar kaldı haftaya adet görünce ben doktora gideceğiz neler söyleyecekelr şimdiden çok merak ediyorum aynı rakamlara yakın olan duyan var mı ?

Eşimin ilk spermiyogramında 2-3 canlı sperm olduğu yazıyordu o kadar kötü doktor hemen tüp bebek dedi.Biz bu testten önce 1-2 hafta önce keçiboynuzuna başlamıştık.
İlk testten 10 gün sonra başka bi hastanede 2.testi yaptırdık 1ccde 16 milyon sperm %60 hareketli morfoloji%60 normal çıktı.Ben keçiboynuzunun etkili olduğunu düşünüyorum arada dağlar kadar fark var çünkü.
3 ay sonraki test sonucu sayı azalmıştı 1ccde 6 milyon ama hareketli %80 çıktı morfoloji de %70 normaldi.
Bu sonuçla hamile kaldım ama kalbi atmıyor maalesef.Hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim.

naznaz09 arkadaşım keçiboynuzu kürünün etkisini bahsettiğin sürede görmen "bence" mümkün değil. Ya testi yaptırdığınız ilk lab. iyi değildi ya da eşindeki sterstten dolayı değerleri düşük çıktı.

umutlu teşekkür ederim bende çok merak ediyorum eşimin tahlil sonuçlarını. İnşallah emeklerim boşa gitmemiştir. Sabırla verdiğim çaba mutlulukla taçlandırır beni.

arkadasım bende boncukboncuk arkadasımıza katılıyorum etkısı hemen gorunmez çunku ilk olarak spermı vicudun depolayacakkı sperm degerlerin yuksek çıksın bencede labaratuvarda sorun vardır.sperm kendini 72 gunde yenılıyormuş.birde 16000000dan asagıya duşmesi keçiboynuzuyla havuc suyunu bır kullandıysan olabılır havuç suyu kullanıp kullanmadını bılmıyorum ama kullanıyor olabılırsın dıye yazdım

umutlu teşekkür ederim bende çok merak ediyorum eşimin tahlil sonuçlarını. ınşallah emeklerim boşa gitmemiştir. Sabırla verdiğim çaba mutlulukla taçlandırır beni.
arkadasım insallah degerlerimiz yuksek çıkarda emelımıze kavusuruz.ben kuru demır dıkenı macununu hemde kavun çekırdegı yagını kullanıyorum am bır yondende korkuyorum ya degerler daha duserse dıye bazı arkadasların duşmuş baksana ama bır yondende denemem gerektıgıne inanıyorum.benım esımın degrlerı sayı harıç iyiydi 11.000.000 sperm hız 50-60 bakıyorum hızı ıyı olunca sperm az dahı olsa hamılelık oluyor bakalım bu ay yumurtlama gunumu hesapladım denıycez ve ben bır urun duydum preseed onuda alıp kullanmayı dusunuyorum ilişkiden 15dk önce kulolanılıyor.spermın hızlı hareket etmesını ve vajınada daha uzun sure ölmemesını saglıyormuş ama burda bır kaç eczaneye sordum yok arıyorum bakalım bulabılırsem

Back
X