Kaan hocanın özel mail adresi yok oyle.nette isim soyismini aratirsan web sitesi çıkıyo soru sor bölümden yazıyorsunkaan hocanın mail adresini veririmisinin
canım bir keresinde bana da öyle olmustu.Dr bey sanırım yoğunluktan atladı.Tekrar at
Tahlil form gondermek için o illa tahlil sonuç istiyor siz tahlil gondermeden muayene için istiyorsanız o sitede sanırım numarasi vardı muayenehanesininordan gördümde tahlil sonuç yazıyo boş mesaj nasıl gönderilir bilemedim.
Sizin ki azosperm miydiMerhaba Arkadaslar sperm dna hasar sonucumuz temmuz ayinda %30 idi. 2 ay gunasiri klomen ve gunde 2 emodex kullanarak eyluldeki sonucumuz %20. Cok şükür düşüş olmus. Bugun adetimin 3.günü. sizce bu ay korunmayı bırakmalımıyız?
Napsam bilemedim yardımcı olur musunuz?
Yok bizim sperm dna hasarı %30 çıkmıştı.Sizin ki azosperm miydi
Hmmm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda bir an önce bebeğinize kavuşunYok bizim sperm dna hasarı %30 çıkmıştı.
Sperm dna hasarı vardı.
yok cnm çatalla yıkanmış kuru incire delikler açıp bir kavanozun 3 de biri kadar zeytinyağının icine atiyorum.her gün bir tane alıp eşim yiyor.yeni bir tane her gün ekleniyor.aynı zaytinyağı 2 aydır kullanıyoruz.bu sperm sayısını süper yapıyor.kadınlar için üzüm çekirdeği kapsül 1 tane al cnm.eşin de alsın.bak her şeye iyi cilt için de birebir.Masallah baya düzelmiş.bizim de duzeldi cok şükür ama morfoloji 0 dan 2 ye cikabildi daha.biz haftada 3 aksam iyne, isirgan otu cayi ve progseed türü bi icecek kullandik.bi de keciboynuzu tozu.
Su zeytinyaginda incir kadinlara da cok yararliymis.onu nasil yapiyosun Canim? İnciri parcaliyo musun butun mu atiyosun?
canım hareketlilik az bu da spermin yumurtaya gidisini engeller.aşağida yazdığim incir olahini birer tane sen de eşin de yesin hareketlilige birebir.sperm sayiniz iyi ama keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı sabah aksam icir.aksamlari da bir iki keciboynuzunu 1.5 bardak suda 3 dak kaynat her aksam icin bak nasıl tavan yapar.isirgan otu kapsülü ve çorekotu kapsulu arı sütü kapsulu al sabah aksam icain esin bu da morfoloji ve varsa dna hasarı icın balen afye markalar var eczane ve lokman hekimlerde.Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirmisin bilmiyorum ama bi fikri olan soylerse memnun kalirim
Sperm sayisi 20milyon/cm3
Toplam hareket %20
İleri hareket %5
Miktar 1cc
Eşim doktora gösterdi normal yolla olur demiş ama 2senedir deniyoruz.bendede bi sorun olmadığını soyluyo doktrlr
bir de doktor degilim ama wndol sabah tok karna trendal aksam 1 tane al.aile hekimleri yaziyor kadınlara bile yazilir.endol iltihap varsa alıyor trendal dolasıma iyi geldiğinden hızı artırır.doktoruna sor ve al cnm.canım hareketlilik az bu da spermin yumurtaya gidisini engeller.aşağida yazdığim incir olahini birer tane sen de eşin de yesin hareketlilige birebir.sperm sayiniz iyi ama keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı sabah aksam icir.aksamlari da bir iki keciboynuzunu 1.5 bardak suda 3 dak kaynat her aksam icin bak nasıl tavan yapar.isirgan otu kapsülü ve çorekotu kapsulu arı sütü kapsulu al sabah aksam icain esin bu da morfoloji ve varsa dna hasarı icın balen afye markalar var eczane ve lokman hekimlerde.
Merhaba inciri bicakla 2-3 yerinden çizin zeytinyaginda 1 gun bekletin; zeytinyagini 15 günde yenileyin.Masallah baya düzelmiş.bizim de duzeldi cok şükür ama morfoloji 0 dan 2 ye cikabildi daha.biz haftada 3 aksam iyne, isirgan otu cayi ve progseed türü bi icecek kullandik.bi de keciboynuzu tozu.
Su zeytinyaginda incir kadinlara da cok yararliymis.onu nasil yapiyosun Canim? İnciri parcaliyo musun butun mu atiyosun?
Çok teşekkür ederim.doktor dogal yolla olcagini.söylemiş ama olmadı.keci boynuzunu cok denedi ama soylediklerine bakcam yine.çok sagolcanım hareketlilik az bu da spermin yumurtaya gidisini engeller.aşağida yazdığim incir olahini birer tane sen de eşin de yesin hareketlilige birebir.sperm sayiniz iyi ama keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı sabah aksam icir.aksamlari da bir iki keciboynuzunu 1.5 bardak suda 3 dak kaynat her aksam icin bak nasıl tavan yapar.isirgan otu kapsülü ve çorekotu kapsulu arı sütü kapsulu al sabah aksam icain esin bu da morfoloji ve varsa dna hasarı icın balen afye markalar var eczane ve lokman hekimlerde.
canım endol ve trendal eşin alacak.erkek için yani benim eşim alıyor, doktor kadınlara da yazabiliyor ama karışıklık olmasın.Çok teşekkür ederim.doktor dogal yolla olcagini.söylemiş ama olmadı.keci boynuzunu cok denedi ama soylediklerine bakcam yine.çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?