Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm insallah ama peruda tedavideyken yapiln ayrintili denilen testte hic hucre cikmamisti spermatid yada baska hucre. Ignelerle cikmaya basladi az da olsa spermatosit Cikmsti. Ama biz orda tedaviyi biraktik.

Aaaa niyekii madem ilerlemissiniiz neden biraktinizkii

Canim igneler yan etki yapti.. urolog ta tedavi gorelim istedik aslinda

Anladmm o zaman baska tabiii ama dogru kisidesiniz bence kaan hocanin internet sayfasindada basarilarini okuyabilirsiinn bircok hastasini iyimestermiis cokda güveen veriyoo ama siz bu kadar ilerlemisseniz kaan hocadan insh bi an önce sonuc alirsiniizz

Insallah canim karar verme asamasindayiz aslinda mufit hoca veya kaan hoca artik..rabbim hangi dr daysa sifasi oraya yonlendrir insallah hepimizi

canım üstteki otomatik msj ama altta yazdığı değil.gecmiş olsun

canım kaan hocanın sayfasına üye olup öyle mi bakabiliyoruz?

MerhabaTE="MELEKiim, post: 39269646, member: 345697"]arkadaşım fsh değeriniz çok yüksek
Merhaba MELEKiim evet FSHimiz yüksek biliyorum.Esimin durumunu ilk farkettigimizde Prof.ürologda yaptirdigimiz testler sonucu degeri..o zaman malesef ki hoca tedavi onermedi bizi ve yapacak birsey yok diyerek tüp bebek tedavisine yonlendirdi..inşallah tedavisi vardır..Kadinda FSH değerinin dusurulebildigini biliyorum..[/QUOTE]

tabi ki tedavisi var canım erkekte yüksek fsh düşürülüyor düşük fsh da yükseltiliyo hormon iğneleriyle
sperm var mıydı peki eşinde

bende okuyorum sürekli kaan hocanın sayfasında hasta hikayelerini ve umudum artıyo
hiç umut olmayan hastalarda bile sonuç alınmış inş birgün bizlerede nasip olur

tabi ki tedavisi var canım erkekte yüksek fsh düşürülüyor düşük fsh da yükseltiliyo hormon iğneleriyle
sperm var mıydı peki eşinde[/QUOTE]
1 milyon/ ml vikmisyi en son canım..hareket ee % 14 düşük yani..sizin sayiniz nasil?

MELEsonuçlarıost: 39301987 .!.:
bende okuyorum sürekli kaan hocanın sayfasında hasta hikayelerini ve umudum artıyo
hiç umut olmayan hastalarda bile sonuç alınmış inş birgün bizlerede nasip olur
Aynen hasta sonuçları çok umut verici..insallah Allahim tez zamanda bize de nasip eder..

Arkadaşlar sperm morfolojisi (KRUGER) testinin yapılabilmesi için ne kadar sperm gerekli biliyor musunuz?
Eşimin raporunda sayı az oldugu için morfoloji bakılamadı yazıyor.

iyi aksamlar kizlar bizde ilk kan tahlilinin sonuclarini aldik 1 ay dolunca hocayla telde gorustuk fsh igneye baslamadan 24 tü simdi 0.4 olmus LH 6.01 di simdi o.6 hoca cok iyi dedi tedaviye yanit veriyor dedi

iyi aksamlar kizlar bizde ilk kan tahlilinin sonuclarini aldik 1 ay dolunca hocayla telde gorustuk fsh igneye baslamadan 24 tü simdi 0.4 olmus LH 6.01 di simdi o.6 hoca cok iyi dedi tedaviye yanit veriyor dedi
ayy çok sevindim benim eşimin fshı ilk ay 1.95ti ve 2 aydır 27 ve 28 bi türlü düşmüyo ilk ay azospermden 2milyona çıktık şimdi yine sıfır oldu sonuç fsh üretimi etkiliyo darısı bize

ayy çok sevindim benim eşimin fshı ilk ay 1.95ti ve 2 aydır 27 ve 28 bi türlü düşmüyo ilk ay azospermden 2milyona çıktık şimdi yine sıfır oldu sonuç fsh üretimi etkiliyo darısı bize
Slm canim insallah nezamandir tedavi goruyor esin siz neler kullaniyonuz .2 milyon derken esinde sperm var ozaman

Slm canim insallah nezamandir tedavi goruyor esin siz neler kullaniyonuz .2 milyon derken esinde sperm var ozaman
3 aydır tedavi görüyor azosperm ama ilk ay fsh düşünce sperm 2 milyon oldu fakat kaan hoca bu sizin için sevindirici ama önemli olan dayanıklı ve kalıcı sperm olması dedi chioromon iğne ve klomen kullanıyor bu ay fısh boyama testi yapılacak sonuca 10 gün kaldı ilk microtesede 30 tane sperm hücresi bulundu fakat morfoloji bozuktu tüp bebek başarısız sonuçlandı eşime sigarayı bırakmasını söyledi fakat başaramadı bundan dolayıda çok kızgınım hayırlısı olur inşallah

Meraba cnm kullandiginiz ilaçlardan sonra mı 2milyon olmuştu mikro tesede de iyi bulunmuş maşallah hayırlısı olsun inşallah iyi sonuç alırsın sende ve bizlerde

Meraba cnm kullandiginiz ilaçlardan sonra mı 2milyon olmuştu mikro tesede de iyi bulunmuş maşallah hayırlısı olsun inşallah iyi sonuç alırsın sende ve bizlerde
canım ilk ay sadece iğne kullandık ve sayı 2 milyon oldu 2.ay iğne ile beraber klomen başladık sayı sıfır oldu fsh yeniden çıktı
tesede iyi bulundu ama eşimin testisleri küçük bulunanlarda iyi değil düzelirmi bilmem bir umut bekliyoruz

"denooo, post: 39319275, member: 657167"]canım ilk ay sadece iğne kullandık ve sayı 2 milyon oldu 2.ay iğne ile beraber klomen başladık sayı sıfır oldu fsh yeniden çıktı
tesede iyi bulundu ama eşimin testisleri küçük bulunanlarda iyi değil düzelirmi bilmem bir umut bekliyoruz[/QUOTE]
Inşallah cnm olumlu sonuç alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…