Mucize istiyorum sizler için kendim için bu durumları yaşayıp bekleyen herkes için...Senin süper sayın bizim berbat
üzülme Allah büyük birqün bizde doqal yoldan hamile olcaz İnanıyorum tüm kalbimleAzda olsa umudum vardı belki olur diye
Bende aynı seylerı istiyorum hepimiz için umarım qüzel haberler alalım burda paylasalımMucize istiyorum sizler için kendim için bu durumları yaşayıp bekleyen herkes için...
AZOSPERM ESIM KAAN BEY TESE YAPTI SPEERM BULUNAMADI IGNE TADAVISIN DE 3 AYDIR BOYAMALI SPERM TESTINDE ILERLEME VARMI DIYE BAKACAK SIZIN SPERM VAR GALIBA
Amiinn çok zor bizlerinde yüzü güler iinşallah birgun[/QUOTE]Aminccanımr="teory, post: 45469207, member: 639745"]Mucize istiyorum sizler için kendim için bu durumları yaşayıp bekleyen herkes için...
Ahhh seni okadar iyi anlıyorumkı bende heray umutlanıyorum olmayacaqını bile bile sonra kızıyorum kendıme ama elımde deqılBende o mucizeyi her ay beklemekteyim ve her ay bir kez daha hüzün ile sonuçlanmaktayım üzülmekten düşünmekten sıkıldım artik düşünmek istemiyorum. Vazgeçmekte istemiyorum ama çocuk konusunda çok yoruldum......
Sperm sayı enterans sekilde dusup artabılıyor biz 3.000.000 milyonken 100.000den az olduk hızlı iniş hızlı cıkıs oluyormus sperm sayısında inşallah kaan hoca tedavı ederde sayımız artar doqal qebelik olur umudum var[/QUOTE]Amiinn çok zor bizlerinde yüzü güler iinşallah birgun
Anladim canım biz sadece femara diye bi hap kullanıyoz ama değişen birsey yok hayirlisi bakalım[/QUOTE]"peripapatya, post: 45482079, member: 740039"]Canım kaan hocayı maıl attık cevap beklıyoruz iqne veya ilac verir sayı artması ıcın
3ayda etkı eder tedavı ne kadar oldu baslayalı tedaviye?[/QUOTE]ÜçUOTE="peripapatya, post: 45482231, member: 740039"]Anladim canım biz sadece femara diye bi hap kullanıyoz ama değişen birsey yok hayirlisi bakalım
Uc ay kullandik bu dördüncü ayimiz hormonlar normal gözüküyor yazmış mailde kaan bey bilmiyorum azosprm olup tedavisi başarılı olan varmieripapatya, post: 45482444, member: 740039"]3ayda etkı eder tedavı ne kadar oldu baslayalı tedaviye?
merhaba benm eşimde azosperm tese olduk 2.kez olacaz sizde spermatid falandamı çıkmadı
Canim biz ilk tedaviye basladigimizda bir milyon gibi bir sayi ile basladik sonra ikinci ayimizda oniki milyon oldu maille konustuk doktor beyle saadece ilaclara devam edin istedigimiz seviyelere yakin yazmis o testi istemedi henuz bizden yani son testtede zaten bir iki adet sprem cikmisti malesef tam iyiye gidiyor derken tekrar husrana ugradikSayımız az diye sperm dna hasar testimizde cıkmadı hasar tedavısıne baslamak ıcın once sayımızın artması qerek sizin cıktımı dna hasar testiniz?
Bu ayla birlikte dorduncu aya gitcez tedavi de femara adiye bi hap kkullanmanızı istedi kaan bey dört aydır onu kullanıyor eşi geçen ay 12 milyon çıktı spremm bu ay hiç cikmamis yine nden böyle oldu anlamadık .çok sağol canımyardimci oldu[/QUOTE]Merhaba
45463656, member: 740039"]Kaan hoca azospermi tedavi ediyor rahat ol bence sıra beklerken arayınların coqu azospermdı üzülme şifa Allahtan kaan vesile oldu hepimize
Üzülme canım kaan hoca azospermi tedavi ediyor bizimde sayı 100.000den az hareket yok hız yok mlde9 spermden 1canlı sperm var morfolojı %100bozuk bizimde berbat ama umudum var coqu hastası azosperm doqal olmus hatta 2.bebek için azosperm olup tedavi olan varmıs[/QUOTE]E="peripapatya, post: 45482720, member: 740039"]Uc ay kullandik bu dördüncü ayimiz hormonlar normal gözüküyor yazmış mailde kaan bey bilmiyorum azosprm olup tedavisi başarılı olan varmi( şu an kız kardeşim doğum yapıyor bi taraftan sevinç bi taraftan içimde bi burukluk var çok zor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?