Canm insallah ama peruda tedavideyken yapiln ayrintili denilen testte hic hucre cikmamisti spermatid yada baska hucre. Ignelerle cikmaya basladi az da olsa spermatosit Cikmsti. Ama biz orda tedaviyi biraktik.
Canim igneler yan etki yapti.. urolog ta tedavi gorelim istedik aslindaAaaa niyekii madem ilerlemissiniiz neden biraktinizkii
Canim igneler yan etki yapti.. urolog ta tedavi gorelim istedik aslinda
Insallah canim karar verme asamasindayiz aslinda mufit hoca veya kaan hoca artik..rabbim hangi dr daysa sifasi oraya yonlendrir insallah hepimiziAnladmm o zaman baska tabiii ama dogru kisidesiniz bence kaan hocanin internet sayfasindada basarilarini okuyabilirsiinn bircok hastasini iyimestermiis cokda güveen veriyoo ama siz bu kadar ilerlemisseniz kaan hocadan insh bi an önce sonuc alirsiniizz
Insallah canim karar verme asamasindayiz aslinda mufit hoca veya kaan hoca artik..rabbim hangi dr daysa sifasi oraya yonlendrir insallah hepimizi
canım üstteki otomatik msj ama altta yazdığı değil.gecmiş olsunBende kaan hocaya mail attim esimn fsh si en son testte 9.88 cikmis. Hoca mailime cvp vermis. Otomatik mail degil.dir degil mi bu kizlar .
mail aynen soyle
Sizde FSH hormonu yüksek gelmiş. Bu durumda sorun, testislerde sperm üretiminde bozukluk olması. Tedavi ile sperm elde edilip, çocuk sahibi olmak mümkün. Ama mutlaka tüp bebek gerekir.
Bunun için önce menide ya da testislerde olgun ve canlı sperm hücresi bulunmalı. Bu olmazsa, erken evre sperm kök hücreleri kullanılır. Ama hücreler ne kadar az olgunlaşırlarsa, bunların tüp bebek başarıları da düşer. O nedenle ben önce tedavi ile bu spermleri olgunlaştırmayı ve daha sonra tüp bebek yapmayı öneriyorum.
Sizin durumunuzdaki olguların yaklaşık üçte birinde, uzun tedaviye girmeksizin testislerde az da olsa olgun sperm hücresi bulunabilir. O nedenle önce bunları elde etmeye çalışır, olmazsa uzun bir tedaviye geçeriz.
Tedavi protokolümü
<http://www.kaanaydos.com.tr/azoospermi_guncel.html>
<http://www.kaanaydos.com.tr/testikuler-azoospermi-tedavi-semasi.html>
Size Endol ve Sudafed tedavisi başlayalım.
Endol kapsül: Sabahları tok karnınıza 1 tane alınır.
Sudafed 60 mg tablet: Sabah akşam birer tane, tok karnınıza alınırlar.
Bu ilaçlar, sperm çıkışını engelleyebilecek bir inflamasyon (yangı) veya iltihap varsa bunu azaltıyor ve yarı kapalı durumda olan sperm kanalları varsa onların açılmasına yardımcı oluyor. Böylelikle sperm çıkışı sağlayabiliyor. Daha önce sizinle benzer durumda olup da bu ilaçlarla sperm çıkışı olan hastalrımız oldu. Lütfen ilaçları dediğim şekilde kullanın ve tam iki hafta sonra da normal spermiyogram tahlili yaptırıp buradan bana yazın. Onun sonucuna göre konuşuruz.
Spermiyogramı yollarken size TESE ameliyatı yapılıp yapılmadığını ve sonucunu da yazarsanız memnun olurum
Saygılarımla.
canım kaan hocanın sayfasına üye olup öyle mi bakabiliyoruz?Anladmm o zaman baska tabiii ama dogru kisidesiniz bence kaan hocanin internet sayfasindada basarilarini okuyabilirsiinn bircok hastasini iyimestermiis cokda güveen veriyoo ama siz bu kadar ilerlemisseniz kaan hocadan insh bi an önce sonuc alirsiniizz
canım kaan hocanın sayfasına üye olup öyle mi bakabiliyoruz?
Merhaba MELEKiim evet FSHimiz yüksek biliyorum.Esimin durumunu ilk farkettigimizde Prof.ürologda yaptirdigimiz testler sonucu degeri..o zaman malesef ki hoca tedavi onermedi bizi ve yapacak birsey yok diyerek tüp bebek tedavisine yonlendirdi..inşallah tedavisi vardır..Kadinda FSH değerinin dusurulebildigini biliyorum..[/QUOTE]MerhabaTE="MELEKiim, post: 39269646, member: 345697"]arkadaşım fsh değeriniz çok yüksek
bende okuyorum sürekli kaan hocanın sayfasında hasta hikayelerini ve umudum artıyoAnladmm o zaman baska tabiii ama dogru kisidesiniz bence kaan hocanin internet sayfasindada basarilarini okuyabilirsiinn bircok hastasini iyimestermiis cokda güveen veriyoo ama siz bu kadar ilerlemisseniz kaan hocadan insh bi an önce sonuc alirsiniizz
Merhaba MELEKiim evet FSHimiz yüksek biliyorum.Esimin durumunu ilk farkettigimizde Prof.ürologda yaptirdigimiz testler sonucu degeri..o zaman malesef ki hoca tedavi onermedi bizi ve yapacak birsey yok diyerek tüp bebek tedavisine yonlendirdi..inşallah tedavisi vardır..Kadinda FSH değerinin dusurulebildigini biliyorum..
Aynen hasta sonuçları çok umut verici..insallah Allahim tez zamanda bize de nasip eder..MELEsonuçlarıost: 39301987 .!.:bende okuyorum sürekli kaan hocanın sayfasında hasta hikayelerini ve umudum artıyo
hiç umut olmayan hastalarda bile sonuç alınmış inş birgün bizlerede nasip olur
ayy çok sevindim benim eşimin fshı ilk ay 1.95ti ve 2 aydır 27 ve 28 bi türlü düşmüyo ilk ay azospermden 2milyona çıktık şimdi yine sıfır oldu sonuç fsh üretimi etkiliyo darısı bizeiyi aksamlar kizlar bizde ilk kan tahlilinin sonuclarini aldik 1 ay dolunca hocayla telde gorustuk fsh igneye baslamadan 24 tü simdi 0.4 olmus LH 6.01 di simdi o.6 hoca cok iyi dedi tedaviye yanit veriyor dedi
Slm canim insallah nezamandir tedavi goruyor esin siz neler kullaniyonuz .2 milyon derken esinde sperm var ozamanayy çok sevindim benim eşimin fshı ilk ay 1.95ti ve 2 aydır 27 ve 28 bi türlü düşmüyo ilk ay azospermden 2milyona çıktık şimdi yine sıfır oldu sonuç fsh üretimi etkiliyo darısı bize
3 aydır tedavi görüyor azosperm ama ilk ay fsh düşünce sperm 2 milyon oldu fakat kaan hoca bu sizin için sevindirici ama önemli olan dayanıklı ve kalıcı sperm olması dedi chioromon iğne ve klomen kullanıyor bu ay fısh boyama testi yapılacak sonuca 10 gün kaldı ilk microtesede 30 tane sperm hücresi bulundu fakat morfoloji bozuktu tüp bebek başarısız sonuçlandı eşime sigarayı bırakmasını söyledi fakat başaramadı bundan dolayıda çok kızgınım hayırlısı olur inşallahSlm canim insallah nezamandir tedavi goruyor esin siz neler kullaniyonuz .2 milyon derken esinde sperm var ozaman
Meraba cnm kullandiginiz ilaçlardan sonra mı 2milyon olmuştu mikro tesede de iyi bulunmuş maşallah hayırlısı olsun inşallah iyi sonuç alırsın sende ve bizlerde318675 .!.:3 aydır tedavi görüyor azosperm ama ilk ay fsh düşünce sperm 2 milyon oldu fakat kaan hoca bu sizin için sevindirici ama önemli olan dayanıklı ve kalıcı sperm olması dedi chioromon iğne ve klomen kullanıyor bu ay fısh boyama testi yapılacak sonuca 10 gün kaldı ilk microtesede 30 tane sperm hücresi bulundu fakat morfoloji bozuktu tüp bebek başarısız sonuçlandı eşime sigarayı bırakmasını söyledi fakat başaramadı bundan dolayıda çok kızgınım hayırlısı olur inşallah
canım ilk ay sadece iğne kullandık ve sayı 2 milyon oldu 2.ay iğne ile beraber klomen başladık sayı sıfır oldu fsh yeniden çıktıMeraba cnm kullandiginiz ilaçlardan sonra mı 2milyon olmuştu mikro tesede de iyi bulunmuş maşallah hayırlısı olsun inşallah iyi sonuç alırsın sende ve bizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?