Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dna hasarinin disinda hucre yaşlanmasini da olcuyor ve buna ek birkac sey daha.icinde anlayamadigim bircok terim var.
Merhaba geçmiş olsun bizde kaan hocanın hastasıyız ama galiba bizde pek bir gelişme olamayanlardanız artık ticari mi diye düşünmeye başladık.bizden dna paneli istemedi mesela sadece dna hasar enfeksiyon morfoliji testleri yaptırdı eşim.diğerleri şükür sonuçlar iyi ama yüzde 4 morfoloji hiç düzelme ve değişme olmadı kendiside nedense önemsemiyor.Ancak internette morfolojinin yüzde 4den yüksek olması yazılı bizede beklemek istemiyorsak daha fazla tüp bebeğe geçmemmizde sakınca olmadığını söyledi çünkü doğal yolla olur 6ay deneyin süresi bitti bizde bu ay .bu süreçde de emodex kullandırmıştı eşime değişim olmadı sonuçlarda inşallah siz faydasını görürsünüz .

Arkadaşlar merhaba bnm eşime azosperm teşhisi konuldu genetik ve hormonlarda bir sıkıntı yok tese ameliyatı öneriyor doktorlar ama ondada şansımız çok düşük. Bizim durumumuzda olup bi sonuç alan var mı lütfen yazın çok kötü durumdayız.

Bizde 4 yıllık evliyiz 1 başarısız tüp bebek denememiz var üstelik herşey yolunda idi sorun eşimin sperm sayısı 1 milyonun bile altında ama sağlıklı sperm var dediler ürolog arayışına girdim 2. Tüp bebek öncesi Kaan hoca da hemen tüp bebek demiyor beni şaşırttı araştırdım çokta mantıklı geldi Zaman kaybediyoruz belki temmuz da tanıştık hocayla eylül oldu dna paneli ilaç besin takviyesi derken sonuç bekliyoruz lab dan bilmiyorum ama hocaya güveniyorum. Kaan hoca tedavi verdi biz birde ben muayene olayım diye başka tüp bebek merkezine gittik söylemleri şu yaa biz bu sperm sayısını hallederiz ya bitkisel şeyler önemli değil.sgk yok 7 bin tüp bebek parası vereceksiniz dediler.

Burda da her ay yaklaşık 300 lira harcıyorum ama nedense güvenilir buluyorum dna panel sonucu gelince de hoca ne derse buradan yazıcağım çünkü burası bizi gerçekten güzel yönlendiriyor . Allah hepimizin dileğini versin kucağımıza

Hatta kıymet hanım sperm sayınız normal olsa bile dna hasarı varsa 10 kere de tüp bebek deneseniz olmaz doğal yolla olmaz sayı yükselir yükselmez bilmiyorum Kaan hoca da doğal da olur demedi bu sayıyla yine tüp bebek denenebilir dedi ama önemli olan kaliteli spermle tek seferse Allah muradımızı sağlıkla kucağımıza versin inş

Canim bizimde ayni sizin gibi.son care tese olacak.

Peki ne zaman bi tarih aldınız mı biz kaan hocayla bi türlü konuşamadık aradım pazartesi başlıyor dediler
Bu ay olacak canim insallah olumlu olur da bizede emodex vermisti ameliyata kadar suan onu kullaniyor esim.Sizde bir gorusun doktorla

kizlar cok sagolun. kaan aydos 5 eylulden itibaren randevu veriyormus.pazartesi alicaz kimbilir kac ay sonraya o da. Eşim bu tedaviye kesinlikle inanmiyor. randevu al gidelim diyor yine de. ama bu arada da tup deneyelim diyor.dondurulmus embriyo larimiz var cunku. ama ben hic emin degilim. cunku tutmamasi en iyi ihtimal olacak. cok kafam karisik umarim hakkımızda hayırlısı olur.

Erkeklerin travması uzun sürüyor fakat tüp bebek olumsuz olduğunda bizim yaşadığımız travma çok daha kötü etrafın konuşmaları ailenin konuşmaları kendi iç sesinin durmaması tv Bebek bile görsen ağlama krizlerin falan... Ve o bitmek bilmeyen muayeneler..bilmem ben mi büyüttüm kafamda ama olumsuz bir tekrar tüp bebektense beklemeyi tercih ediyorum inş doğruyu yapıyoruz. Eşimi çocuğumuz olabileceğini ikna etmek tam 1 yılımı aldı cnm tercihi ona bırakma bence

Ben bir kere tüp bebek denedim, bir dahada denemem. Yazık yani bizede. Deneme tahtasına döndük belki olur diye. Beni en zorlayan ilaçlar ve muayeneler olmuştu ki maddi boyutunu hiç saymıyorum. Hala borç ödüyoruz. Sürekli herkes sorun sanki bendeymiş gibi davranıp sürekli akıl veriyordu. Çok bubalmıştım tabi bir yandan iş güç yoğun şekilde devam ettiğş için belki. O arada birde 2 sene tüp bebekle bebek sahibi olmuş kuzenimiz kanserden öldü.meme kanseri ile başladı ve 3 ayda kaybettik.annem zaten ilaçların prospektüslerini okıyup yasaklamıştı bana tüp bebeği. Çoğunda 3 sene içinde kanser yapabilir eğer riskiniz vatsa diyor. E bizim sülalenin kadınlarının çoğu ya meme ya rahim kanserinden gitti.çocuk diye kendimi öldürmeye niyetim yok taki eşimin spermlerinin biraz olsun çocuk yapılabilecek spermlere benzediğini görene kadar.tüp bebek belki olur diyeyapılacak birşey değil bence. Şu anda eşimin değerleriyle tüp bebekte zor. Erkeğin spermleri sağlam olmayınca tüp bebekte olmuyor özellikle morfololoji %1 lerdeyse. Neden tutmadığının bilinmediği tüm tüp bebek denemelerinde bence olay spermin düzgün olmaması.

Sperm kalitesi yetmediği için gelişimi duran embriyolar nedeniyle bizim ilk tüp bebek denememiz transfer bile olamadan sonlandı..sayı ve hız da önemli ama en önemlisi morfoloji..bunlar düzelmeden tüp bebek denemek akıntıya karşı kürek çekmek gibi birşey..

Kızlar kesinlikle katılıyorum. Sürekli heryer aa sperm sayısı az hemen tüp bebek yapalım. Söylediğiniz travmaların hepsini yaşadım. Daha düğün borcumuz bitmeden tedavi paraları başladı hakkaten. Milyon tane etrafımda herşeyi normal olmasına rağmen çocuğu olmayan arkadaşım var. Kaan hoca yediklerinize dikkat edin dedi başka merkez aa hiç ilgisi yok gelin hemen tüp bebek yapalım dedi yemin ederm defalarca telefonumu aradılar ne Zaman geliyorsunuz diye. Çok masumane değil yani. Özellikle erkek faktörlü ise sorun ki sperm yumurtadan daha hızlı cvp veriyor birşeyleri düzeltmeden hemen tüp bebek çok doğru değil

merhaba..kendi sayfası üzerinden mail atınca cvp veriyomu.yani eşimin sperm testi sonuçlarını göndersem cvp verir mi acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…