Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hocanın hemşiresi kıymet hanımdı galiba. Telefon hiç susmuyor ve kadın sürekli telefona cvp veriyor kasıtlı değil bence inanılmaz derecede sürekli tüp bebek yaptırıp olumsuz sonuç alıp hocayı bulup arayan randevu isteyen var bizim gibi..

O zaman bi tane daha sekreter alsınlar canım öldük ara ara yani işimizi bırakıp durmadan arıyoruz bu kadar da olmaz

O zaman bi tane daha sekreter alsınlar canım öldük ara ara yani işimizi bırakıp durmadan arıyoruz bu kadar da olmaz
canım benım bende senın gıbı dusunuyorum tek sekreter yetmıyor bende gıttıqımde telefonlar hıc susmadı okadar cok dunyanın heryerınden qelen arayan var sok olmustuk hep bızım gıbı tup yaptırıp olmayanlar hocayı buluyor umarım bızede sıfa olur

Arkadaşlar biz de tedaviye başlıcaz allahın izniyle, kaan hocadan randevu almayı düşünüyoruz. Gördüğüm kadarıyla başarılı bir doktor sanırım, çok mu geç veriyor randevuyu, Kaan hocayla ilgili öneriniz var mı şöyle yap ya da böyle yap gibisinden?

Canım biz randevu aldık ama telde çok bekletiyorlar ondan hep meşgul bize Aralık ayına verdi randevuyu

kizlar biz de alabildik simdi eşim almis. aralik ayina vermisler. ama tam tarih bello degil. oncelik sirasina gore aliyorlarmis. sizin de oyle mi oldu?

canım sureklı araman lazım 3ay sonrasına randevu alırsın once muayne edıyor sonra tedavıye baslıyor dna hasar testı ıstıyor bız cok memnunuz esım azosperm 6aydır tedavı oluyor sımdı cevap beklıyoruz belkı tese ardından tup bebek olabılırız zaten 2basarısız tup demem oldu sonra kaan hocayı buldum cok mukemmel bır dr. cok bılqılı paracı deqıl adam qıbı adam soru sor hazırlıklı gıt her soruya cevap verıyor gorduqum en ıyı dr.

Canım biz randevu aldık ama telde çok bekletiyorlar ondan hep meşgul bize Aralık ayına verdi randevuyu
Ben dun ordaydim inanin sekreterin yerine ben yoruldum sadece bir degil 3 telefon birden caliyor, biri susuyor digeri caliyor. Esim soka girdi..evet aralik ayina verdigi cok hasta oldu dun.

evet aynen aralık ayının sonuna alabildik randevuyu. taaaa 6buçukta ulaşabildim. allah yardımcıları olsun valla. biz de aynen birkaç ay tedavi ve mikrotese ile tüp bebek yoluna gidicez çok büyük ihtimalle çünkü sperm sayımız sıfır. allah hepimizin yardımcı olsun. çok teşekkür ederim cevabın için.

Peki Kaan hocanın verdiği tedaviyle sperm sayısı artan veya hiç yokken sperm gören oldu mu acaba ???

Evet yaaa hiç öyle bir cevap gelmiyor azosperm olup sperm çıkan var mıııı lütfen cevap verin

kızlar hiç spermi çıkmayan insandan sperm çıkması çok kolay bir şey değil yani sanmıyorum sperm sayısı sıfır insandan sperm çıkışı olsun. Mutlaka vardır çıkış sağlanan insanlar ama az sayıda olduğunu tahmin ediyorum. Bizim de sıfır çıkışımız, randevumuza gitmeyi bekliyoruz şu an. Bizim gibi insanlar için mikrotese ile sperm bulunması ve tüpbebek en olası yöntem gibime geliyor. en azından benim dualarım sperm bulunması yönünde.

bende senle aynı seyı dusunuyorum kaan hocadan haber beklıyoruz ama buyuk ıhtımal tese sonra tup dıycek bızede

tekrar dene tup bebek ben ıkı kere denedım olmadı ama vazgecmedım esım buyuk ıhtımal tese olcak ve tekrar tup denıycem

daha önceki tüp bebeklerde de eşiniz tese olmuş muydu yoksa ilk kez mi olucak. yani tese olmadan spermi nasıl elde ettiklerini merak ettim. sperm çıkışı vardı sanırım.

daha önceki tüp bebeklerde de eşiniz tese olmuş muydu yoksa ilk kez mi olucak. yani tese olmadan spermi nasıl elde ettiklerini merak ettim. sperm çıkışı vardı sanırım.
esım varıkosel amelıyatı oldu sonra tup bebek denedık tese hıc olmadı esım ama azosperm teshısı yenı kondu tese olur dıye dusunuyoruz

esım varıkosel amelıyatı oldu sonra tup bebek denedık tese hıc olmadı esım ama azosperm teshısı yenı kondu tese olur dıye dusunuyoruz

anladım canım. bize de aynı teşhis kondu. biz yaşadığımız yerde bir ürologa gittik direkt tese dedi. bir de kaan hocaya görüneceğiz. aralık ayında randevumuz. o da muhtemelen aynı şeyi söyleyecek ama işi bilenle hareket etmek daha güvenilir geliyor.

Kızlar dna hasarı Nasıl yapılıyor cahilliğime verin bizim elimizde sadece azosprem yazan bir kağıt var sadece o yazıyor yol gösterin ne yapmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…