Arkadaşlar eşi tese olan var mı acil cevaptabi hemen gelmiyor ama olsun yine de bilgi veriyor
gönder canım cevap geliyor
rica ederimolsun cvp veriyosa iyi...teşekkür ederim....
Ben bir kere tüp bebek denedim, bir dahada denemem. Yazık yani bizede. Deneme tahtasına döndük belki olur diye. Beni en zorlayan ilaçlar ve muayeneler olmuştu ki maddi boyutunu hiç saymıyorum. Hala borç ödüyoruz. Sürekli herkes sorun sanki bendeymiş gibi davranıp sürekli akıl veriyordu. Çok bubalmıştım tabi bir yandan iş güç yoğun şekilde devam ettiğş için belki. O arada birde 2 sene tüp bebekle bebek sahibi olmuş kuzenimiz kanserden öldü.meme kanseri ile başladı ve 3 ayda kaybettik.annem zaten ilaçların prospektüslerini okıyup yasaklamıştı bana tüp bebeği. Çoğunda 3 sene içinde kanser yapabilir eğer riskiniz vatsa diyor. E bizim sülalenin kadınlarının çoğu ya meme ya rahim kanserinden gitti.çocuk diye kendimi öldürmeye niyetim yok taki eşimin spermlerinin biraz olsun çocuk yapılabilecek spermlere benzediğini görene kadar.tüp bebek belki olur diyeyapılacak birşey değil bence. Şu anda eşimin değerleriyle tüp bebekte zor. Erkeğin spermleri sağlam olmayınca tüp bebekte olmuyor özellikle morfololoji %1 lerdeyse. Neden tutmadığının bilinmediği tüm tüp bebek denemelerinde bence olay spermin
anlattıklarıniza üzüldüm ki cok haklisiniz. biz de bekliyoruz iste. bugun yine mesgul çalıyordu kaan aydosun klinigi. daha randevu bile alamiyoruz. nasil olacak bu is bilmiyorum.
canım aynı durumdayız esım azosperm hormon kan degerlerı mukemmel kaan hocadan haber beklıyoruz moralımız sıfır tese amelıyatı yapıp sperm alıp dondurup sonra tup yapıyormus hormon kotu ıse ıgne tedavısı yapıyormus esımın moralı sıfır amelıyattan korkuyor napcaz bılmıyorum varıkosel amelıyatı oldu 2tup denedık olmadı moralımız sıfır dna hasar testı cıkmıyor azosperm olduqu ıcın bıtık haldeyız senı cok ıyı anlıyorum 11ınde kaan hocadan cevap gelcek sana haber verırımArkadaşlar merhaba bnm eşime azosperm teşhisi konuldu genetik ve hormonlarda bir sıkıntı yok tese ameliyatı öneriyor doktorlar ama ondada şansımız çok düşük. Bizim durumumuzda olup bi sonuç alan var mı lütfen yazın çok kötü durumdayız.
canım benım esımde azosperm genetık ve hormon sonucları kan degerlerı cok ıyı kaan hoca tese der dıye korkuyoruz 11ınde cevap gelcek sızın durumunuz nasıl tese olcak baska tedavısı yokmu?Bu ay olacak canim insallah olumlu olur da bizede emodex vermisti ameliyata kadar suan onu kullaniyor esim.Sizde bir gorusun doktorla
hamıle kalabıldınmı?Kaan bey yapıyor tese ameliyatını hrs de olduk bizde haziran 2015 de 5000 6000 civarı bide bulunursa dolduruluyor 500 TL de banka parası veriyorsun.bu hafta biz başladık tüp bebeğe Ömer beye gidiyoruz
kacıncı tupte bebegın oldu tedavını anlatırmısın canım benım esımde azosperm hoca tese dıycek tup dıycek bılıyorumBenim eşimde azospermi üç tese ameliyatı oldu üçüncü tedavimiz kaan beyin takipleriyle oldu şu anda üç yaşında bir kızım var Allah sizlerede nasip etsin inşallah sürekli dua ediyorum sizlere isteyen herkese versin Rabbim şimdi bizde altı aydır kaan beyde tedavideyiz Ekim adetimle dördüncü tüp bebeğe başlıyorum artık bizim için son tese. Olacak
ya o zaman nasil randevu alicaz? yazik degil mi bizeEvet bnde arıyorum hep meşgul bilerek teli açık bırakıyorlar çünkü akşam dokuz buçuk gibi aradım telesekreter bağlanıyor gündüz vakti hep meşgul olur mu yaa pesss
Doktora bi türlü ulaşamadım ama bizim büyük ihtimalle tese ve çok düşük bir şansımız var hatta bi doktor bize evlat edinin olmaz çocuğunuz dedicanım aynı durumdayız esım azosperm hormon kan degerlerı mukemmel kaan hocadan haber beklıyoruz moralımız sıfır tese amelıyatı yapıp sperm alıp dondurup sonra tup yapıyormus hormon kotu ıse ıgne tedavısı yapıyormus esımın moralı sıfır amelıyattan korkuyor napcaz bılmıyorum varıkosel amelıyatı oldu 2tup denedık olmadı moralımız sıfır dna hasar testı cıkmıyor azosperm olduqu ıcın bıtık haldeyız senı cok ıyı anlıyorum 11ınde kaan hocadan cevap gelcek sana haber verırım
Yasemen hanım durumu ayrıntılı anlatın lütfen çok kötü durumdayız eşinizin sperm tahlilinde sperm çıktı mı ya da nasıl oldukacıncı tupte bebegın oldu tedavını anlatırmısın canım benım esımde azosperm hoca tese dıycek tup dıycek bılıyorum
bızede sperm bankasına gıdın kıbrısa dedı baska dr.lar moralımız sıfır oldu azospermı duyunca ama tese olup tuple hamıle kalan arkadasları burda okuyunca moralım yerıne geldıDoktora bi türlü ulaşamadım ama bizim büyük ihtimalle tese ve çok düşük bir şansımız var hatta bi doktor bize evlat edinin olmaz çocuğunuz dedi
Mrblar butun teselerde sperm bulundumu canim. Allah evladini bagislasinBenim eşimde azospermi üç tese ameliyatı oldu üçüncü tedavimiz kaan beyin takipleriyle oldu şu anda üç yaşında bir kızım var Allah sizlerede nasip etsin inşallah sürekli dua ediyorum sizlere isteyen herkese versin Rabbim şimdi bizde altı aydır kaan beyde tedavideyiz Ekim adetimle dördüncü tüp bebeğe başlıyorum artık bizim için son tese. Olacak
Canım biz randevu aldık ama telde çok bekletiyorlar ondan hep meşgul bize Aralık ayına verdi randevuyuya o zaman nasil randevu alicaz? yazik degil mi bize
Ben randevu için aradığımda 81. de açıldı telefon ki rekor 186 falanmış. 1 de aramaya başladım 5 gibi ulaşabildim ancak. Oraya gittiğimde de gördüm ki sürekli açık ordaki hemşire sürekli konuşuyo yani 2 telle birden. Çok yoğun kasıtlı gibi gelmedi bana. Inşallah alabilirsiniz.ya o zaman nasil randevu alicaz? yazik degil mi bize
Bize tese demedi bile sadece 1 milyonun altında sayı.iğne tedavisi verdi hoca sperm dna paneli istedi. Umut oldun cnm bunları söylemekle tşk ederim..Benim eşimde azospermi üç tese ameliyatı oldu üçüncü tedavimiz kaan beyin takipleriyle oldu şu anda üç yaşında bir kızım var Allah sizlerede nasip etsin inşallah sürekli dua ediyorum sizlere isteyen herkese versin Rabbim şimdi bizde altı aydır kaan beyde tedavideyiz Ekim adetimle dördüncü tüp bebeğe başlıyorum artık bizim için son tese. Olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?