Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar düzendeki testlerin fiyatları hakkında bi bilginiz var mı bi de Kaan hocanın myayene ücretiyle ilgili

y delesyon normal dendi karyotip çıkmadı henüz ama eşimin hormon değerleri normal aralıkta değil onun için uğraşıyoruz
Ama y delesyon çok önemliymiş canım. Süper onda sorun yoksa.
Hepimiz aynı durumdayız inşallah başarıyla atlatırız bu durumları. Valla çok üzgünüm ama bu süreçten geçmek kaderimizde varmış :-(

bilmiyorumki canım ya inşallah iyi olur her seferinde spermiogramda sıfırları görmeye alıştık ama gerçekten çok zor İnşallah hepimizin yüzü güler.

Merhaba arkadaşlar bizde azospermi sorunu var fsh çok yüksek 7 aydır kaan beyde tedavideyiz kısmette Ekim'de başlıyoruz tüp bebeğe. Dördüncü denemem ve dördüncü tese olacak hayırlısı bakalım neler olacak. 2012 yılında kaan beyde tedavi oldum bir kızım oldu Allah sizlerede nasip etsin inşallah

Insallah en kisa zamanda Bebeğinize kavusursunuz

Canim hrs ye gittiniz mi

Tup bebegi nerde yapacaksiniz canim

iyi akşamlarrrrr.ben kaan hocaya eşimin sonuçlarını mail attım ama dönmedi..üstelik 24 ünde dönüş yapılacaktır diye mail gelmesine rağmen???

arkadaşlar kaan hoca hastanedemi çalışıyo yoksa özel mi yıllar önce tedavi olduk ama baya zaman geçti sizce azospermi ve klinifelter durumunda nasıl bir doktor birde muayene ücretleri ne kadar yardımcı olursanız sevinirim

kaan hocaya biz hastanede muayene olmuştuk şuan özelden mi muayene ediyo aceba kızlar işler nasıl yürüyor biraz yardımcı olurmusunuz

Canım sadece bildiğimi söyleyeyim sekreteriyle görüştüm bize doktorla görüşmek 450 tl dedi yani muayene ücreti ama diğer ücretleri bilmiyorum bize Aralık ayına randevu verdi. Ama azosperm konusunda çok iyi bir doktor olduğunu duyduk.

canım biz önceden hastanede muayene olmuştuk ücreti hatırlamıyorum aceba artık hastanede calışmıyormudur

kapasite sizin bu konu ile ilgili bilginiz var galiba kaan hoca tahlillleri falan nerde yaptırıyor aceba bilgilendirirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…