Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ordan gördümde tahlil sonuç yazıyo boş mesaj nasıl gönderilir bilemedim.

Merhaba Arkadaslar sperm dna hasar sonucumuz temmuz ayinda %30 idi. 2 ay gunasiri klomen ve gunde 2 emodex kullanarak eyluldeki sonucumuz %20. Cok şükür düşüş olmus. Bugun adetimin 3.günü. sizce bu ay korunmayı bırakmalımıyız?

Napsam bilemedim yardımcı olur musunuz?

Sizin ki azosperm miydi

merhaba herkese, daha önce de yazmıştım 1 Haziran 2016 da yaptığımız tahlilde eşimin sperm sayısı 1 milyon idi morfoloji %1 idi, dna hasarımız da %90 idi. O zamandan beri eşim takviyeler kullanıyor. Son durumda sonuçları epey iyileşmiş.Sayımız toplamda 27 milyon olmuş ml de 14 milyon.hareketlilik %55. Morfoloji %4 olmuş.dna hasarına baktırmadım.İnşallah normal yolla biz de yavrumuza kavuşuruz. Karaciğer enzimlere de baktırdım sorun yok çok şükür. Ümitsiz olanlara değeri düşük olanlara umut olsun. Eşim neler mi içti.
1-sabah akşam proxeed pus
2-sabahları aç karna yarım klomen
3-her sabah endol akşam trenstal
4-her sabah zeytinyağında beklemiş bir incir
5- sabah akşam 1 kaşık organik keçiboynuzu özü
6-son 3 haftadır her akşam keçiboynuzu kürü bir bardak
7-sabah akşam (balen afye gibi markalardan) 1 arısütü kapsül
8-her sabah akşam 1 ısırgan otu kapsül
9-her akşam iki günde bir çinko tablet
10-akşamları c vitamini tableti, balen in tribulus kapsülü dönüşümlü gibi, şu sıralar balenin çörekotu ve tribulus kapsülü sabah akşam
11-her akşam 1 tane q enzim q10
12-her sabah 400mg lık 1 evicap e vitamini
13-morfoloji için akşamları veya sabah akşam balen afye gibi markalardan üzüm çekirdeği kapsülü (içinde pcynogenol var)
14-bir ara con vitex kullandı, sonra L-arginin 500mg tablet o bitince şimdi de balenin arginin içeren for men kullanıyor sabah akşam.
15-et yedi ama haftada bir gibi malum kurban bayramı da geçti.özellikle balık tavuk sebze yemekleri, gazlı içeceği azalttı.

özellikle balık tavuk sebze yemekleri yedi, humus aldık yaptık arada, haftada bir nohut yemeği. macunların tadından yiyemediğinden ben hep kapsül aldım.onları ilaç gibi alabiliyor çünkü.

özellikle balık tavuk sebze yemekleri yedi, humus aldık yaptık arada, haftada bir nohut yemeği. macunların tadından yiyemediğinden ben hep kapsül aldım.onları ilaç gibi alabiliyor çünkü.

Masallah baya düzelmiş.bizim de duzeldi cok şükür ama morfoloji 0 dan 2 ye cikabildi daha.biz haftada 3 aksam iyne, isirgan otu cayi ve progseed türü bi icecek kullandik.bi de keciboynuzu tozu.
Su zeytinyaginda incir kadinlara da cok yararliymis.onu nasil yapiyosun Canim? İnciri parcaliyo musun butun mu atiyosun?

Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirmisin bilmiyorum ama bi fikri olan soylerse memnun kalirim
Sperm sayisi 20milyon/cm3
Toplam hareket %20
İleri hareket %5
Miktar 1cc
Eşim doktora gösterdi normal yolla olur demiş ama 2senedir deniyoruz.bendede bi sorun olmadığını soyluyo doktrlr

yok cnm çatalla yıkanmış kuru incire delikler açıp bir kavanozun 3 de biri kadar zeytinyağının icine atiyorum.her gün bir tane alıp eşim yiyor.yeni bir tane her gün ekleniyor.aynı zaytinyağı 2 aydır kullanıyoruz.bu sperm sayısını süper yapıyor.kadınlar için üzüm çekirdeği kapsül 1 tane al cnm.eşin de alsın.bak her şeye iyi cilt için de birebir.

canım hareketlilik az bu da spermin yumurtaya gidisini engeller.aşağida yazdığim incir olahini birer tane sen de eşin de yesin hareketlilige birebir.sperm sayiniz iyi ama keçiboynuzu özü bir yemek kaşığı sabah aksam icir.aksamlari da bir iki keciboynuzunu 1.5 bardak suda 3 dak kaynat her aksam icin bak nasıl tavan yapar.isirgan otu kapsülü ve çorekotu kapsulu arı sütü kapsulu al sabah aksam icain esin bu da morfoloji ve varsa dna hasarı icın balen afye markalar var eczane ve lokman hekimlerde.

bir de doktor degilim ama wndol sabah tok karna trendal aksam 1 tane al.aile hekimleri yaziyor kadınlara bile yazilir.endol iltihap varsa alıyor trendal dolasıma iyi geldiğinden hızı artırır.doktoruna sor ve al cnm.

Merhaba inciri bicakla 2-3 yerinden çizin zeytinyaginda 1 gun bekletin; zeytinyagini 15 günde yenileyin.

Çok teşekkür ederim.doktor dogal yolla olcagini.söylemiş ama olmadı.keci boynuzunu cok denedi ama soylediklerine bakcam yine.çok sagol

Çok teşekkür ederim.doktor dogal yolla olcagini.söylemiş ama olmadı.keci boynuzunu cok denedi ama soylediklerine bakcam yine.çok sagol
canım endol ve trendal eşin alacak.erkek için yani benim eşim alıyor, doktor kadınlara da yazabiliyor ama karışıklık olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…