kısa sürede çok fazla düşmüş şimdi kaan hoca fsh ınız dengeye getirmeyemi çalışıyoChoriomon 5000 unite haftada 3 gun daha 6 hafta oldu bu 4 haftanin sonucuydu evet baya dusmus kaan hoca cok iyi dedi tedaviye yanit veriyo demektir dedi ama ek olrak hap vercekmis bugun yarin mail bekliyorum hocadan
hayır canım ameliyat demediler eşim çocukken ameliyat geçirmiş çünkü şu an için zararı yok demiş eşimegünaydın önceliklebiz 1,5 yıllık evliyiz.1 yıldır korunmuyoruz . Aslında şanslıyız sanırım Kaan Hocayı bulmakta.Eşinin inmemiş testisi için bi ameliyat dedi mi hoca size acaba yoksa öle tedaviyemi başladı biz bunu çok merak ediyoruz
bilmiyorum canım ama belki bilen arkadaşlar vardır ne olacaktı faks numarasıGunaydin kizlar kaan hocanin muaynanesinin fax numarasini bilen var
MELEKimm canim sizinle sorunlarimiz benziyor. Esim de kucukken inmemis testis ameliyati gecirmis sperm sayimiz da cok az sanirim fark sizin FSH dusukmus bizim yüksek.insallah Kaan Hocanin tedavisi sonucunda bizim degerler de dogal gebelik olusumuna uygun sekilde yukselir..hayır canım ameliyat demediler eşim çogeçirmişmeliyat geçirmiş çünkü şu an için zararı yok demiş eşime
evet bu şekilde tedaviye başladı
siz daha yeniymişsiniz umarım çok fazla zaman geçmeden sonuç alırsınız
Canim tahlil sonuclarini yolladim hocaya ayin 8 geri donulcek diye mail geldi hala bi haber yok kendisindenbilmiyorum canım ama belki bilen arkadaşlar vardır ne olacaktı faks numarası
Sizin demi dusuk ne verdi hoca ilac olarak nekadar oldu igneye baslayali cok soru sordum demikısa sürede çok fazla düşmüş şimdi kaan hoca fsh ınız dengeye getirmeyemi çalışıyo
bizimde düşüktü inş kısa zamanda dengeye gelir
kaan aydos sayfasındaki üyeliğinden girip bak bazen mailde görünmüyorCanim tahlil sonuclarini yolladim hocaya ayin 8 geri donulcek diye mail geldi hala bi haber yok kendisinden
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun ..Benim eşimde 10 yaşında ameliyat olmuş ama testis inmemiş inmediği gibi ulturasonda da çıkmadı şimdi.Bizim aklımızı Allah bilio çocuktan öte kansere falan çevirir diye korkuyoruz. Ama söylediklerin bi nebze su serpti bizim gibi olan birileri var diyorum.hayır canım ameliyat demediler eşim çocukken ameliyat geçirmiş çünkü şu an için zararı yok demiş eşime
evet bu şekilde tedaviye başladı
siz daha yeniymişsiniz umarım çok fazla zaman geçmeden sonuç alırsınız
evet canım sorunlar hemen hemen aynı inş sonuçlarımızda pozitif olur seviniriz çok uzun sürmedenMELEKimm canim sizinle sorunlarimiz benziyor. Esim de kucukken inmemis testis ameliyati gecirmis sperm sayimiz da cok az sanirim fark sizin FSH dusukmus bizim yüksek.insallah Kaan Hocanin tedavisi sonucunda bizim degerler de dogal gebelik olusumuna uygun sekilde yukselir..
geldimi sonuçlarınız bende gönderdim geçen günü banada ayın 8 de gelicek cevap dendi ve cevabımız geldi o günCanim tahlil sonuclarini yolladim hocaya ayin 8 geri donulcek diye mail geldi hala bi haber yok kendisinden
evet arkadaşım bizimde düşük 1.89 gelmişti bir ay oldu tedaviye başlayalı yeni bi test yaptırmadık menagon iğne kullanıyor eşim ve prooxede başlayın dedi sorabilirsin canım hepimizn sorunu aynı paylaştıkça yeni şeyler öğreniyoruzSizin demi dusuk ne verdi hoca ilac olarak nekadar oldu igneye baslayali cok soru sordum demi
bizim durumumuzda olan bir sürü kişi var burada okudukça öğrenirsin Allah korusun inş kötüye çevirmezİnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun ..Benim eşimde 10 yaşında ameliyat olmuş ama testis inmemiş inmediği gibi ulturasonda da çıkmadı şimdi.Bizim aklımızı Allah bilio çocuktan öte kansere falan çevirir diye korkuyoruz. Ama söylediklerin bi nebze su serpti bizim gibi olan birileri var diyorum.
Yokk canim yaaa hala bi haber yok bende cok meraktayimgeldimi sonuçlarınız bende gönderdim geçen günü banada ayın 8 de gelicek cevap dendi ve cevabımız geldi o gün
evet arkadaşım bizimde düşük 1.89 gelmişti bir ay oldu tedaviye başlayalı yeni bi test yaptırmadık menagon iğne kullanıyor eşim ve prooxede başlayın dedi sorabilirsin canım hepimizn sorunu aynı paylaştıkça yeni şeyler öğreniyoruz
çağlacansu nasılsın canımYokk canim yaaa hala bi haber yok bende cok meraktayim
biz sperm fish testi yaptırdık bir hafta içinde çıktı bilmiyorum canım dna hasar testi kaç günde çıkıyoArkadaşlar Sperm dna testi kacgunde çıkıyor acaba
Evet geldi sukur igneyi haftada 3 dü 2 düstü bide hap verdi bakalimçağlacansu nasılsın canımcevabınız geldimi bende merak ettim
Sen nasilsin canim sizin durum nasil?Evet geldi sukur igneyi haftada 3 dü 2 düstü bide hap verdi bakalim
Evet geldi sukur igneyi haftada 3 dü 2 düstü bide hap verdi bakalim
sevindim canım inş herşey daha iyi olur biz henüz tedavinin birinci ayındayız bi kan testi veriri eşim bakalım inş fayda eder iğneler siz iğneleri kendinizmi alıyosunuzSen nasilsin canim sizin durum nasil?
İnsallah canim aminnn bizde yeni basladik tedaviye 6 hafta oldu hapi daha alamadik malum yurtdisindayiz bizede klomen verdi hergun bitanesevindim canım inş herşey daha iyi olur biz henüz tedavinin birinci ayındayız bi kan testi veriri eşim bakalım inş fayda eder iğneler siz iğneleri kendinizmi alıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?