- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Ilac ama bunlar dimi canm eşime doktor 3ay kullanca bi ilac yazmis ama elimize gecmedi daha.onunla birlikte bisey yapmasin.bide cnm eşine faydasi oldumucanım endol ve trendal eşin alacak.erkek için yani benim eşim alıyor, doktor kadınlara da yazabiliyor ama karışıklık olmasın.
Insallah canm insallah olur.sagolasin Rabbim herkese nasip etsin siz ugrasiyomusunuz hala yoksa varmi sizn canmilaç canım endol ağrı kesici gibi ama lökosit vs. gibi bir iltihap durumunu engellemek için sabahları tok karna 1 tane. trendal de akşamları 1 tane. sıkıntı olacağını sanmam aile hekimine de sor. hareketlilik için trendal ama incir de hareketlilik sağlıyor. bir de keçiboynuzu kürü de hareketliliğe iyi.sizin normal yolla olur bence de değerleriniz iyi ama takviye yapın.
Canım dosya bölümünden tahlil sonucunu ekle açıklamaya da sormak İstediklerinizi yazın okunur oylekızlar meraba.ben ılk kez yazıyorum.rabbım hepımızın yardımcısı olsun.sıze sorum olacaktı kaan hocaya sıtesınden sonucları gondercem ılk kez ıletısıme gırcem cunku randevum ocak ayında beklemek ıstemıorum.sıtesındekı semen analızı formuyla sonuctakı degerlerın ısımlerı farklı oyuzden anlamadım orayı doldurmasam dırek resım atsam olurmu yardım edın.
Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin canm.sayısı kaçtı pekikızlar ben 3 aylık hamileyim, 8 aylık evliyim, evlenmeden önce eşimde varikosel olduğunu biliyordum demişti. vede sol taraflı varikosel olduğu halde gebe kaldım. bizde şaşırdık. Allahım yüzümüzü güldürdü, bütün herkesin yüzünüde güldürsün.
eşimin sperm test sonuçları
ileri hızlı %30
yavaş ileri hareketli %15
yerinde hareketli %10
hareketsiz %45
amin canım.Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin canm.sayısı kaçtı peki
Sayısı güzelmiş cnm.hızı flnda iyi bildiğim kadarıyla.bizimki 20 milyn bakalim kısmetamin canım.
sperm sayısı 200 milyon
ileri hızlı %30
ileri yavaş %15
yerinde%10
hareketsiz %45
Bizde de DNA hasarı normal çıktı. Aynı testleri bizde yaptıracağız merak ediyorum ne kadar ve kaç günde sonuç çıkıyor birde perhizli mi gitmek gerekiyor acaba? Daha önce yaptıranlar varsa Paylaşırsanız sevinirim.kızlar meraba.kaan hocaya maıl attım hasar duzelmıs dedı bu durumda ıkıncı basamaga gecelım dedı.spermlerde enfeksıyon olup olmadıgına bakacaz Sperm Kültürü (Standart kültür + Klamidya + Üreoplazma + Gonore de içerecek) bu testı yaptrın randevu alın gelın dedı..aranızda yaptıran varmı..kac gune cıkıyo sonuclar.fıyatını falanda bılen varmı...
Ankara'da mısınız yoksa şehir dışından mı geleceksiniz?Merhabalar ben yeni katıldım aranıza eşimde sperm azlığı var vücut üretmiyor dedi Dr kaan aydos a bizde gidecez Şubat a verdiler randevuyu yani bu da bizim için geç bir zaman hangi testleri istiyorlar görüşmeye giderken hazır bir şekilde gidelim yardimci olursaniz sevinirim
Ankarada oturuyorum testleri hangi hastaneden istiyorAnkara'da mısınız yoksa şehir dışından mı geleceksiniz?
Bizi bazı testler için genarta bazı testler içinde düzen labaratuarına yönlendirdi. Kendisiyle görüşmeden herhangi bir test yaptırmayın bence. İlk muayenenizde daha önce yapılan semen testiniz varsa onu götürün inceleyip yönlendiriyor. Diğer testler için de ankaradaymışsınız ya acele etmeyin bence.Ankarada oturuyorum testleri hangi hastaneden istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?