Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Duzelir insallah canim kaan hocaya guveniyorum bizdede mikrop cikti canim cok duzelen var dna hasari olupta canim insallah bizim derdimizede Rabbim derman verir

İnşallah canım.. Siz antibiyotikle halletmişiniz biraz takviye ile yakın zamanda hamile kalırsın bence. Hakkımızda hayırlısı :))

maalesef canım iki defa, biri negatif biri kimyasal oldu(
Anladim canim insallah bidaha o skintilari cekmeden dogal yolla hamile kaliriz bi arkadas vardi kk yazmisti sperm dna hasari %80lerdeydi kaan hoca tedavi etti ve 2 aylik hamile insallah bizde o guzel haberi aliriz

Anladim canim insallah bidaha o skintilari cekmeden dogal yolla hamile kaliriz bi arkadas vardi kk yazmisti sperm dna hasari %80lerdeydi kaan hoca tedavi etti ve 2 aylik hamile insallah bizde o guzel haberi aliriz

İnşallah yaa böle haberler yazmayı o kadar çok istiyorum ki, doğal gebelik mucize gibi geliyor :))

İnşallah yaa böle haberler yazmayı o kadar çok istiyorum ki, doğal gebelik mucize gibi geliyor :))
Neden oyle dusunuyosun canim Mevlam gorelim neyler ne eylerse guzel eyler sen umudunu kaybetme Rabbim buyuk bak benim arkadasim tup bebek denedi benimle onunda olmadi smdi dogal yolla hamile insallah Allahim kalbinde olani nasip eyler sana bu arada o jel ne kadar canim bakamadim cok heycan yaptim

Canım ben yaz sonunda 120 ye falan almıştım sanırım. Gittigidiyordan almıştım ben ama eczanelerde de var sanırım.
Bazen çok umutlu oluyorum bazende hiç olmayacak gibi geliyor. İnşallah bizde güzel haberler yazarız.

Tesekkur ederim canim bende almaya karar verdim bakalim preseed den tesekkurler verdigin bilgi icin Rabbim gonlunde geceni versin canim.

Kizlar cok önemli bi sorum olucak
Biz Kaan hocayla randevumuza kadar dna hasar testini yaptıralım dedik malum sonucu geç çıkıyor
Bulunduğumuz yerde bir hastane sonucun 2-3 saat sonra çıkacağını söyledi
Böyle birşey mümkün mü
Türkiye'de değiliz başka bir ülkedeyiz

Onlar bence normal sperm tahlili sanmışlardır.incelenmesi uzun sürüyor çünkü türkiyede 15 gün sürüyor.orda teknoloji geliştiyse bilemem :)

Kızlar tahlil sonuçlarımızı gönderdik ama hocadan cevap gelmedi 1 hafta oldu.sizce arayımmı muayeneyi bekleyimmi.Size geri dönüş ne zaman oldu.

Kızlar tahlil sonuçlarımızı gönderdik ama hocadan cevap gelmedi 1 hafta oldu.sizce arayımmı muayeneyi bekleyimmi.Size geri dönüş ne zaman oldu.
Canim 13 gunde cvp geliyo ararsanda soruyo hemsire ne zaman yolladin diye bende oyle merak ettim duramadim aradim hemsire sistem size ne gun verdiyse o zaman mailinizi goruyoruz dedi canim

Canim 13 gunde cvp geliyo ararsanda soruyo hemsire ne zaman yolladin diye bende oyle merak ettim duramadim aradim hemsire sistem size ne gun verdiyse o zaman mailinizi goruyoruz dedi canim
Sağol canım bende arasam bu cevabı alırım diye size sorayım istedim . :) Rabbim hepimize şifa versin inşallah .

Çok şükür cevap geldi kaan beyden doğal yolla yada tüp bebek için engel bir durum kalmamış 3 ay sonra tekrar spermiogram tekrarlatmamızda fayda varmış . Bize emodex ilaç verdi kullanan faydasını gören varmı

Ay canim gozun aydin cok sevindim bizdende aynisini istedi emodex kullanin sabah aksam 3 ay snra tekrar tahlil verip gonderin dedi sizde neydi skinti dna hasar kac cikti neler dedi.

Ay canim gozun aydin cok sevindim bizdende aynisini istedi emodex kullanin sabah aksam 3 ay snra tekrar tahlil verip gonderin dedi sizde neydi skinti dna hasar kac cikti neler dedi.
Canım bizde istanbul labda test yaptırdık moralimizi bozdu morfoloji 4 sayı totel 15milyon ml 5milyon ve hıZda düşüktü baya 1ay sonra düzende yaptırdık tabi bu arada eşim promotil mforte, klomen verdi devlet hast deki ürolog sonuçlar iyi çıktı yüzde 70lere yakın hız hareketlilik morfoloji 4 sayıda totelde 108milyon ml 23 milyon oldu.sonrada dna hasar testi de normal çıktı ve enfeksiyon sperm kültür testimizde şükür temiz çıktı canım.sizin sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…